Evlat demek can demek ama

Eşim de annesine çok düşkündür, ben de nişanlıyken bu ne ya yapışıklar sanki diyodum. Kv çok iyidir, karışmaz etmez, evime gelir 1 hafta kalsa, kızım sen seversin gezmeyi bugün git bi yere der, gelirim ki yemek yamış çamaşır katlamış falan üstelik 80 yaşında. Eşim şimdi bana daha da düşkün çok şükür, annesine gider, her gün arar falan ama eskisi değil. Yani demem o ki evlenince, artık bi evim bi eşim var dicek nişanlınız, araya ister istemez bi mesafe girecek, bence hiç takmayın. Siz kalbini kırmayın ne kv'nizin ne nişanlınızın, bu konuyu dile de getirmeyin bence. Erkekler evlenince, o evin reisi benim havasına giriyo, otomatikman bi değişim oluyo :)

Esim annem ben bekarken bu kadar sevmezdi der bu yaptiklari gerilim yaratmak huzursuzluk cikarmak kari koca arasina nifak tohumlari sacmak iste ama esinize normal geliyo bu sorunu esinizle cozmelisiniz kvdenizle.degil

Benimki bize surat asıyo bu bayramda balayında olucaz diye 'Ben hiç oğluşumsuz bayram geçirmemiştim' diye söyleniyo ağzının içinde.
Elinden gelse bizi balayına göndermeyecek

Benimki bize surat asıyo bu bayramda balayında olucaz diye 'Ben hiç oğluşumsuz bayram geçirmemiştim' diye söyleniyo ağzının içinde.
Elinden gelse bizi balayına göndermeyecek

elinden gelse eminim ki gondermez, benimkide oyle
kucuk cocuklar olur hani oyuncaklarini kimseye vermek istemezler saklarlar o misal
alsinda annen seni kavanozda saklasin, odandan cikarmasin, madem bukadar zor geliyor paylasmak insan icine hic cikarmayaymis seni sende cok mutluysan annenin eteginin dibinden ayrilmasaydin diyecegim en sonunda saygimida yitiricem cunku sabir sabir herseyin bir siniri var son damla denen birsey var

siz nişanlıyken durumu farketmişsiniz. ben evlenince. öyle pişmanımki. sanki 2 kişi değilde ailesiylede evlenmiş gibi hissediyorum. aramızda kmler olsada sanki aynı evdeyiz. bıktım. bıktırdılar. ama esas problem biliyorumki eşimde. dengeyi kuramıyor.

allah size sabır versin .iyi düşünün.

canim oncelikle senin adina cok uzuldum
esinle konustun mu, onun dusuncesi ne

canim oncelikle senin adina cok uzuldum
esinle konustun mu, onun dusuncesi ne

hep konuşuyoruz ailesi hep haklı. binde bir bana hak versede bi hafta sonra ateş püskürüyo bana.annesinin etkisinde kalıyor. ne yaparsam yapayım yaranamadım. bi aile onda mı var ben anlamadım.

hep konuşuyoruz ailesi hep haklı. binde bir bana hak versede bi hafta sonra ateş püskürüyo bana.annesinin etkisinde kalıyor. ne yaparsam yapayım yaranamadım. bi aile onda mı var ben anlamadım.

Allah yardimcin olsun canim, benimde boyle bir hayatim olacakmis gibi hissediyorum ama hakkimizda hayirlisi

Ben nisanlimi s.... etmistim ... Cünkü cok bikmistim!!! Neyse ki cok sükür gözleri acildi ve bana degistigini ispat etti!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nisanlimi siktir etmistim ... Cünkü cok bikmistim!!! Neyse ki cok sükür gözleri acildi ve bana degistigini ispat etti!

canim biraz anlatabilirmisin
tipik oglunu paylasamayan kaynana ve hep annesini hakli goren bir nisanli miydi seninkide
nasil duzeldi

canim biraz anlatabilirmisin
tipik oglunu paylasamayan kaynana ve hep annesini hakli goren bir nisanli miydi seninkide
nasil duzeldi

