Evlat ayrımı yapan kp ve kv..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yo ciddi ciddi soruyorum buraya akıl almak için yazdım. Sizin fikirlerinizi almak için. Ve siz beğenmedim diyorsunuz. İşte neyi onu soruyorum.
Kırıldığınız noktaları değinmekten çok yemek takımı evlilik öncesi hamılelık ve mutfak vs çok takıldığınızı daha çok okudum yani yazdığınız noktalar baya tezatlık içeriyor.

Uslübunuzu düzeltin üslup dogru sözün katilirdir derler kaynananiza pislik demek cok ayip yeni geline hasbam bilmem ne para konusu sizin bileceginiz is ama üslup

Çünkü o konular daha çok soruldu. Cevap verirken öyle gözüktü. Mesela eşimin gelmiyoruz dediginde kv boşver oğlum böyle daha iyi dediği konusuna hic gelmedi konu. Ya da eşimin babasıni bayramlarda arayıp hiç telefonu açmadığı ama diğer oğlunu paşam diye FB da paylaştığı. Kaynimin Instagram'da eşime nispet çektiği storyler eltimin beni engellemesi bunlar hiç konuşulmadı siz de haklisiniz

Uslübunuzu düzeltin üslup dogru sözün katilirdir derler kaynananiza pislik demek cok ayip yeni geline hasbam bilmem ne para konusu sizin bileceginiz is ama üslup
Bu üslup benim buraya içimi döktüğüm doldugum ve tastığım üslup malesef haklısınız. Eşim anneme pislik dese ben de üzülürüm ama eşim annesinin afedersiniz ne mal olduğunu biliyor. İnsan özür dileyerek söylüyorum. " amk oğlu garinin koynundan çıkıp da telefonu acamiyon mu " diyerek mesaj attıp para ister mi. Böyle olduğunu bilseniz öyle demezdiniz

Beni de ilgilendirmez konuya cevap veren kişiye cevabım bu zaten. Ben o konuyu hiç açmadım sadece dugun hızlı mi oldu diyen biri vardı onu anlatırken lafı geçti o kadar
Bakin dügünu olan yakinimiza kardes abi vs taki yardimi yapilir hatta durumlari kötuyse fazladan para da verilir tabi sizinde durum müsaitse. Öncelikle sakin ve bakacaginiz yuze utanacak sozler soylemeden orta yolu bulun .kalp kirmak kabe yikmaya benzer .kendinizide kullandirtmayin ama takimizi takariz bizden bukadar diyin tedavim icin para lazim diyin anlamazlarsa muhatap olmayin ..eltinize kinlenmissiniz belli bende sevmem eltilerimi ayol elti diyince bile göz kapagim segiriyor yalan yok bende sevmem ama aslada seviyemi bozmam benim cocugum doğdu iki eltim takmadi onlarinki doğdu bende takmadim ee tabagina ne alirsan onu yersin demisler ...Allah sanada hayirlisiyla evlat nasip etsin .

Her söylediğine katılıyorum. Ama kaynım dugunumuzde bize takı takmadı maalesef hatta arabayi bile vermedi babası aldı halbuki eşimin de hakkı yok mu? Gittik bir de araba kiraladık onun için masraf yaptık. Niye çünkü kaynimin arkadaşları taşınacak düğüne o arabayla. Ben bu insana ne yardımı yapayım evine oturdu işte. Bir de gündelige gideyim olmadı

uslubunuz o kadar çirkin kı ıyıkı uzaktasınız da o eltıyle bır arada degılsınız dıye sevındım

tabıkı para yollamak zorunda degılsınız yollamayın ama eltınıze babasının evınde essek gıbı calısırdı evlenınce ısı bırakmıs haspam demenıze mıdem bulandı bır haddınızı bılın kendınıze gelın demek ıstedım calısmak mı zorunuza gıdıyor evlenınce evde oturmamak mı ? sıze ne ıster calısır ıster evde amuda kalkarak oturur ıster yan gel yat osman gıbı devrılır ? sıze mı soracaktı ev esyasına gore boya ıstemesı bıle sızı rahatsız etmıs eltı kendısı oturacak o evde ısterse mora boyar yahu

eger evlat ayırımı varsa bu esınızın sorunu eltınızın hamıle kalma suresıne kadar laf etmıssınız ayrıca bır kardes nasıl olurda hem ısteme soz hem nısan hem dugune gıtmez ! 1 gunlugune yıne bırınden bırıne gelebılırdınız
aıleler o evladı kayırıyorsa onun hıncını sız kaynınızdan eltınızden cıkarmak yerıne esınız anne babasını sorgulasın

belkıde bu dusuncelerınızı sozlerınıze yansıtıyorsanız ondan pek sevılmıyorsunuzdur

eger o cırkın sozlerı soylemeseydınız eltınızı goze alıp habıre ona laf saymasaydınız yuzde yuz sızı haklı bulurdum ama suan karsımda kalbınden zehır sacan bırını goruyorum ustelık tanımadıgı halde

