evlendiğim günden beri kadın diye hitap eden görümcem

Diyorumda yol parası istemem Allah muhtaç etmesin de rahatlıkla para isteyebileceğim tek kişi eşim ama ekmek kahve bunlar lafı olacak şeyler değil kardeşim bakkala giderken para teklif etsemde almaz, görümcenizin durumu çok kötüde olabilirdi her gidişinizde market alış verişi yapmak zorundada kalabilirdiniz..Bazen keşke görümcem olsaydı diyorum çünkü kız kardeşi olan erkek daha farklı bakabiliyor olaylara ..

durduk yere kadın diye hitap ediyorsa ktü...ama hep sizin dediğiniz gibiyse(kadını rahat bırak) onda bi sorun göremedim....ayrıca durumuzu bile bile bişiler istemesi çok ayıp...

Ben de çok rahatsız olurdum,kızlıktan kadınlığa geçiş gibi olmuş sanki o manada demiş gibi, zaten kadın bayan kelimelerini kaba buluyorum eskiden hatun diyorlarmış şimdi de deseler ya
Kizliktan kadinliga gecis tam olarak nasil oluyor? Benim bildigim XX esey kromozonuna sahip vajinasi olan tum insanlar kadindir. Dunyada iki cinsiyet vardir: Biri kadin biri erkek . Kadin dogariz, kadin yasariz, kadin ölürüz.

Ne kadar güzel bir davranış eve yeni girenleri ailenin reisi kabul etmiş ve sizde edeceksiniz demiş takdir ettim.

Görümcenizin tavırlarında biraz haset sezinledim, bu durumu kv ile aranız iyiyse onunla paylaşabilirsiniz yine de takmayın derim.

sizin durumunuz karşılıklı fakat ben böyle taleplerde hiç bulunmadım bulunmuyorumda. alışkanlık haline geldiği için sinirleniyorum. bizim durumumuzu biliyor, bildiği halde beklenti içinde

bunu beğenmedim işte, böyle bir durumda asla kimseye çaktırmam.
Mutfağa gider çağırırım abi şu lazım alır mısın derim para lazım mı diye de sorarım.
O da kimseye çaktırmadan çabucacık alır gelir.
Hatta bazen çat kapı bir durum olduğunda ararım abi misafirim geldi bana şunu alır mısın diye alır gelir sepete koyar.
Ama evde eşim varsa asla abimden istemem.

benim anlatmak istediğim çok farklı ama başka yerlere çekildi maalesef. herkesin içinde pirinç yok git al, ekmek yok git al bu tarz şeyleri ben kendi ailemde görmedim. olmaması ayıp değil ama herkesin içinde istemesi tuhaf..

Babanızın konuşmasını takdir ettim. Her aile büyükleri bu tarz konuşmaları yapsa da aileye sonradan giren bireylere saygı duyulsa, aralarında yer açılsa.

Konu sahibi arkadaşın da, öyle masumca ablası arayıp ta gelirken su, ekmek v.s alın demesine kızdığını zannetmiyorum. İçinde fesatlık, kıskançlık olmayan hiçbir insan böyle bir şeye kızmaz. Görümcesinin yaptıkları, kullanılmak hissini veriyor artık demekki. Kadın kelimesi de, sadece çocuğuna kadını rahat bırak demesinde hiçbir sorun yok; ama mesela eşinizle konuşurken senin karın ya da karına söyle falan diye hitaplarda bulunuyorsa çirkin bir davranış.

eşimle konuşurken bile senin karın, karında vs böyle konuşuyor maalesef

Kizliktan kadinliga gecis tam olarak nasil oluyor? Benim bildigim XX esey kromozonuna sahip vajinasi olan tum insanlar kadindir. Dunyada iki cinsiyet vardir: Biri kadin biri erkek . Kadin dogariz, kadin yasariz, kadin ölürüz.
demek şöyle oluyor kızlar kız oğlan kız xxy cinsellikten sonra y yok xx

Kadin lafini hakaret addetmek?

Kucuk cocuk musun kiz densin, yasin geregi kadinsin, bu is bekaret isi degil

Kadinim demeli. Gururla. Kiz diye cocuklara denir. 26 yasindasin sen. Bekar da olsan kadinim denecek yas o

Hayir bir de o kadin kelimesinde cinsel bir ima olsa ne yazar? Konu sahibesi evli barkli bir kadin, bakire olmasi mi bekleniyor da? Kocasiyla kardes kardes mi yatacakti? Hadi diyelim ki evlenmeden cinsellik ayip, evlendikten sonra da mi ayip da evli kadinlar kendilerine kadin denmesini bu kadar onur meselesi yapiyorlar? '3 cocuk dogurdum hala bakireyim, dusunun artik nasil namusluyum' gibi bir sey mi bu da?
Konu sahibesi arkadasim herkes kocanla sevistigini biliyor, istedigin kadar inkar et, gorumcen de biliyor.

Son düzenleme:

Kayseri dedin hemen yazayım dedim..Eşim Kayseri'li senede 1kez gideriz ilk gören aaaaaa kilo almışsın olur .Hey Allahım ne cinsler kendilerini de görsen duba gibiler yani yorum yapacak en son kişiler..Demek memleketin huyu böyleymiş:)

eşimle konuşurken bile senin karın, karında vs böyle konuşuyor maalesef
peki sen görümcene hiç söylemedin mi bu konuda rahatsız olduğunu. Konuşmadıysan ya konuşamıyorsan, eşinle konuşurken eşin söylesin abla senin karın diye hitap şeklin yanlış, atıyorum ismiyle ayşe yada yenge diyorsa yenge diye hitap edebilirsin.

Yani nasıl kullanılmak hissi uyandırabilir bir kahve .
Beni kardeşim uçak biletimi alırmısın diye bile arar,ama ne ben,nede eşim kardeşimin beni kullanacağını aklımızdan bile geçirmeyiz.
İnsan kardeşinden,ekmek,kahve veya dolmuş parasıda isteyemeyecekse insanlık ölmüş ya.

demek şöyle oluyor kızlar kız oğlan kız xxy cinsellikten sonra y yok xx
Ay ben de o kiz oglan kiz soz obegi nerden geliyor diye merak ederdim hep, sen cozmussun olayi. Gercekten cok garip bir soz obegi, nerden geliyor kiz oglan kiz? Hani bakire anlamina geliyor da kiz oglan kiz nasil bir ifade tarzi, o ortadaki oglan ne alaka?

eşime söyledim bir daha söylerse uyaracak uygun bir dille.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…