evlendiğime çok pişmanım

ben zaten hep güler yüzlüyüm canım sıcak kanlıyım onlar da zaten bu huyumu cok sevdiler.. eşim bunu biliyor ve görüyor zaten bu konuda bana minnettar ama kendisine geldiğinde benim yapım bu dio ben de ona sinir oluyorum kendi akrabalarının yanında yapısı bu deil çünkü

Haklı olduğun yerler çok fazla var.
fakat bunları evlenmeden kestirmek lazım.
aileni sevmiyormu ?

Haklı olduğun yerler çok fazla var.
fakat bunları evlenmeden kestirmek lazım.
aileni sevmiyormu ?
seviyor aslında sorun hiç yok bana gösterdiği kadarıyla ama yanlarında hep telefonla oynar sohbete gerekmediği sürece katılmaz mesafeli durur ama kendi ailesine gelince yanlış anlarlar üzülürler diye ilgi delisi olur .. bu da beni artık sorgulamaya yöneltti

eleştrmenin bi adabı var acaba istedğn şeyi güzelce konuşmak yerine suçlayıcı bi şekilde mi konuşuyorsun?? herşyden önce bebeğini düşün. stres yapma . doğm yaptkdan snra insan pişman oluyor ve bu günlerini tekrar geri getiremiyorsun.

Seni ailenle paylaşamıyor,o topluluk içindeki mutluluğunu,tıpkı senin gibi sorguluyor;ve kıskanıyor bunu da bariz belli ediyor!

çok yanlış hadi diyelim ailenizin hatrı yok sizin hatrınızdamı yok.
neyse...çok irdeleme canım diyorum biraz sessiz kal kafanı dinle.
bebeğine yönel bak anne olacaksın onun tadını çıkar.

ailenin yanında telfnla uğraşıyorsa konuşmuyorsa bunu benm ailemi sewmiyorsun fln gibisinden deilde " cnm ayıp oluyor ztn çok fazla gidemiyrZ gttğnde teli bi kenara bırak saygısızlık oluyor insanlara" diye konuş. ani çıkışarım olabilr alttan almaya çalış hamilelikten dolayı " de. güzelce konuş yani. aranzdaki kavgayı kavga ederek bitiremezsin.

erkeklerin ailesi evlendiğinde kıymete bınıyor genelde.
kısasa kısas yap? o surat asıyorsa sende as. ama bunu önceden söyle ki ailesinin yanında surat astıgında nedenını bilsin
bak nasıl yola gelıyor. gelmezse devam ederse otur konus, anlamıyorsa zaten yapılacak şeyi az cok bılıyorsundur

Biz de 1,5 yıllık evliyiz gayet güzel mutlu giden bir evliliğimiz vardı ta ki ben hamile kaldığımı öğrenene kadar... ben de sizin gibi normalde güler yüzlüyüm pozitif bir insanım ama kv yanına gidince nedense kadın enerjimi alıyor. Sürekli bir eleştiri, yerme, beğenmeme hali.... normal olarak soğudum ve gitmek istemiyorum. Gitsem bile suratımı asıyorum fark etmeden... ama eşim bunları fark ediyor bu bir kavga sebebi olmaya başladı... sizin eşinizin de ailenizde hoşlanmadığı bir durum illaki vardır bendeki gibi durduk yere olmaz yani...
En basiti aynı sizin gibi doktora gideceğiz... gitmem gereken zamanda işi müsait olmuyor ve işten çıkamam dedi müsait olduğumuz zamanda da doktor dolu... randevu normalden 1 hafta daha geç bir zamana kaldı ve biz cinsiyeti öğreneceğiz... teyzem lohusalık zamanım için birşeyler dikecek annemler düğün için başka şehre onların yanına gidecekler gitmeden öğren de malzemeleri alıp götürelim düğüne giderken dedi. Diyorum ki bu tarih çok geç oluyor diyorum. normalde o da sinirli ben de sinirliyim şu sıralar. birbirimize girdik işte ben ağlıyorum o homurdanıyor o bişeyler dedikce daha da sinirlendim bir haftadır konuşmuyoruz durduk yere işte.... gıcık oluyorum ona her hareketi batıyor işte ama normalde o kadar iyi ve uyumluyduk ki... şu halimize inanamıyorum
Hep hamilelik işte... normalden daha gerginim o da işler yüzünden gergin... yani işin özü kendinize zaman tanıyın. Çoğumuz hamilelikte yaşıyoruz bunları inşallah düzelir herşey... siz de kendinizi kontrol edin yoksa işler çıkmaza giriyor bizdeki gibi

Kv kp nasıl insanlar peki? Eşinizi doldurma gibi bi huyları var mı mesela?
Ailenizin yanında böyle davranmaması gerektiğini konuştunuz mu ciddi bir şekilde?
Eğer böyle davranmaya devam ederse siz de onun ailesiyle görüşmek istemediğinizi söyleyin belki bırakır çirkin davranmayı.
Ya da o an anne babanız oğlum hayırdır çok mu sıkıcıyız da telefonla oynuyorsun diye sorabilir belki utanır biraz.

aynen hormonlardır az sabret evladını babasından ayırma düzelebilir her şey, maaş kartı konusunu çok merak ediyorum vermek mi lazım vermemek mi bilmiyorum ama bütçe tekelde olması mantıklı geliyor bana.
Bence de bütçe tek
Ben umurunda ya da degil buna takmıyorum ki :)
Bariz yazdığın günlük konuşma (!) şekli diye nitelendirdiğin anlatım tarzın ile derdin samimiyetsiz geliyor dedim.
Siz cok bilioyosunuz galiba , kız derdini açmış insan gibi cevap bekliyo üstüne üstlük hamile yeteri kadar stresi var zaten bir de sen taş atip durma gereksiz muhabbetinle cok battiysa okuma ya da yazma cevap.( bende oyle yazdim al ne yapacaksın bakalim)

Sana ne yapmamı istiyorsun mesela ?
Nelerden hoşlanıyorsun ?

Evliligin ilk yillarinda oluyor, boyle tadsizliklar ustune birde hamilelik gelince biraz daha büyüdü sorun, ama uzulme rabbim sabrini ölçüyor olabilir sabret ,Rabbim mükafatını verecektir inşallah bitirmek en kolay yol zaten onemli olan zorla baş etmek sabredersen inşallah bebegin evine huzur , mutluluk,bereket getirecek ben inaniyorum sen de inan Allah büyüktür.

Öncelikle umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz kendinizi yıpratmayin.( sizi şanslı görüyorum en azından ekonomik özgürlüğünüz var) Kimsenin size hakaret etmesine izin vermeyin cünkü bu içten içe sizi mahveden bir durum haline gelir eşinizle konuşun yaptığı yanlış davranışların bedelini boşanarak ödeyeceğini söyleyin. Bence onu hizaya getirmeye çalışın çift terapisine gidin. Ayrıca siz dünyaya bir varlık getiriyorsunuz inanın çok değerlisiniz o güzel canınızı sıkmayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…