Evlat ayrımı yapan kp ve kv..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım işte bunu kimse anlamıyor temmuzda tanıştılar Eylül'de Nisan yaptılar Ekim'de evlendiler şuan da hamile doğuracak öyle bir aceleleri vardı ki kimseye anlatamıyorum
Sizin gibi bı kalbe sahip bı insan umarım hayatımın hiç biyerinde olmaz. Bende Şubat'ta isteme oldu temmuzda evlendim çok hadsizsiniz çok.

Evindeki siyah takımlara kadar haset ediyorsunuz
Evleniyor tabiki istediği gibi olacak herşeyi
Nedir kalbinizin bu hali

Bakın böyle durumda suclu olan tek kısı erkektir
Aıleler cogu zaman bencil
Erkek dusunecek
Anası babası yıyecek ekmek bulamaz amenna versin
Ama dıger çocuğun keyfî ıcın dıger oglunu harcıyorsa o durumda erkek akıllı olacak
Bu okuttu buyuttu lafına ayarım
Benım esmde aynı seyı söyler
Bende dıyorımkı dıger 2cocugu nıye okutmamıs çünkü okumamıslar
Okumayan çocuğu kımse okutamaz
Böyle vıcdan yaptırıyorlar sınır oluyorum

Canım benim siyah yemek takımına göre mutfak yıkılıp siyah döşendi. Ve bu kp bize bir koltuk bile almadı adam olana düğün çok bile dedi. Ki düğünü eşim borçla yaptı salonun parası düğünde takılanlarla verildi.sen ben neler çektim bir bilsen..
Varsın hadsiz olayım. Peşin hükümlü olmayayım... Allah mesut etsin iki günde tanışıp güvenip evlendiysen senin cesaretin

Niye gülündü yorumuma anlamadim:) hakkımı helal etmem deyince gercekten öyle mi oluyor bilmiyorum o konuyu demek istemiştim. Ben aileye para gönderilmesine karsu değilim ama enayi yerine koyuyorlarsa tavrımı belli ederim. Düğünde sanırım pandemi döneminde olmuş gitmemenizi anlarım.

Okurken gıcık oldum.
Eşiniz bu duruma ne diyor. İki kardesin birbirine minnet durumu var mı. Eşinizi öteki kardes mi okuttu? Öteki evde öteki kardesin dahili var mı. Kp ve kardes ortaklık la mı çalışıyor. Eger herkes kendi kazancına sahipse baba iki evlada eşit davranmalı.
Benim gözlemim anne baba zayıf evladı daha cok kayırıyor hep bu yönde oldu. Bir de onksr yakın ve gelin kv nin tarzı ise o gelini gelecek garantisi görüyordur.
Para ihtiyaclatı varsa yollayın ama ihtiyac yoksa ben olsam yollamam.

size yapılmayan şeyler diğer geline yapıldı diye kıskanmanızı anlarım ama eltinizin suçu yok, kadına sümüklü demek falan baya baya çocukça.
siz kv kp ile aynı şehirde olsanız o ev size verilecekti belki de.
ki mevzu ev de değil bence.
sürekli bir çocuktan para istenmesine karşıyım, ihtiyaç varsa her çocuk destek olmak zorunda ama üslubunuz hoş değil.
para verilmesi mevzuunu de eşinizle çözmelisiniz. yine muhattabınız elti değil.

Yeni gelinimiz de babasının evinde eşek gibi çalışırken şimdi işi bırakmış evinin hanımı olmuş.

Uslubunuz cok itici.

Calismak SİZİN icin “eseklik” ise, eltiniz “insan” olmaya karar vermis ki sizden farki ortaya ciksin.

Aynen dediginiz gibi, eltinizin hayati sizi ilgilendirmez. Muhatabiniz degil bir kere.

En iyisi eşinizi borçla sokun. .araba yoksa araba alın..kiradaymışsınız..kredi çekin ev alın..para krediye giderse mecbur yok der

"Hiç ilgilenmiyorum" - yalan. Esiniz sizi zora sokmadikca annesine babasina para verebilir. Bu onlarin aralarinda. Esiniz kendi ailesinden sorumlu
Eşim istemiyor işte sırf sussun diye gönderiyordu artık onu da göndermiyor. Başta ben birşey demiyordum gonder diyordum o diyordu alıştırma diye. Şimdi gözümüz açıldı

Ogretmenlikte izin almak çok zor oluyor sizi anlıyorum. Özellikle doğuda kaymakadan bile ayrıca izin istenmesi gerekiyormuş sanırım. Pek çok yer için duydum bunu. Sizin en büyük şansınız uzakta olmanız. Mümkünse hayatınızı da hep uzakta geçirin. Rabbim hayırlısıyla sağlık ve sıhhatli bir çocuk sahibi olmayı nasib etsin size de.

Evet zaten eylülde okullar açılınca şehir dışına çıkmak yok denildi ama kardeş düğünü için izin verilirdi sanırım ya.
Canım gerçekten izin vermedi müdür Perşembe günüydü düğün. Gidin ama cuma günü sabah okulda gorucem dedi. Uçak yokki özel jet mi tutsaydik yuzdeyuz imkansızdı inan. Cumartesiye alma ihtimalleri vardı almadılar bilerek buna yemin edebilirim

Yok ben sizi anladım ben de öğretmenim biliyorum durumları ama müdürün böyle bir hakkı varmış demek ki onu bilmiyordum.

Verilmeyecekti işte o ev kiradayken bile kaynım alıyordu parayı . Valla ben de bu işten birşey anlamadım. Canım bu elti bana ilk tanistgimiz gün hakaret etti hiç iyi niyetli değil eşimle yakismiyormusuz öyle dedi ne dememi bekliyorsun

Uslubunuz cok itici.

Calismak SİZİN icin “eseklik” ise, eltiniz “insan” olmaya karar vermis ki sizden farki ortaya ciksin.

Aynen dediginiz gibi, eltinizin hayati sizi ilgilendirmez. Muhatabiniz degil bir kere.
Canım bu elti bana ilk tanistgimiz gün hakaret etti hiç iyi niyetli değil eşimle yakismiyormusuz öyle dedi ne dememi bekliyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…