Evlendiğinizde kocanıza ilk yaptığınız yemek neydi

Etli bamya yemeği 🤭 yemeğin yarısında cam ocak patladı:halay: ben şoktan çıkana kadar eşim geldi. Bir taraftan da yemek pişmedi diye üzülüyorum. Eşim merak etme bugün o yemeği yapacağız diyip balkona benim eski ocagimi kurmuştu. 🥰 pilavda yapacaktım ama kaldı o telaşta.:KK70:

Eşime ne yaptığımı hatırlamıyorum ama kayinvalidem ve kayinbabam bize ilk geldiklerinde peynirli karnıyarık yapmıştım :KK43: 10 saatlik yoldan gelmişlerdi. Eline sağlık dedi. Ben sizde kaldıkça yemekleri ben yaparım sen yoruluyorsun dedi. Bende yemeği beğenmediğini hiç anlamamıştım. Kaç sene sonra aklıma geldi :olamaz:

İzmir kötfe yapmıştım 😍 pirinç pilavı salata
5 sene olacak evleneli ama hiç unutmam çok heyecanla özenle yapmıştım güzelde olumştu 🤤

Son düzenleme:
Eşime ne yaptığımı hatırlamıyorum ama kayinvalidem ve kayinbabam bize ilk geldiklerinde peynirli karnıyarık yapmıştım :KK43: 10 saatlik yoldan gelmişlerdi. Eline sağlık dedi. Ben sizde kaldıkça yemekleri ben yaparım sen yoruluyorsun dedi. Bende yemeği beğenmediğini hiç anlamamıştım. Kaç sene sonra aklıma geldi :olamaz:

Peynirli karnıyarık ilk kez duydum. Tadı nasıldı.

Peynirli karnıyarık ilk kez duydum. Tadı nasıldı.
Yemek tarif kitabında görmüştüm. O zamanlar et yemediğim için hoşuma gitmişti tarif . esime kaç sene sonra annen beğenmemişti değil mi deyince bir garip yemekti dedi. İlk ve son oldu bir daha yapmadım. 10 seneyi geçti evliliğim biraradayken hala yemegi kayinvalidem yapar🙈

Yemek tarif kitabında görmüştüm. O zamanlar et yemediğim için hoşuma gitmişti tarif . esime kaç sene sonra annen beğenmemişti değil mi deyince bir garip yemekti dedi. İlk ve son oldu bir daha yapmadım. 10 seneyi geçti evliliğim biraradayken hala yemegi kayinvalidem yapar🙈
Ne yemeğiymiş merak ettim😅

Benim annem de hep kendi yapar ben yardım ederim. Yemeklerimi beğenmediğini hiç düşünmemiştim😂

Ne yemeğiymiş merak ettim😅
Screenshot_20210226-215739_Chrome.webp
böyle birseydi olması gereken😁

Jambonlu biseyler yapmıştım şuanda hatırlamıyorum ikindi yemiştik akşamda abisigile gitmis ti k yemeğe 😄

Annemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi 😊😅
Hatırlamıyorum 😳😳 sanırım bizimki özel değildi öyle olsa kesin hatırlardım.. Kesin çabucak yapılan basit birşey yapmışımdır 😂

Esime sordum bunu, balayında villadaydik o zaman fırında tavuk patates yapmıştım dedi. Ama ikimizde evimize geldiğimizde ilk hangi yemeği yaptığımı hatırlamıyoruz. 🤣balayı dönüşüm ve sonra resmen silinmiş hafizamdan

Back
X