Evlat demek can demek ama

Evli değil ama dengeyi erkeğin kurması taraftarıyım.
Evini bilecek, evli olduğunuda.

Ben varim o sorunu yasayan.
Yaklasik bir sene agladi ve sürekli depresyona girdi. Simdi bunun neresi normal.
Ben de annemin evladiyim ama beni gönderirken üzülse bile belli etmez ama kaynana yuva yikmalik davraniyor.
Cogu zaman alin lan oglunuzu artik yeter be diyesim geldi ama bu da benim yuvam.
Tamam sev oglunu buna ben engel miyim? Kiskandi, yüzüme bakmadi, ne zor zamanlar gecirdim hic yardimci olmadi. sürekli kavga cikardi.
Ama sorsam hep melek, hep onu sevdigi icin, hep ondan yani.
Evet oglunu sevdigi icin ogluna bir gün yüzü göstermedi benden beter etti kendi öz evladini sevgisiyle( nasil bir sevgiyse)..

Simdi sorarim size bu gercekten sevgi mi? Yoksa saplanti mi?
Simariklik bence.

Yüz verilince anneler abartabiliyor evet ama bence bu gibi problemler sizin söylenmenizle falan aşılabilecek şeyler değil, bunu ancak eşiniz olacak kişi dengeyi ayarlarsa olur...

Hic anne sevgisi alamayan esler gordunuz mü?inanin o daha üzücü keşke k.valdem eeşimi sevdigini bir kere hissetirseydi bir kere esimi para icin degilde özlediği icin arasaydida 36 yasindaki eşimin gözünde ggördüğüm o burukluk gitseydi..bosverin sevsin oglunu sizin evliliginizi etkilemiyorsa kocaoglunu alsin kucagina ne zarari var ki bunun..

Biz kadınlar ilgi odağı olmaya bayılıyoruz ve o ortamda kimseye bizden çok ilgi gösterilsin istemiyoruz.
Kendi eşim değil ama babam ve babannem böyleydi.
Annemi resmen kendi üstüne gelmiş bi kuma olarak görmüş yıllarca.
Annanemle dayım da öyle.
İkisi de bu uğurda gelinlerine iftira atmaktan kaçınmadılar.
Babannem annemin namusuna iftira etti boşatmak için.
Annanem de gelininin kendini öldürmeye çalıştığını söyledi dayıma.
Dayımın şu an 3.evliliği ve son gelinini de sevmiyo ananem.
Adını bile söylemez "o kadın" diye konuşur bahsederken.
Hastalık yani bu bildiğin, resmen oğullarına saplantılılar, kocaları yerine koymuşlar ölünce.
Babamla annemin de hiçbir zaman güzel ve mutlu bi evlilikleri olmadı.
Babam sanki karısı babannemmiş gibi yaşadı yıllarca.
Hatta bizden bile çok sevdi onu, neyse ki öldü gitti babannem.
Ama geride kalan bi harabe tabi, bazı şeyler asla unutulmuyor.

Kendi evliliğimde çok şükür öyle bi sorun yaşamıyorum.
Kocam benim lafımı dinler, ailesini dinlemez beni dinler.
Çok şükür kayınvalidem de öyle bi tip değil, bana sorun yaratmadı bugüne kadar.
İlk evlendiğimizde bi iki laf sokmaya kalktı.
Sonra ben 3 ay görüşmedim, ben görüşmeyince de her hafta gördükleri oğullarını ayda 1 kez gördüler.
Öyle olunca da akıllandılar.

