Evlat baskaymis

Bize buz gibi su ile şok etkisi yaratılması gerektiği söylenilmişti biz hep soğuk suyla yıkadık ama sizinkisi de doğru olabilir tabiki. Ben kendi yöntemimizi anlatmak istedim.
Çocuk birden soğuk suyun altına sokulursa şoka girip hipotermi sonucu ciddi beyin hasarları oluşabilir. Doğru bilinen yanlışlardan birisi de bu ne yazikki

Bize buz gibi su ile şok etkisi yaratılması gerektiği söylenilmişti biz hep soğuk suyla yıkadık ama sizinkisi de doğru olabilir tabiki. Ben kendi yöntemimizi anlatmak istedim.
Yok sorun degilde bunu doktorlar soyluyolar tehlikeli diye bilemedim simdi : (

Evet dogru atesin yuksekliginden cok atesin cocukta nasil bir etki yaptigi onemli

Çocuk birden soğuk suyun altına sokulursa şoka girip hipotermi sonucu ciddi beyin hasarları oluşabilir. Doğru bilinen yanlışlardan birisi de bu ne yazikki

Yok sorun degilde bunu doktorlar soyluyolar tehlikeli diye bilemedim simdi : (

O zaman ben bişey söylemedim sayın. Sağlık hususunda asla ısrar etmem.

Azi disler cikarken bu kadar ates normal diye biliyorum ben de,
benim oglan da son iki azi disini cikariyor bu hafta,
atesi 39 u gecebiliyor.

Soğuk havale mi epilepsi oluo peki

Aynı yaşta oğlum var. Okurken için cızladi. Çok geçmiş olsun. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın.

Yok ya buz gibi su inanılmaz tehlikeli dedi doktorum sirkeli suda çok tehlikeli ateş olunca zaten çocuk usuyo bide buz gibi suyla yıkamak yanlış duş aldığı sudan biraz daha ılık olabilir ama asla soğuk suyla degil

Doktorumuz havale genetiktir der. Havale gecirecekse 37.5ta da gecirir 40tada. Burada vucut kendini koruma altina aliyor. Bir nevi sarteri indiriyor. Cok korkulacak birsey olmamakla birlikte ana yuregi telaslaniyor. Gecen hafta kizimin atesi 40 dereceyi gecti. Ve 26 saat boyunca 38.5 altina inmedi. Doktorda 39 dereceydi maksimum evdeyken 40lari gecti ama ciplak soyup ilik dus alip bekledik. Vucut kendini savunuyor. Ates dusurucu bile atesi 38.5a eger keyfi yerindeyse 39a cikana kadar vermedik. Telasinizi anlamakla birlikte ates nedir havale nedir tam amlamiyla bilgi edinebilirsiniz sizde daha soguk kanli durmayi basarabilirsiniz tavsiyem bu. Gecmis olsun cok

Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın... Verilmiş sadakanız varmış ki hemen müdahale edilecek yerde olmuş şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…