Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Teşekkür ederim. Annesi yaşlandıkça eşimi korku sarıyor sanırım ancak kimsenin ailesi ölümsüz değil ki. İnsanoğlu her gün ölümü düşünse yaşayamaz

Çok haklısın ölüm hepimizin başında yinede gecinden versin böyle bir durumla karşılaştığında bu bağımlı kişilerin hali ne olur çok korkutucu gerçekten

Artık ayda 1-2 eşime az geliyor. Hala beni suçluyor nolurmuş biz 1 gün tatile gitmeden onu gezdirseymişiz. Böyle saçma sapan şeyler

Artık ayda 1-2 eşime az geliyor. Hala beni suçluyor nolurmuş biz 1 gün tatile gitmeden onu gezdirseymişiz. Böyle saçma sapan şeyler
Ne zamandır birlikte yaşıyorsunuz. Çocuğunuz var mı? Eşin böyle davrandıkça sana katlanmak düşer canım . Kayınvalidem le yaşadım 4,5 ay . 1 ayı kaçtım anneme.
Nasıl bir kadın olduğunu gördüm . Sesimi çıkarmadım eşimin hatırı
İçin . Sonra ne mi oldu . 2 haftalığına evime gelen kadın aylarca gitmedi. Gelmesini kabul etmemeliydim . Aylar sonra ayrılık noktasına girdik eşimle . Eşim baktı anası zehir saçıyor. Kendi evimiz dediğimiz evde onu bir başına bırakıp taşındık. 5 yıl görüşmedik . Sonra aradılar görüşmek istediler . Şimdi görüşüyoruz ama oldukça mesafeliyiz.
Bu arada onun yüzünden o yıllarda psikolojik sorunlarım oldu. Uyumaya korkar olmuştum. Her gece uykudan ağlayarak sıçrayarak terli bir şekilde çığlık atarak uyanıyordum. Hep içime attıklarım yüzünden . Eşim de pişman oldu zamanında bana sus dediği için . Çok şükür geçti .

Sizin adınıza üzüldüm her şeyi kabul etmişsiniz baştan ve her şey de çok açıkmış kv çalışmaması ek gelir olmaması ... yani anlaşamazsak ne yaparım diye aklınıza gelmedi mi? Aynı durumda arkadaşm vardı birebir aynı hikaye sonradan boşandı dayanamadı. Takmayın bence eşinizle de konuşun artık siz ayrı bir aile oldunuz dubleks bir eve geçin üst katta kv dursun bu kadar iç içe olmayın.

Ne kadar haklı ve yerinde bir isyan. Hem de çok doğru bir duruş . Aramamanız her şeye rağmen bayramda yalnız kalmasın diye uğraşmanız çok güzel ama eşinizde sorun bu sorunu ancak o çözebilir .kayınvalideniz de zamanla kabullenir eşiniz dik durursa

Benim bir öğretmen arkadaşım vardı. Eşi de doktordu. Görümcesi onlarla birlikte yaşıyo, çocuklara bakıyordu. Arkadaş “eşim bana mesela çiçek alsa ona da alır, benim hoşuma gidiyor alsın tabi” derdi. Görümcesi yapılmayanlar için trip atsaydı böyle düşünmezdi bence. Sizin Kv kendi ayağına sıkıyor böyle davranarak

Ben katılmak istemeyince de eşim kızıyor. Ben zaten kalabalıktan hoşlanan sürekli üçerli beşerli grup halinde gezmeyi seven biri değilim. Sırf bunlardan sebep daha da asosyal oldum
Ay valla istedigi kadar kizsin bence siz keyfinize bakin,sizin de aileniz var,agacta yetismediniz ya. Siz de esinize onun baskisini yapin,annenle gecirdigimiz vakti benim ailemle de gecirelim deyin. Skorsa ahanda skor valla bu ne be yasiyor musunuz mac mi yapiyorsunuz anlamadim

Allah sabır versin 5 yıl iyi dayanmışsınız. Ben yapamazdım sanırım. Maalesef eşi vefat etmiş kadınlar oğullarını kocaları yerine koyuyor. Bir de aynı evde yaşamak iyice tepenize çıkarmış. Kv biraz anlayışlı olmalı ama o yok belli. İş eşinize düşüyor illa herşeyi eşit yapmak zorunda değilsiniz. Bir de yalan söyleme işlerinde neden yalan söylüyoruz biz karı kocayız tabi ki özel zamanlarımız olacak. Bu da olmayacaksa neden evliyiz filan deyin. Bana kalsa hiç çekilecek dert değiller ama siz o kadar çekmişsiniz bir bildiğiniz vardır.

