Evlendiğinizde yaşınız ve eşinizin yaşı kaçtı?

Haftaya bizim nikah. Ben 28 nişanlım 26. Bence bir insan ve özellikle erkek için erken bir yaşta benimle evleniyor. 28 ve sonrası evlilik için normal bence. Çok yas farkı olmasını sevmiyorum.

Yaşla alakalı olduğunu düşünmeyenlerdenim ama aşırı farkı da uygun görmüyorum. Bir bayan arkadaşın kendisi 22 eşi 36 yaşında. Erkek yaşını pek göstermiyor bayan olgun gösteriyor ama 20 li yaşın başındaki bir bayanın görüşü ile 30 yaşındaki birinin görüşleri çok farklı olduğunu düşünüyorum.

Erkek biraz büyük olmalı bence kadınlar fiziken "çöküyor" demeyelim de erken değişiyor çünkü..Erkeğin 3-5 yaş büyük olması en ideali bence..

Ben 23 eşim 32 yaşındaydı. 9 yaş var aramızda ama fiziksel olarak, ruhsal olarak, karakter olarak insanların yakıştırdığı bir çiftiz. Ayrıca böyle şeyleri düşünmeyin derim. Hiç öyle hesap kitaba bakmıyor bu işler.

Esimle aramda 8 yas var ve son derece memnunum yas farkimizdan Ben 34 yasindayim bu arada ve daha evleneli bir sene olmadi

Ben 27 eşim 28 yaşındaydı. Şuan o 30 ben 29 um. Aramızda çok yaş farkı yok ama eşim her zaman alttan alıcıdır, yani yaşla değil de karakterle alakalı ilişki süreci.

Ben 27 eşim 24 Çıkmaya başladıgimizda ikimizinde bilgisi yoktu yaşla alakalı ben duyunca kimliğini istedim karşımda 30larinda gösteren 187 boyunda 90 kilolarinda kendi işinin başında bir adam vardı o gün ayrıldım çok dil döktü annesi iş yerime geldi söyle böyle devam ettik evlendik.Ama yaş farkı olmasi evliligimde çok olumsuzluklar doğurdu olgunlaşması 3 yılımı aldı şimdi şükür sorunsuz yaşıyoruz

Ben 24 eşim 30 yaşındaydı.Bence yaşlar kaç olursa olsun 2-3 yaştan fazla fark olmamalı.

Ben 23 yaşındaydım. Eşimse 24’tü.
Bir sıkıntı yaşamadık yaşımızla ilgili.

Evlendiğimde 27 yaşındaydım eşim 25 anlıyacağın çıtır aldım eğer evliliğin yaşla alakalı mı diye sormak istiyorsan kesinlikle hayır yetiştirilme şekli ve kendini eğitmesiyle alakalı 6 senelik evliyim benim deneyimim ve altın kural evleneceğin kişinin aile iletişimine bakman

Evli değilim ama yaş bir rakamdan ibaret gönüller birbirini sevince ortada yaş falan kalmiyor sizden büyük olursa nazınızı ceker daha anlayışlı davranır diye düşünüyorum ve benim etrafımda aralarinda 10 yaş olmasına rağmen cok mutlu aileler var dediğim gibi evli değilim ama aramızda 8 yaş olmasına rağmen bir sevdiğim var 2.5 yil oldu benim uninin bitmesini bekliyoruz ve ben birazda mız mız biriyim duygusal biriyim hep destek oluyor topluyor her dagildigimda onemli olan gönlü güzel olan birine rastlamak Rabbim gönlünüze gore versin hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…