evlendiğime çok pişmanım

Canim benim daha cok yenisiniz ondandir cicim ayi dedikleri aydasiniz ama bende senin gibi hic yasamayanlardanm . bizde esimle ilk evlendgmz gunden beri tartistik ondan nefret ettim niye evlendim filan dedm ama sonradan zaman gectikce oturmaya basliyo evliligin . suan esinize hic bi sekilde kotu birsey demeyin hatta sessiz kalin inanki ise yariyo evladinizi dusunun ne guzel hamile kalabilmissin cok sanslisin bu konuda . biraz sabretmelisin yer gok dua ile derler sende duani eksik etme hakkinda hayirlisi olsn hersey gonlunce olsn canm benm

ya tamam ben böyle yazıyorum istersen oku istersen okuma hiç umrumda değil açıkcası canım.. kafana göre takıl ..
Ben umurunda ya da degil buna takmıyorum ki :)
Bariz yazdığın günlük konuşma (!) şekli diye nitelendirdiğin anlatım tarzın ile derdin samimiyetsiz geliyor dedim.

Günlük dil ne demek af buyurun ?
Batıoooo, edioo, yapıo diye benim bildigin ergen gerileri konusuyor o da gayet itici duruyor zaten.
Biz size resmi konusun demedik ki doğru yazın dedik.
ayrıca konusun değil konuŞun diye yazılır lütfen dikkat edelim lütfen rahatsız oluyorum ... la havle yaaa

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşallah hepimizin gönlüne göre devam eder hayat

Parayi, maas kartinizi felan degil de bu adamla nasil hamilelik ve lohusa dönemini atlacaksiniz onu düsünün bence.
Evlilikte senin paran benim param olmaz tabi ki.
Kartinizi vermediginiz zaman sorun cikariyorsa orasi biraz düsündürü tabi.
Inanin cocuk dogunca sorunlar daha cok artiyor. Benim lohusa dönemini atlatmam bir senemi aldi.
O dönemde yasadigim sorunlari bir Allah bir de ben biliyorum, Düsmanima bile dilemem.
Böylesine sinirli bir insan cocuk dogduktan sonra da böyle davranirsa o cocukta bundan payini alir unutmayin.

sorun çıkarmadı canım kartı aldığımda hatta kendisi sende kalsın dedi ama sanırım lohusalık döneminde ben de zorlanabilirim gibi

ya lütfen sen de türkçe karakter kullan yada sus artık uzatma dinime tüküren müslüman olsa olayına geldi artık
Anlamadığın ne biliyor musun ?
geldi yerine geldı yazınca hanımefendi bunu bilerek yapmıyor yani telefondan yazdıgınızda noktalı harflerin zaten bir çogunu otomatik düzeltme ile ekrana aktarıyor.
Ama sen bariz olarak harf yutuyorsun :)
Bu dinine küfreden müslüman olayı felan değil, öyle görmek isteme çaban sadece :)

4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zor
lütfen üzmeyin kendinizi yasınız olgun benle yaşıtsınız bu arada tam güzel güzel düşünme zamanı yaşama zamanı ve istediğinize kavuşmuş sunuz ne güzel bebekte geliyor.
benim fikrim su esinizin ailesine olabildiğince sayğı gösterin oda sizinkine utanır gösterir.hep düşündüğünüzü eşinize ispatlayın gidin gelin zorlanmıyorsanz sayın sevin o bundan etkilenir bence.annesine hediye alın yollayın.gittiğinizde güler yüzlü olun.siz sanki oun ailesi sizinmiş gibi eşinize hissettirin.emin olun etkili olucak

ayyyy tamam sus artık haklısın :))) tamam ama ben böyle yazmaya devam edicem istersen okuma diyorum daha ne diyeyim sana derdin ne uzatıosun sürekli ben böyle yazıyorum isteyen okur yorum yapar isteyen yapmaz herkes özgür

Ah Can'ım tek değilsin bende pişmanım evlendiğime ama senin eşin çökmüştü seviye benim eşimin ailesi sen çözümü Bi şekilde bul ailesi de aynıysa alt tan alttan uzaklaştırmaya bak kocanı hamileliğini ön plana koy bilemiyorum Bi şekilde düzelt daha çok yenisiniz eşinin yaşı büyükse daha düzelmez ama kabullenmek zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…