Bu konuda daha önce tepki gösterdiniz mi? O soğukluğun sebebi nedir?
Ben karışmıyorum, hiç karışmadım. Kayınvalidem ve eşim birbirlerine çok düşkündür. İkisi ayrıyeten bana da çok düşkünlerdir. Hiç sorun olmadı.
Eşim de benim aile ilişkilerime asla karışmaz. Koskoca insanlarız neticede, bunu kendimiz belirleriz.
Bence olmayan var mı diye sorunArkadaslar hepimiz biliyoruz evlat demek can demek, bir anne evladini kosulsuz sartsiz sever korur bu sevginin tarifi olamaz zaten
Bazi anneler sevgisini cok fazla disa vurur ozelliklede bu evlat erkekse ve ozelliklede artik yeni bir yuva kuruyorsa ..
Demem o ki ben biraz bu konuda sıkıntılıyım..
Aranizda kayinvalidesi ogluna cok duskun olan var mi? Yani oglunu sizinle paylasamama problemi olan var mi?
Bu durumla nasil basediyorsunuz?
Esiniz bu durumu nasil karsiliyor? (benimki icin tamamen normal bebekmis misali onu pohpohlamalari, bir gun eve gitmeyince cok ozledim oglum seni diye aglamalari falan benimkine hep cok normal geliyor)
Ve bu yuzden artik annesinin yaninda benimle telefonda konusurken mesela bana soguk konustugunu hissedebiliyorum ..
Ben kendimi koyuyorum kayinvalidemin yerine .. benimde evladim olsa elbette cok severim, yeni yuva kuruyor diye onu sevmekten asla vazgecmem tabiki ama davranislarima dikkat ederim, bu tarz cocukca davranmam.
Sizin basinizda boyle bir durum var mi? Nasil ilerliyor? Degisir mi? Ne dusunuyorsunuz?
Vhalla benim gelinim olursa onu ogluma yar etmem
hihhh o kimmis
saka saka.....:)
Vhalla sukur kv derdim yok
Cok uysal bir kadin...esim de anne baba duskunu degildir asla
o yuzden sr i tam olarak anlayamam ne hissettiğini. ...
ama ben olsam takmazdim ana ogul arasindaki o buyuk aski sanirim...bilmiyorum...kiskanamazdim buyuk ihtimalle....
aramasini konusmasini sorun etmiyorum ama telefondayken veya ucumuz bir aradayken devamli benimle yaris halinde olmasi beni cok yoruyorAnne sonuçta belki zor bir evlilik geçirdi belki birtek evladı onu anlıyordu, belki depresyonda dir, yani bırakın kendi hallerine, eşinizin annesi sonuçta. Size zarari yok ya istediği kadar arasın konuşsun.
Bence olmayan var mı diye sorun
Sana ex kaynanamdan söz edeyim mi, kadın beni kendinle bir tutup kıyafetimi makyajımı eleştirir, makyaj yapmaya zorlar, ona buna hava atmaya Çalışır, oğlunun her seyine karışirdi kadın. Gikimi çıkarmadım pek sallamadım yani sende sallama. Bırak yarışsın. Insan sinir oluyor evet ama he he demek en iyisi ilişkinize zarar vermediği sürece.aramasini konusmasini sorun etmiyorum ama telefondayken veya ucumuz bir aradayken devamli benimle yaris halinde olmasi beni cok yoruyor
Desin boşverin. :)daha once tepki gosterdim nisanlima, peygamber sabri olan bir insan gostermezdi sadece herhalde .. ama kayinvalideye birsey demedim imada etmedim etmem zaten ama eminim farkinda bazi seylerin
ayni birbirine duskun darken ornek verebilirmisin
ben mesela cok afedersin 2 genc bayan bir erkek icin savasiyoruz gibi hissediyorum herzaman .. yani ucumuz bir ortamda oldugumuzda ya ben yasamiyor taklidi yapmaliyim ya da diger hissettigim kacinilmaz oluyor cunku ben 1 kez nisanlima canim dersem o 5 kez bitanem diyor mesela
Aranizda kayinvalidesi ogluna cok duskun olan var mi?
Kardeş tam membasına düştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?