Canim benim acitigim ilk konuyu okuya bilirsin... Kaynanam beni cok ezdi nisanlimda ona yolu acti... Yani sesini cikarmadi. Ben ona derdimi hüngür hüngür agliya agliya anlatirken o ANLAMADIM NOLDU KI NIYE AGLIYORSUN KI duyordu ...
Cok tartistik annesi yüzünden. Maalesef istenmeyen bir gelinim. Nisnlimin ailesinde akrabag evliligi yapiyorlar ... Eh bende el oldugum icin oglunun arkasindan bana zehiri veriyordu
Baktim ki düpe düz problemimi anlatinca olmuyor Baya bi yöntem denedim ... Duygu sömrüsü yaptim olmadi, ailesi ile muhatap olmadim olmadi, kendi ailemi kattim araya onlar konusmaya calisti olmadi, ona susarak ailesinin nasil birer insan olduklarini göstermede calistim olmadi da olmadi ...
En sonunda ne halin varsa gör S***** G** (Defol) dedim ve dedigimin arkasinda durdum ne aradim ne yazdim nede Görüstüm ... Arkadaslarimla ciktim bar mar gezdim resimler paylastim yani " sen olmasanda olur" gibi takildim. Iste bu nisanlimi maf etti... Aradi yazdi kapima köpek ettim onu! Bende "seninle yasiyamam... Böyle benim icin hayat gecmez" takildim ... Tabii bizim saf dirik problemi cözmeye calisti konusmak istedi ama benden bir kac hafta bir cit cikmadi ...
Bende tabii bitirmeye niyetli degildim ... Baktim ki aramalari cogaliyor ... Kapida camp kurmaya basliyor ... Ciktim yanina oturdum ona teker teker sartlarimi anlattim ... " kabul ederseeeeen ispat edecen kabul etmezsen bana hava hos ben kendimi üzdürmem, bir ömür katlanip ezdirmem" dedim.
Kabul etti ... Bu sefer köye gidisimizde bende onu annesiyle hic yanliz birakmadim kv duygu sömrüsü yaptikca ben kahkaha attim ...her laf soktugunda bir kahkaha attim... Yani nisanlima belli ettim:" aha bak bunu kast ediyorum diye" oda zaten anladi bu sefer ... Toz kondurmadi nisanlim cok sükür kv evine gitmedim bu sene halalarimin evinde kaldim onlarda sagolsun beni cok severler eeehhh kv anladi artik beni ipe ipe kabul edecek! Yoksa kendi oglu evlerine misafir gibi gelir gider ... Kalmaz.

Yani öyle oldu cnm ...

Her erkek farkli yöntemleri denemen lazim benimki evden kovulmak istemis

durumun cozulmesine, nisanlinin aklinin basina gelmesine cok sevindim canim
Darisi basima

eşime değilde eşimin kardeşine çok düşkün kayınvalidem...sonuç bir boşanma...sayısı bilinmeyen söz nişan atma...duyan kaçıyor

Ayyy benim eşim iyi ki böyle bir adam değil ya zaten o normalde de böyle vıcık vıcık ilişkileri sevmez pek. İlk evlendiğimiz zaman şehir dışından gelirdik annesi de haklı ama kadın oğlum aslanım diye sarılırdı falan eşim böyle dururdu sarılmazdı bile ben de eşime sinir olurdum. Kaynanam da bi kaç kere yaptı baktı benim yanımda oğlu herhalde utanıyor diye o da yapmadı artık. Şimdi aynı şehirdeyiz ayda bir kere en fazla iki kere annesigile gideriz. Hergün gideyim anneme uğrayayım diye bişey yapmaz ki kaynanam da hergün gidip rahatsız edeyim diye düşünmez. Ama içten içe annedir evlattır tabiki birbirlerini sevdiklerine inanıyorum. Eğer eşim hergün işten gelirken uğrasa kaynanam sürekli oğlum oğlum diye rahatsız etse belki ben de rahatsız olurdum aşırı olsaydı.

oglumu saniyorum ki cok sevmeye devam edecegim belki hala bebegim gibi hitabet edecegim, lakin bu kiskanacagim anlamina gelmiyor. su anda da hic kimseden kiskanmam, kv gorumce falan yeter ki sevsinler ve o mutlu olsun. ileride de kiskanmam.
kayinvalidem de beni kiskanmaz ama esim ilk evlerinde kaldigimiZda (3 aylik evliyken) inanilmaz soguk davrandi bana. ailesine bir seyleri ispatlama cabasina girdi.
onun yuzunden ailesinden de sogumama ramak kalmisti.
belki kayinvalidenin paylasmama gibi bir durumu yoktur da esinin kendini kanitlama cabasi vardir.
bence onunla konus bu yaptiklarinin kayinvalidenden ister istemez seni soguttugundan bahset.
Ama nasil kayinvaliden seni kiskanmamaliysa sen de onu annesinden kiskanmamalisin. anne baska es baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…