Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Bu işin sonu peki iyi gorunmuyor sizi uzmek istemem ama belli ki baya zorlayacak sizi. Evi ayırmak sart ama bunu sizden başka kimse kabul etmeyecektır

Bu işin sonu peki iyi gorunmuyor sizi uzmek istemem ama belli ki baya zorlayacak sizi. Evi ayırmak sart ama bunu sizden başka kimse kabul etmeyecektır
Yoo üzülmem yeterince üzülüyorum zaten dışarıdan da az çok nasıl göründüğünün farkındayım.

Aslında eşim biraz fütursuzca davranıyor. Misal annesini merak ediyor ama bana aratmak istiyor. Bir plan yaptıysak annesine asla gerçeği söylemiyor 40 tane yalan atıyor.
Eşinizin yaptığı doğru...
Eğer gerçeği söyleseniz kv bir sekilde engel olmaya çalışacak...

Neden birlikte oturuyorsunuz?

Yoo üzülmem yeterince üzülüyorum zaten dışarıdan da az çok nasıl göründüğünün farkındayım.
Eger eşinizi çok seviyorsanız cocugunuz varsa kısaca bu evliliği kurtarmak istiyorsanız kaba tabirle cazgırlık yapma vaktiniz gelmiş. Sabır ancak sizi yorar 30 sene sabretsenız sonunda patlasanız da aynı sey sımdı her seyı konussanız da. Bu tıp insanlara yaranmak imkansiz. En iyisi siz eşinizi ve annesinı alın karsınıza evı ayıralım deyin bakın bakalım esınız ıkınız de aynı ortamdayken ne diyecek bu konuya.Esınızı de tartmıs olursunuz hem.

Anlatamıyorum. Bakın sabahın sekizinde çıktı hala gelmedi. Böyle böyle yaptırıyor her istediğini
Demekki kendini idare edebiliyor yası da genc anladığım kadarıyla bu durumda baska evde yasayabılır

Vallahi çocuğum yok eşimle de bu olaylardan sonra eskisi gibi olamıyorum evet seviyorum sevmesem aynı yatağı paylaşamam ancak bu tavırlarından sebep soğuyorum.

Demekki kendini idare edebiliyor yası da genc anladığım kadarıyla bu durumda baska evde yasayabılır
Durumumuz yok iki ev geçindirmeye. Kvdenin de maaşı yok. Ve para harcamayı sever bu sebeple baş edemeyiz iki ayrı ev ile

Kv niz ile evi ayırın, kv nizin arabasini satin..onu 1+1 eve kiracı olarak çıkarın...

Mutfak masrafı çok birşey tutmaz, siz karşılaşsınız..

Eşinizin yaptığı doğru...
Eğer gerçeği söyleseniz kv bir sekilde engel olmaya çalışacak...

Neden birlikte oturuyorsunuz?
Gitmeden engel olmaya çalışmıyor da dönünce yine yapıyor yapacağını. Ne anladım bu işten. Kendisinin bir geliri yok o sebeple ayrı ev açamıyoruz

Vallahi çocuğum yok eşimle de bu olaylardan sonra eskisi gibi olamıyorum evet seviyorum sevmesem aynı yatağı paylaşamam ancak bu tavırlarından sebep soğuyorum.
Bakın size ne olacagını kabaca soyleyeyım sizin eşinizle aranız gitgide bozulur ama Kayınvalıdenız asla kendinde suc bulmaz. Tam bosanma raddesıne geleceğiniz sırada birden kızına gıdıverır ve eve donmek için sizin bosanmanızı bekler. Neden cunku cevrenız kadın evde bıle yoktu demek ki baska sorunları vardı ayrıldılar desin dıye. Bunların kafası hep aynı calısıyor bu tespit sasmaz

Kv niz ile evi ayırın, kv nizin arabasini satin..onu 1+1 eve kiracı olarak çıkarın...
Eşim asla sattırmaz arabayı. Eşimin bizzat bekarken yaptığı toplu bir borç var. Mirastan onu ödemek ve maaşından hacizi kaldırmak yerine koşa koşa gitti araba aldı. Asla satmaz. Zaten kv başka eve gitse eşim müsade etmez bir kere konusu oldu da elalem ne der diye ablasıyla ikisi kahroldu

Durumumuz yok iki ev geçindirmeye. Kvdenin de maaşı yok. Ve para harcamayı sever bu sebeple baş edemeyiz iki ayrı ev ile
Kızı da yardım etsin. Bunca yıl napmış bu kadın yani ne zamandır eşi yok bilemiyorum ama ornegın esınız işe baslamadan kucukken vs. nasıl gecınıyorlardı.Genc mi kac yasında

Topluma göre, kocası ölmüş maaşı yok başka erkek evladı yok bu sebeple. Bana göre büyük bir hata ile kabul etmiş bulunmamdan dolayı
Kabul etmeyecektiniz, kabul etmişsiniz. Yani bakın etmişsiniz bu kadar yakınmakta doğru değil.

Bilemiyorum gelecekte bizi neler bekliyor. Az evvel eşim geldi mi diye yazmış yok dedim. Aramış annesini annesi çok bunalımdaymış. Biz tatile gitmeden onu bir akşam gezdirseydik nolurmuş. Çok mu zormuş. Bir sürü şeyler söyledi.

Bi de bu var ya erkek evlat bakmak zorunda gibi. Yahu erkek evlat cıkar işe gider kahveye gider maça gider spora gider o evde gelin kaynana kalır.Ama kızıyla kalsa ana kız kalır. İlla biri bakacaksa kız evlat mı erkek evlat mı dıye degıl gelin mi bakacak kız mı dıye dusunmek daha mantıklı olacak. Tabi ki kızının bakması munasip

Kızı da yardım etsin. Bunca yıl napmış bu kadın yani ne zamandır eşi yok bilemiyorum ama ornegın esınız işe baslamadan kucukken vs. nasıl gecınıyorlardı.Genc mi kac yasında
Kızı edemez hayatında çalışmamış ev hanımı. Damat parası ise assssla yenmez. O paradan annesine hediye bile alamaz görümcem. Kayınvalidem biz evlenene kadar çalıştı tam zamanlı. Sonra eşim onu işten çıkardı yeter çalışma elalem ne der diye. O günden beri evde. 69 yaşında ancak dinç. Gezmesi yemesi içmesi yerindedir. Rahatsızlığı yoktur.

Daha önce cevap verdiyseniz ve görmediysem kusura bakmayın ama eşinizin kızkardeşinde neden hiç kalmıyor? En doğrusu kendi ayrı evinin olması elbette ama hiç değilse en başından beri “biraz onda, biraz sizde” şeklinde bir düzen kurulmalıydı. Kızının eşini el gören zihniyette iseler; kusura bakmasınlar ama siz de el kızısınız ve tek başınıza üstlenmek zorunda değilsiniz. Sizin huzurunuz kaçıyorsa, kızkardeş kendi aile huzurunu düşünemez.

Hey Allahım ya kadın ergen trıbınde ay sınır oldum Allah sabır versin.Bence siz calısmıyorsanız bir iş bulun calısmaya baslayın O da ev işlerini yapsın.Ne kadar aynı havayı solumazsanız o kadar uzun surer evlılıgınız Hem ne olur ne olmaz bosanırsanız maddi gucunuz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…