Son düzenleme:
Benim de çocuğum olmuyor tüp bebek tedavisi görüyorum ama kilometrelerce öteden bile huzurumuzu kaçırıyorlar sebepsiz infertilite yasiyoruz
cocugunuzun olmaması ne kayınvalıde kayınbabanın dıger evlada daha fazla sey verme sebebı ne de eltınızın hemen hamıle kalması hıc bırı sebep degıl
hemen de hamıle kaldı ne acelesı varsa kımseye anlatamıyorum dıyecegınıze allahım bana da saglıkla nasıp et dersınız . hamıle kalmak matah bırsey degıl yanı sızden daha ustun olduklarından degıl sızın suan olmuyorsa daha dogru zamanı gelmemıstır elbet cocugunuz olacak . cocukları olacak dıye sevınsenız vucuda mutluluk hormonu salgılatsanız keske.

Teşekkürler değerli yorumunuz için. Bence yazdıklarımı okumamissiniz.

1.si Bu elti benim yanımda insanlık diplomayla olmuyor diyen.. eşinle hiç yakismiyorsunuz diyen.. zaten o bölüm çok kazanılıyor diyen... Yeter bu kadar çalıştım yıllarca şimdi keyfime bakicam diyen bir elti. Ama yine de siz bilirsiniz.
2.si burada içimi dökmüş olmam bu sözlerle onlara gerçek hayatta itham ettiğim anlamına mı geliyor nerede yazıyor gösterir misiniz? Ben hicbirisiyle görünüyorum şuanda böyle konuşmayi gectim.

3.su ve en önemlisi onlar bilerek düğünü biz gelemeyelim diye hafta içi yaptılar. İster inanın ister inanmayın. Kv bile dedi gelmeyin daha iyi diye.

4.su ve en önemlisi bir anne baba evladı ayiriyorsa bile kaynım denen kişi abisini bir defa bile aramayan sadece düğün için para için arayan gelemiyoruz erteleyin cumartesi pazara deyince boşver gelmeyin zaten diyen ve şuanda hem babasının aldığı arabayı satıp yiyen hem de o evde oturan abisinden gönül bile allmayan bir hayırsız.

Aynen öyle kedi de yavruluyor hem de 15 tane

Ben anlatamıyorum yaa benim tüp bebek tedavisi görmem ve bu süreçte doktorların stres faktörünü söylemesi yüzünden ben bu konuyu açtım yoksa konuyla bir bağlantısı yok

hay agzını bal yesın ya

Vallahi sizin on yıllık üç yıllık beş yillik iliskiyle yiprana yiprana ay ne zaman teklif edecek daha diye dusune düşüne
En sonunda evlenebildiginiz adamlarinda ne kadar güvenilir olduğunu burada okuyor 'on yılda 3 yılda 5 yılda hiç mi tanimadin şimdi mi böyle oldu bu adam 'diye yorumlar yapıyoruz

O coooook uzun yıllarınizi verdiğiniz biricik asklariniz sizi aldatmiyor yada ailesini sizden daha fazla önemsemiyor çünkü dimi

Ah sizin kendinizi avutmalariniz ah
Hahahahahah

Çok büyük konuşuyorsunuz ya. En azından biz bunca yıl tanıdık evlendik sevdik ama ailesi böyle çıktı ona rağmen hala birlikteyiz diyebiliyoruzz. Hatta çocuğumuz olmasa bile seni seviyorum diyen adamlara gönül veriyoruz çok şükür. Rabbim yine de şaşırtmasın Ama Allah sizin gönlünüze göre versin özellikle o aldatma lafıyla alakalı umarım söylediğinizi yaşarsınız.

Kimsenin aile planlaması ula alakalı yorum yapmadım herkes baksın elini vicdanına koysun. Sadece birisi sordu çok mu acele evlendiler diye o konu orada açıldı. O kadar.

