- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
ben zaten hep güler yüzlüyüm canım sıcak kanlıyım onlar da zaten bu huyumu cok sevdiler.. eşim bunu biliyor ve görüyor zaten bu konuda bana minnettar ama kendisine geldiğinde benim yapım bu dio ben de ona sinir oluyorum kendi akrabalarının yanında yapısı bu deil çünkülütfen üzmeyin kendinizi yasınız olgun benle yaşıtsınız bu arada tam güzel güzel düşünme zamanı yaşama zamanı ve istediğinize kavuşmuş sunuz ne güzel bebekte geliyor.
benim fikrim su esinizin ailesine olabildiğince sayğı gösterin oda sizinkine utanır gösterir.hep düşündüğünüzü eşinize ispatlayın gidin gelin zorlanmıyorsanz sayın sevin o bundan etkilenir bence.annesine hediye alın yollayın.gittiğinizde güler yüzlü olun.siz sanki oun ailesi sizinmiş gibi eşinize hissettirin.emin olun etkili olucak
ben zaten hep güler yüzlüyüm canım sıcak kanlıyım onlar da zaten bu huyumu cok sevdiler.. eşim bunu biliyor ve görüyor zaten bu konuda bana minnettar ama kendisine geldiğinde benim yapım bu dio ben de ona sinir oluyorum kendi akrabalarının yanında yapısı bu deil çünkü
seviyor aslında sorun hiç yok bana gösterdiği kadarıyla ama yanlarında hep telefonla oynar sohbete gerekmediği sürece katılmaz mesafeli durur ama kendi ailesine gelince yanlış anlarlar üzülürler diye ilgi delisi olur .. bu da beni artık sorgulamaya yönelttiHaklı olduğun yerler çok fazla var.
fakat bunları evlenmeden kestirmek lazım.
aileni sevmiyormu ?
Seni ailenle paylaşamıyor,o topluluk içindeki mutluluğunu,tıpkı senin gibi sorguluyor;ve kıskanıyor bunu da bariz belli ediyor!seviyor aslında sorun hiç yok bana gösterdiği kadarıyla ama yanlarında hep telefonla oynar sohbete gerekmediği sürece katılmaz mesafeli durur ama kendi ailesine gelince yanlış anlarlar üzülürler diye ilgi delisi olur .. bu da beni artık sorgulamaya yöneltti
çok yanlış hadi diyelim ailenizin hatrı yok sizin hatrınızdamı yok.seviyor aslında sorun hiç yok bana gösterdiği kadarıyla ama yanlarında hep telefonla oynar sohbete gerekmediği sürece katılmaz mesafeli durur ama kendi ailesine gelince yanlış anlarlar üzülürler diye ilgi delisi olur .. bu da beni artık sorgulamaya yöneltti
hep aynıydı aslında değişen o deil ben cok sinirliyim herseyi her hareketi gözüme batıo ama o da bende değişikliği gördükçe bambaska biri oluo cıldırıo bazen dün aksam tartısma konumuz pazartesi doktora gitcem randevu saati 4,10 mu olsun 4,30 mu olsundu.. ben zaten bekliyoruz 4,30 olsun dedim madem öyle 4,30 da sıramız gelir 4,10a alalım dedi ben 5 de randevular bitio falan filan dedim.. laptopu attı.. sana iyilik yaramaz kafan basmıo mu falan hakaret etti
ben zaten hep güler yüzlüyüm canım sıcak kanlıyım onlar da zaten bu huyumu cok sevdiler.. eşim bunu biliyor ve görüyor zaten bu konuda bana minnettar ama kendisine geldiğinde benim yapım bu dio ben de ona sinir oluyorum kendi akrabalarının yanında yapısı bu deil çünkü
Bence de bütçe tekaynen hormonlardır az sabret evladını babasından ayırma düzelebilir her şey, maaş kartı konusunu çok merak ediyorum vermek mi lazım vermemek mi bilmiyorum ama bütçe tekelde olması mantıklı geliyor bana.
Siz cok bilioyosunuz galiba , kız derdini açmış insan gibi cevap bekliyo üstüne üstlük hamile yeteri kadar stresi var zaten bir de sen taş atip durma gereksiz muhabbetinle cok battiysa okuma ya da yazma cevap.( bende oyle yazdim al ne yapacaksın bakalim)Ben umurunda ya da degil buna takmıyorum ki :)
Bariz yazdığın günlük konuşma (!) şekli diye nitelendirdiğin anlatım tarzın ile derdin samimiyetsiz geliyor dedim.
nasıl yani neyi sorguluyor sence canımSeni ailenle paylaşamıyor,o topluluk içindeki mutluluğunu,tıpkı senin gibi sorguluyor;ve kıskanıyor bunu da bariz belli ediyor!
Kv kp nasıl insanlar peki? Eşinizi doldurma gibi bi huyları var mı mesela?
Ailenizin yanında böyle davranmaması gerektiğini konuştunuz mu ciddi bir şekilde?
Eğer böyle davranmaya devam ederse siz de onun ailesiyle görüşmek istemediğinizi söyleyin belki bırakır çirkin davranmayı.
Ya da o an anne babanız oğlum hayırdır çok mu sıkıcıyız da telefonla oynuyorsun diye sorabilir belki utanır biraz.[/QUOTEkv kp dün aksam bize geldiler.. arka balkondan kp biyere bakacakmış ben de yatak odası müsait değil dedim.. müsait olmayacak ne var dedi pat diye daldı odaya çıldırdım.. kv sürekli buzdolabında neler var karıştırdı.. saçma sapan beni delirtecek hareketler
Bence de bütçe tek
Siz cok bilioyosunuz galiba , kız derdini açmış insan gibi cevap bekliyo üstüne üstlük hamile yeteri kadar stresi var zaten bir de sen taş atip durma gereksiz muhabbetinle cok battiysa okuma ya da yazma cevap.( bende oyle yazdim al ne yapacaksın bakalim)
Toplum olarak senin gibi samimiyetsiz insanlardan hoslanmadigimiz kesin...Sana ne yapmamı istiyorsun mesela ?
Nelerden hoşlanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?