- 29 Ekim 2020
- 105
- -216
- 13
- Konu Sahibi Ruzgargulu48
-
Amin canım aunenTabiki de çocuk herşey değil olsa güzel olur ama olmuyor diye de ölmedik yani sen bizümkileringörsen her gün kavga kıyamet çocuk olmuş neye yarar kıymetini bilmedikten sonra rabbim gönlüne göre versin
Sizin gibi bı kalbe sahip bı insan umarım hayatımın hiç biyerinde olmaz. Bende Şubat'ta isteme oldu temmuzda evlendimCanım işte bunu kimse anlamıyor temmuzda tanıştılar Eylül'de Nisan yaptılar Ekim'de evlendiler şuan da hamile doğuracak öyle bir aceleleri vardı ki kimseye anlatamıyorum
Normalde söyleyeceğim laflar değil ama benim kb hiç bir laftan anlamıyorSiz maşallah hakkınızı baya arıyorsunuz aslında, ne varsa söylüyorsunuz. Dert edeceğiniz bir şey yok bence. Bir daha arayıp isteyecek olurlarsa artık eşinizle konuşun, vermek istemediğinizi ona söyleyin.
Canım benim siyah yemek takımına göre mutfak yıkılıp siyah döşendi. Ve bu kp bize bir koltuk bile almadı adam olana düğün çok bile dedi. Ki düğünü eşim borçla yaptı salonun parası düğünde takılanlarla verildi.sen ben neler çektim bir bilsen..Sizin gibi bı kalbe sahip bı insan umarım hayatımın hiç biyerinde olmaz. Bende Şubat'ta isteme oldu temmuzda evlendimçok hadsizsiniz çok.
Evindeki siyah takımlara kadar haset ediyorsunuz
Evleniyor tabiki istediği gibi olacak herşeyi
Nedir kalbinizin bu hali
Niye gülündü yorumuma anlamadim:) hakkımı helal etmem deyince gercekten öyle mi oluyor bilmiyorum o konuyu demek istemiştim. Ben aileye para gönderilmesine karsu değilim ama enayi yerine koyuyorlarsa tavrımı belli ederim. Düğünde sanırım pandemi döneminde olmuş gitmemenizi anlarım.Konuyu daha açmadan parayla ilgili olduğunu anlamistim. Göndermeyin madem eşinize diyin gönderirsen hakkımı helal etmem deyin. Böyle bir hakkınız var mı bilmiyorum ama kendi kazandığı parayı helal etmeme gibi. Siz yine de diyin
Niye gülündü yorumuma anlamadim:) hakkımı helal etmem deyince gercekten öyle mi oluyor bilmiyorum o konuyu demek istemiştim. Ben aileye para gönderilmesine karsu değilim ama enayi yerine koyuyorlarsa tavrımı belli ederim. Düğünde sanırım pandemi döneminde olmuş gitmemenizi anlarım.
[/QU
Canım sözü nişanı bize göre ayarlamadi bari düğünü ayarlasaydi doğuda öğretmen olmak ne kadar zor biliyor musun müdürler takıyor izin vermiyor. Hafta içi düğün yapmasalardi ozaman iki elimiz kanda olsa giderdik evet
Yeni gelinimiz de babasının evinde eşek gibi çalışırken şimdi işi bırakmış evinin hanımı olmuş.
Eşim istemiyor işte sırf sussun diye gönderiyordu artık onu da göndermiyor. Başta ben birşey demiyordum gonder diyordum o diyordu alıştırma diye. Şimdi gözümüz açıldı"Hiç ilgilenmiyorum" - yalan. Esiniz sizi zora sokmadikca annesine babasina para verebilir. Bu onlarin aralarinda. Esiniz kendi ailesinden sorumlu
Canım gerçekten izin vermedi müdür Perşembe günüydü düğün. Gidin ama cuma günü sabah okulda gorucem dedi. Uçak yokki özel jet mi tutsaydik yuzdeyuz imkansızdı inan. Cumartesiye alma ihtimalleri vardı almadılar bilerek buna yemin edebilirimEvet zaten eylülde okullar açılınca şehir dışına çıkmak yok denildi ama kardeş düğünü için izin verilirdi sanırım ya.
Yok ben sizi anladım ben de öğretmenim biliyorum durumları ama müdürün böyle bir hakkı varmış demek ki onu bilmiyordum.Canım gerçekten izin vermedi müdür Perşembe günüydü düğün. Gidin ama cuma günü sabah okulda gorucem dedi. Uçak yokki özel jet mi tutsaydik yuzdeyuz imkansızdı inan. Cumartesiye alma ihtimalleri vardı almadılar bilerek buna yemin edebilirim
Verilmeyecekti işte o ev kiradayken bile kaynım alıyordu parayı . Valla ben de bu işten birşey anlamadım. Canım bu elti bana ilk tanistgimiz gün hakaret etti hiç iyi niyetli değil eşimle yakismiyormusuz öyle dedi ne dememi bekliyorsunsize yapılmayan şeyler diğer geline yapıldı diye kıskanmanızı anlarım ama eltinizin suçu yok, kadına sümüklü demek falan baya baya çocukça.
siz kv kp ile aynı şehirde olsanız o ev size verilecekti belki de.
ki mevzu ev de değil bence.
sürekli bir çocuktan para istenmesine karşıyım, ihtiyaç varsa her çocuk destek olmak zorunda ama üslubunuz hoş değil.
para verilmesi mevzuunu de eşinizle çözmelisiniz. yine muhattabınız elti değil.
Canım bu elti bana ilk tanistgimiz gün hakaret etti hiç iyi niyetli değil eşimle yakismiyormusuz öyle dedi ne dememi bekliyorsunUslubunuz cok itici.
Calismak SİZİN icin “eseklik” ise, eltiniz “insan” olmaya karar vermis ki sizden farki ortaya ciksin.
Aynen dediginiz gibi, eltinizin hayati sizi ilgilendirmez. Muhatabiniz degil bir kere.
Kaymakam zaten vermiycekti eşim için kaçak aldık izin ama 24 saat yetersizdi ahh ahh kimse anlamıyor halimiYok ben sizi anladım ben de öğretmenim biliyorum durumları ama müdürün böyle bir hakkı varmış demek ki onu bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?