Çok basit yakiştirmalar söylemler var konunuzda. Kocanız koca olsa para vermez ailesine mesafe koyar. Kızmanız gereken insana kızmıyorsunuz eltinize haspam diyorsunuz. Belki bu hoş olmayan tavrınız için sizi düğünde istememişlerdir.

yazdıklarınızın hepsını okumasam tek tek saydıgınız lafları nasıl aktarabılırdım acaba tum konuyu ve yorumların hepsını okudum

sız dugunune bıle gıtmemıssınız teee uzaklardasınız nasıl bırbırınıze bu lafları soyleyebılıyorsunuz ne degısık ne tuhaf ıletısım konusma sekıllerınız var sızın bırbırınızle
eltınız sızınle oyle konussa bana eltım zamanında boyle boyle yaptı ondan doluyum daha bırde ustune bunlar oluyor dıye konu acardınız aldıgınız tepkı uzerıne ama eltımde bana bunu dedı dıyorsunuz

kendınızı dunyanın merkezıne koymussunuz sırf sız gelmeyın dıye ınsanlar dugun tarıhını ona gore alacak he kayınvalıde sıze bu sekılde sıkıntı olacaksa gelmeyın cocugum zora gırmeyın anlamında demıstır kımse sıze dugune gelmeyın dememıstır sız dedınız bır turlu musaıt olamadık dıye bunu bıle sımdı cevırıyorsunuz

esınızınn anne babasıyla ılıskısıne sız karısamazsınız bazı cocukların ebeveynle ıletısımı daha baska olabılır bır elın 5 parmagı hepsı bırbırınden farklıdır ve her evlat da bırbırınden farklıdır ben olsam eger sorgulayacaksam esımı nıye dıslıyorlar acaba dıye once esımı ıncelerdım eger bır kusur goremıyorsam da kendı anne babası kendı sorunu der sesımı keser otururdum hem o evde asla oturmazdım dıyorsunuz hemde o evde oturuyorlar arac alınıyor dıye laf edıyorsunuz kaynanayla cok yakın yasamak hıc kolay degıl danısıklı karsılıklı emeklerı var bırbırlerıne sızden daha fazla
ona arac alınmıstır cunku getır gotur yapıyorlardır yan yana oldukları ıcın sıze arac alıp kargolasınlar ıstersenız teeee oralardan bıner gelırsınız de ıcınızde ates soner belkı

hay allahım ya

herkesın evı ayrı rızkı ayrı sızın kendı esınıze sozunuz gecmıyor sanırım ondan bu kadar ofkelı olmalısınız esınız sızın kadar sınırlenmıyordur

Kocamın koca olduğuyla alakalı yorumu yapma hakkını nerden buluyorsunuz acaba? Düğünden önce kaynanamın evini temizlemiştim aslında gayette istiyorlardı ozaman bilemiyorum son dakikada ne oldu

Aynen öyle. Her evrim rızkı ayrı ozaman para istemesinler madem bizden değil mi nasıl oluyor da hala karşı tarafa hak veriliyor ben anlamıyorum insanları demek ki kv kp gibi düşünen çok fazla insan var dünyada bu topigi de o yüzden açtım zaten bu şekilde değişik değişik yorumlar alıyorum aslında hoşuma da gidiyor teşekkürler yorum için

Evlat ayrımı diyip duruyorsunuz da söylediklerinizin hiçbiri ayrım değil.

Anne baba yaşarken çocuklarına eşit şekilde mal mülk para vermek zorunda değillerdir. Kimse de bunu sorgulayamaz üstelik. Ev de araba da onların. Kime isterlerse ona verirler. Vefatlarıyla birlikte çocuklar arası eşit oranlarda mal paylaşımı zaten yapılır. Ha dilerlerse vasiyetle oranları da değiştirebilirler. Bu konuda da kimse yargılayamaz.

Eşinizin üniversiteye tek başına gidip kayıt yaptırdığını söylemişsiniz. Ben de tek başıma gittim, kayıt yaptım. Okul açılınca da yarı zamanlı işe girdim. O günden beri de ailemden tek kuruş para almadım.

Kv dediğiniz kişi ne kadar sevmeseniz de hatta nefret de etseniz, ne yapmış olursa olsun hayatınızı paylaştığınız kişinin annesi. Sarfettiğiniz ifadeler çok çirkin. Allah hoş görmez. Görmezden gelip dikkate almamayı seçebilirsiniz.

Kalbinize biraz güzellikler koyun. İyi niyet koyun. Üsluptan bahsetmiyorum bile..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…