- Konu Sahibi environmentaleng
-
Canim benim daha cok yenisiniz ondandir cicim ayi dedikleri aydasiniz ama bende senin gibi hic yasamayanlardanm . bizde esimle ilk evlendgmz gunden beri tartistik ondan nefret ettim niye evlendim filan dedm ama sonradan zaman gectikce oturmaya basliyo evliligin . suan esinize hic bi sekilde kotu birsey demeyin hatta sessiz kalin inanki ise yariyo evladinizi dusunun ne guzel hamile kalabilmissin cok sanslisin bu konuda . biraz sabretmelisin yer gok dua ile derler sende duani eksik etme hakkinda hayirlisi olsn hersey gonlunce olsn canm benmevlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum
Ben umurunda ya da degil buna takmıyorum ki :)ya tamam ben böyle yazıyorum istersen oku istersen okuma hiç umrumda değil açıkcası canım.. kafana göre takıl ..
ayrıca konusun değil konuŞun diye yazılır lütfen dikkat edelim lütfen rahatsız oluyorum ... la havle yaaaGünlük dil ne demek af buyurun ?
Batıoooo, edioo, yapıo diye benim bildigin ergen gerileri konusuyor o da gayet itici duruyor zaten.
Biz size resmi konusun demedik ki doğru yazın dedik.
degil değil tatlım DEĞİL diye yazılır.. yorum yazma öyleyse cicim ha bir eksik ha bir fazla sorun yokBen umurunda ya da degil buna takmıyorum ki :)
Bariz yazdığın günlük konuşma (!) şekli diye nitelendirdiğin anlatım tarzın ile derdin samimiyetsiz geliyor dedim.
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşallah hepimizin gönlüne göre devam eder hayatCanim benim daha cok yenisiniz ondandir cicim ayi dedikleri aydasiniz ama bende senin gibi hic yasamayanlardanm . bizde esimle ilk evlendgmz gunden beri tartistik ondan nefret ettim niye evlendim filan dedm ama sonradan zaman gectikce oturmaya basliyo evliligin . suan esinize hic bi sekilde kotu birsey demeyin hatta sessiz kalin inanki ise yariyo evladinizi dusunun ne guzel hamile kalabilmissin cok sanslisin bu konuda . biraz sabretmelisin yer gok dua ile derler sende duani eksik etme hakkinda hayirlisi olsn hersey gonlunce olsn canm benm
konusmuo
sormuo
eleştirio
sorguluo
fırlatıo
cıldırıo
gelmio
kalmıo
bagırıo
cagırıo
Uzatma canim bosver herkes fikrini soylemek de ozgurdur o da senin yazim hatana takilmis olabilir bosver kotu.bi niyeti yoktur yanidegil değil tatlım DEĞİL diye yazılır.. yorum yazma öyleyse cicim ha bir eksik ha bir fazla sorun yok
evet mahsus hoşuma GİDİOAy fenalik geldi, mahsus mu yaziyorsun boyle?
Şahsım adına kötü niyetten söylemedim.Uzatma canim bosver herkes fikrini soylemek de ozgurdur o da senin yazim hatana takilmis olabilir bosver kotu.bi niyeti yoktur yani
ya lütfen sen de türkçe karakter kullan yada sus artık uzatma dinime tüküren müslüman olsa olayına geldi artıkAy fenalik geldi, mahsus mu yaziyorsun boyle?
zekamı sorguluo
evet mahsus hoşuma GİDİO
Dogrudur canim sizin fikriniz bu soncta herkes saygi gostermek zorunda .Şahsım adına kötü niyetten söylemedim.
Ciddi manada samimiyetsiz bir hava katıyor dedim.
sorun çıkarmadı canım kartı aldığımda hatta kendisi sende kalsın dedi ama sanırım lohusalık döneminde ben de zorlanabilirim gibiParayi, maas kartinizi felan degil de bu adamla nasil hamilelik ve lohusa dönemini atlacaksiniz onu düsünün bence.
Evlilikte senin paran benim param olmaz tabi ki.
Kartinizi vermediginiz zaman sorun cikariyorsa orasi biraz düsündürü tabi.
Inanin cocuk dogunca sorunlar daha cok artiyor. Benim lohusa dönemini atlatmam bir senemi aldi.
O dönemde yasadigim sorunlari bir Allah bir de ben biliyorum, Düsmanima bile dilemem.
Böylesine sinirli bir insan cocuk dogduktan sonra da böyle davranirsa o cocukta bundan payini alir unutmayin.
Anlamadığın ne biliyor musun ?ya lütfen sen de türkçe karakter kullan yada sus artık uzatma dinime tüküren müslüman olsa olayına geldi artık
lütfen üzmeyin kendinizi yasınız olgun benle yaşıtsınız bu arada tam güzel güzel düşünme zamanı yaşama zamanı ve istediğinize kavuşmuş sunuz ne güzel bebekte geliyor.4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zor
ayyyy tamam sus artık haklısın :))) tamam ama ben böyle yazmaya devam edicem istersen okuma diyorum daha ne diyeyim sana derdin ne uzatıosun sürekli ben böyle yazıyorum isteyen okur yorum yapar isteyen yapmaz herkes özgürAnlamadığın ne biliyor musun ?
geldi yerine geldı yazınca hanımefendi bunu bilerek yapmıyor yani telefondan yazdıgınızda noktalama harflerinin zaten bir çogunu otomatik düzeltme ile ekrana aktarıyor.
Ama sen bariz olarak harf yutuyorsun :)
Bu dinine küfreden müslüman olayı felan değil, öyle görmek isteme çaban sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?