Evlendiğinde kronik hastalığı olan var mıydı?

Kaynanam kaynimin sevdiği kıza o kız hasta bize yaramaz demişti elin hasta kızıni alamazmis çocuk doguramazmis onunla mi ugrasacakmis ama çok iyi insanlar da var dünyada umudunu kesme canım Allah sağlık versin hangimizin garantisi varki

Bunu kusur olarak görecek biriyle görüşme zaten ayrıca anlatmak zorunda olduğun bir durum da değil

Dogustan rahmim yok ve cocuk sahibi olmam su anki tip ile cok zor

Esimle tanistigimda eve gittigim an soyledim. Bir yol yuruyeceksek o gece bilmeden uyusun istemedim

Daha oncede gorustugum insanlar oldu. Boyle hissetmemistim

1 gun bile yuzume vurmadi herhangi bir sorun yasamadik.

Aileside biliyor. Ben soylemedim benimle herhangi bir ima konusma gecmedi.

Bu durum onunda hayatini ilgilendirmesine ragmen eksiklik olarak gormedim kimseye karsi herhangi bir ezikligim olmadi hayata ofkem yok.

Heleki Kalp seker tansiyon gibi birsey olsa, asla takilmam. Boyle birseyle karsilassam uzulmem onemsemem.
Ve bence benim ailem ilk etapta sindiremez iyi dusun fln der ama sonunda karismazdi.

Uzulmeyin. Vardir bir ani zamani.. o zmn geldiginde bileceksiniz.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Aynı şekilde düşünüyorum. Bu benim için kusur değil, hiçbir zaman neden benim başıma geldi demedim. Hayatımızın herhangi bir noktasında nelerle karşılaşacağımızın garantisi yok. Bu yüzden hayatıma girmeyenleri kayıp olarak görmüyorum zaten. Ama bu durumu yaşayanlar var mı diye merak ettim. Bana kusurlu muamelesi yapacak biriyle yaşamaktansa, kadere inanarak, her anım için şükrümü sürdürüp yalnız yaşayıp ölmeyi tercih ederim.

Bu durumlar bekarken kusur olarak görünüyor hep. Evlendikten sonra çıkan sağlık sorunları ise mecbur katlanılacak bir dert gibi görünüyor. Halbuki ikisi de her an yaşanabilecek şeyler.

Ama insnalar kendilerinin kandırıldığını duusnebiliyor. Birisine ikinci buluşmada söylemiştim özel durumumu bana tepkisi şu oldu aracı olan bilmiyor muydu da tanıştırdı bizi dedi

Çok geçmiş olsun. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Bir ömür mutlu olursunuz inşallah.

Ben bu şekilde söylemiyorum aslında. Böyle bir durum yaşadım, benim için bu bir problem değil ancak karşımdaki kişinin bu durumdan haberdar olması gerektiğini düşünüyorum şeklinde bahsettim. Beni kabul eder misin, etmez misin düşüncesinden ziyade bunu kusur olarak görecek biri ile olmak istemediğimin bilinmesini isterim. Yanlış gelebilir ama toplumumuz ne yazık ki bize bunu öğretiyor.

Bence kendiniz tanışın severek evlenin

Bu devirde görücü usülü mal takası çünkü, paran var mı, tipin var mı, o var mı bu var mı, varsa benimki kadar mı... Alışveriş yaptığın malı iyice muayene ediyorsun almadan! at pazarı gibi. Dişi sağlam mı gözü sağlam mı egzaması var mı anası babası nasıl hayvanlar cins at mı...Bana çok maddiyatçı, 0 maneviyat ve 0 empati geliyor bu şekil.

Naif bir insana benziyorsunuz bence böyle alınmayı bekleyen mal gibi değil, insanca, severek, güzel şekilde tanışın. Muhabbet edin, tanıyın bakın. Bence kendiniz tanışın.

Katılıyorum tüm yazdıklarınıza. Ayrıca güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Kalp krizi ile ortaya çıkan damar anomalisiydi doğumsalmış. Damarın yırtılma riski varmış yaşadığım süre boyunca ama ben o zamana kadar hiçbir şekilde hissetmemiştim herhangi bir sıkıntı. Damar değiştirildi. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım sonrasında.

İğrenç, sanki yavrulayacak inek satın alıyor KV. cehalet mi rezillik mi artık bilmiyorum okurken iğrendim

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için. Bir ömür çok mutlu olmanızı diliyorum.

Doğru özetlemişsiniz gerçekten. Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Sagolun sizede gecmis olsun. Isin garip tarafi insanlarin sizden bunu saklamanizi beklemesi degil mi? Bana mesela esimle tanistigim sürecte hastanede bir kac defa yattigimi söylememem önerildi. Bende dedim: Diyelim ki herseyi gizledim ve evlendikten yarim sene sonra hastalik tekrar basladi, bu adamda bunu o zaman ögrenir, sormaz mi "Neden gizledin" diye? Hani herkes kendini kusursuz göstersin tamam, ama adamin hayatini etkilebilecek bir gercegi saklamak ne kadar dogru olurdu? Esim zamaninda benimle görüsmeyi bu sebepten kesseydi ömür boyu her sartda benimle olmayacagini kanitlamis olurdu sadece. Ve böyle biri ile evlenmeye calismanin da dediginiz gibi bir anlami olmazdi.Kimsenin saglik garantisi yok.
Herkesin dedigina karsi güzel giden bir evliligim ve iki evladim var. Allah insallah sizin gönlünüze göre verir

Allah mutluluğunuzu daim etsin, eşinizle, çocuklarınızla birlikte güzel mutlu bir ömrünüz olsun. Biz normal karşılarken etrafımız bunu kusur olarak görüyor. Şeffaf olmayı tercih etmemiz bile sorun. Çünkü insanlar için önemli olan öncelikler ruh, karakter, kişilik olmadı hiçbir zaman.

ventrikül duvarında veya aortta anevrizma mı meydana gelmiş? bir de yaşınız genç zannediyorum,kalp krizi geçirme sebebiniz nedir söylediler mi?

ventrikül duvarında veya aortta anevrizma mı meydana gelmiş? bir de yaşınız genç zannediyorum,kalp krizi geçirme sebebiniz nedir söylediler mi?
Sebebinin doğuştan var olan anevrizmanın daha büyük boyutlara ulaşması olduğunu söylemişti doktor. Çok büyük bir çapta olduğu ani yırtılmaya sebep olabileceği söylenmişti.

İnsanlar sizi daha tanımadan,karakterinizi, zevklerinizi, hobilerinizi bilmeden,direk söylemeniz, çok ciddi ve onun da hayatını etkileyecek bir durum gibi algilanir.
Birakin bir taniyin birbirinizi önce,belki zaten anlaşamayacaksiniz,belki siz hoşlanmayıp bitireceksiniz.Siz sanki kim kabul ederse dünden razı konumunda bırakmayın kendinizi.Sizinde kriterleriniz,beğenmeme hakkınız var. Karşinizdakinden eksik ya da farklı değilsiniz.

Hiç söylemeyin demiyorum, kalpler birbirine isinacaksa biraz ısınsın izin verin,sonra konusu açılınca kisaca anlatır geçersiniz.Siz ne kadar üstünde durur,detaylı anlatır,kabul beklerseniz,karşıdaki o kadar kendinde hak görür karar verici merci olmayı.

Evet benim de başıma geldi. Hemde Akrabalarımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…