Bazen kırk yılın başı bi kv eşim ben otururken eşim annesini "aman da benim bitanem, canım" diye sever.
Belki komik gelebilir ama katlanamıyorum yani bazen, içimden tamam sevdin işte kısa kes" diyorum.
Hahahah, çok utandım napiyim en çok beni sevicek

Benim kayinvalidemde cok duskun esimde keza oyle isten gelince annesine gider once sonra evimize gelir o derece yani ben kiskanmiyorum artik sorunda etmiyorum bu durumu ama esim bana karsi oyle degil ben ne zaman anneme gitmek istesem problem bir kere bile hadi annenlere gidelim dememistir ben yanliz giderin haftasonlari

keske dusmeseydim, ayni duyguyu paylasanlar anlasirmis ya sadece bu cumlenden seni okadar iyi anliyorum ki

sadece tek sorum var
cozumu nedir Allah askina

Esim mesafe koydu yoksa beni kaybedecegini biliyordu. Hersey eslerde bitiyor maalesef. Kaynanayi degistirmenin bir yolu yok ama uzgunum.

kayınvalidelerde değil problem, o onun evladı sürekli pışpışlar,yanında olsun ister. mesele adamlarda...

bakın ergenlik döneminde bu çocukların yavaşça ailden kopup dış dünyayı keşfetmesi ve açılması lazım. sağlıklı olan,doğal olan budur. adam kopamadığı için kadın da bırakmıyor. ama gençken kendi hayatı olduğunu kabul ettirirse anne de evet oğlum benim evladım ama aynı zamanda benden ayrı bir birey der. anne kendi kenide evladını bırakamaz, çocuk yuvadan kopar.hem pskilojik hem fiziksel olarak uzaklaşır.

ben maddi manevi ailesine bağımlı ve dibinden ayrılamayan adamları psikoloijk olarak sıkıntılı görüyorum. bu tarz bir karakteri de evlilik müessesine uygun görmüyorum

Aksine evladını seven anne onun evliliğinde mutlu olmasını ister her şeyde kendini öne atmaz. Tamam evlat sevilir ama nispet yapar gibi sevmek, sevmek olmuyor kimse kusura bakmasın, bunun adı bencillik. Benim kayınvalidem de oğluna inanılmaz düşkündür ama aramıza bile oturmaz asla ki böyle bir kadın otursa bile sorun etmem çünkü o annesi ben de eşiyim bu ayrımı çok iyi yapar.

Birbirlerinw düskün olmalarinda sorun yokta..

Sana niye soguk davraniyor ki ?
Bence esine sormalisin..

bende bariz bi şekilde sadece oğullarını sevdiklerini düşünüyorum,hatta eşime de söyledim seni görmeye geliyolar beni değil diye, baya kavga etmiştik üstüne...merakla bunu göreceği günü bekliyorum..
gidince bana bi üstünkörü sarılıp hoşegeldin,oğullarına uzun uzun sarılmalar,uzun zamandır görüşmüyoruz demeler...ben mesafemi koruyup hiçbişey söylemezdim ama artık söylüyorum...
bebek bekliyoruz oğullarını arayıp soruyolar o doğurcak heralde :)) bazen gülüyorum bazen sinirleniyorum :)
ama artık bişey olduğunda eşime söylüyorum ki sonra bi sorun olduğunda pat diye nerden cıktı bu demesin öncesini de bilsin .. :)

vallahi napıyorsak biz kadınlar kendimize yapıyoruz
daha iki küçük çocukken evde erkek çocuğu kayrımı yapıyoruz
kız çocuğuda seviliyor ama erkek çocuğu nedense daha faklı yetişiyor
bu sefer evlenince oğluşum oğluşum durumları tamam evlat baş tacı sev öp sarılda
sürekli kayırma neden benim kaynanam öyle yorulmuştur üşümüştür acıkmıştır
bazen ayağımdada sallıyımmı diye sorasım geliyor

hatta bir ara eşim hastaydı ilaçlarını takip et de düzenli içsin dedi
ben şakayla karışık lafı sokuyorum artık valla

peki hic ses cikarmiyomusun canim, haksizlik buna nasil katlaniyorsun

sagolun kizlar
ayni koudan dertli arkadaslar varmis burdada keske olmasa ama var iste malesef
cozum bulamiyorum dediginiz gibi es'te bitiyor
su an evli degilim nisanliyim ama ileriye donuk sinyaller fazlasiyla goruyorum yani annesine toz kondurmaz nisanlim, anormal oldugunu kendiside gorse bile bana normal diyecek herzaman
ne yapilir ki bilemedim

kayinvalide insafa gelir insallah

Gelmez, eşin izin verdikçe her seferinde 1 adım daha öteye gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…