Hayır sizinle çıkıyorsa onunla çıkma zorunluluğu falan yok, zaten sanırım birlikte yaşıyorsunuz bunun için bile sevinmeli, ne sorunlu insanlar var ya, normalde kayınvalideleri düşünürüm, yorumlarım da o yönde olur ama sizinki resmen saçmalıyor!

Damat yanında ayak uzatamıyor ona yazık. Gelin uzatabiliyor mu merak ettim ... tam bizimkilerin kafa

Çünkü benciller, annelik bu sanıyorlar, anne dediğin evladı mutluysa fizana da gitse onun adına sevinir mutlu olur en azından ben kendi ailemden öyle gördüm. Siz karı kocasınız tatile tabii ki kayınvalideniz gitmek istememek, arkadaşlarınıza akşam oturmasına gitmek istemek en doğal haklarınız

Kvde ile beraber yasamiyordum ama ayni durumdaydim sizinle. Eski esim ne yapacaksak ailesinden gizli yapardı ,üzülmesinler kıslkanmasınlar diye .
Anlayış gösterirdim ama cok yorulmuştum haftanın 7 günü çalışıyordum benim de hakkimdi ama anlamıyordu vicdan azabi çekiyordu.
Simdi düşünüyorum da oyle bir hayat cekilmezdi ,ben bunun icin mi evlenmistim ? Allah size sabir versin çok zor bir durum

Kayın valideniz her plana dahil olmak istiyor bence onun için bu tavırlar. Beni saymiyorlar derdine düşmüş hep siz dışarı çıkınca onu da ayrı götürüyorsunuz bu sefer götürmediniz diye mi acaba.

Daha ne istiyor acaba sizin surat asip oflayip puflamaniz gerekirken kac kisi kabul eder anlayis gosterir tebrik ediuorum sizi .bunları yapması çok ilginç siz hiç takmayın kafaniza büyük gibi davranmayan kendisi

Aynı biz.
Çözüm yok maalesef.
Ben bulamadım yani.
biz de ayni durumdayiz maalesef cozumu de yok..Benim kaynvaldemin maasi da evi de var ustelik fakt ylniz.Senenin 8-9 ayi beraberiz sadece yazlri evinde klir ve bile oldugu zaman resmen genc kiz tripleri atiyor ne zman basbasa birseyler ypsak ve suradi duvar misali 2 3 gun konusmaz offf cok can skıcı

Naparsan yap iş kocanda bitiyor

Buna benzer yaşadım üniversitede öğrenci iken evlendim 19 yaşında kayınvalidem memleketten kalktı evimize geldi ben mezun olana kadar beraber yaşadık zorlukları oldu güzellikleri oldu hakkını yiyemem anasızlığımı unutturdu bana a yemek yapmayı sabretmeyi anne olmayı öğretti ama sıkıntılı zamanlarımız da oldu sizinki gibi katlanamazdım heralde ama eşinize çok iş düşüyor eş ile anne arasındaki dengeyi erkek sağlayacak açık olmak dürüst olmak önemli taşın altına eşiniz elini koyacak siz kötü olun o yalanlarla iyi olmaz öyle bir kez kırılır Öğrenir bidaha teklif etmez Yıllar önce ilk yıllarımız evde film izleyeceğiz başbaşaba kayınvalidem de bizimle ben eşimle izlemek istiyorum ama her hafta o da bu akşam film izleyeceğiz diyor bizimle oturuyor eşimeebişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…