Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Off bu kayinvalidelerin çocukları üzerinde kurduğu baskı diyecek söz bile bulamıyorum.
Eşiniz sizinle baş başa biseyler yapınca muhtemelen vicdan azabı duyuyor ve kendini huzursuz hissediyor. Onun için eşitlik sağlamaya çalışıyor. Bunun sorumlusu tamamen kayinvalideniz.
Bence eşit olmasına gerek yok. Bi huzur versin. Annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı. Çok sınır bozucu.

Evet muhtemelen vicdan yapıyor. Çünkü şehir dışından döndük gece yatıyoruz diyor ki yarın annemi de alalım pikniğe gidelim. İyi de bana soruyor musun ister misin diye? Yok. Ben kabul etmeyince de geçimsiz oluyorum.İkimiz arasında yaptığı bu yarış beni yoruyor

Gençleri bir rahat bırakayım gönüllerince gezsinler diyemiyorlar ya. Ki onu hep saf dışı da bırakmıyormuşsunuz. Allah yardımcınız olsun. Işiniz gerçekten zor.

Çok üzücü umarım evliliğinizi fazlaca yıpratmaz
Yeterince yıprattığını düşünüyorum. Beni daha sinirli daha kötü biri haline getirdi bu olaylar. Mutlu olabilmeyi unuttum. Birşey alırken bir yere giderken korkmak çok kötü birşey çünkü sonrasında sizi nelerin beklediğini biliyorsunuz. Asla şaşmıyor tepkiler

Bence burdaki dengeyi sağlaması gereken eşiniz.O biraz pasif kalıyo gibi.Koca adam niye yalan söylüyo karısıyla tatile giderken.Ben karımla şuraya tatile gidiyorum diyebilmeli.

:))Bir arkadaşında eşi eve geldiğinde,annem nsıl ne yapıyor diyormuş.Ne bileyim ne yapıyor,yan dairede işte cevabını almasına rağmen ısrarla devam ediyor, amaç kız her gün gitsin,ananın gönlü olsun,eşini yönlendirmeye çalışıyor.Ki kız zaten kek yapıp götüren,kahvaltıya giden,çağıran bir insan...

Gençleri bir rahat bırakayım gönüllerince gezsinler diyemiyorlar ya. Ki onu hep saf dışı da bırakmıyormuşsunuz. Allah yardımcınız olsun. Işiniz gerçekten zor.
Böyle durumlarda diyor ki siz gidin siz gezin nasıl olsa siz çekirdek ailesiniz. Kinayeli söylüyor. Ama bilmiyor ki aslında kendide doğrusunu biliyor ve söylüyor. Ben karı koca ve kaynanadan oluşan çekirdek aile görmedim hiç

O kadının da yaranabildiğini sanmıyorum. Çünkü erkeklerin konu anneleri olduğunda beklentileri bitmiyor. Çünkü onlara göre eşleri gündüz annelerini gece de kendilerini eylemeli

Bence burdaki dengeyi sağlaması gereken eşiniz.O biraz pasif kalıyo gibi.Koca adam niye yalan söylüyo karısıyla tatile giderken.Ben karımla şuraya tatile gidiyorum diyebilmeli.
Söyleyemiyor işte. Neden yalan atıyoruz diyorum sebebi de yok diyor sıkıştık kaldık öyle.

Valla ben olsam kavgaya çevirmeden açık açık güzelce söylerim yani bir değil iki değil kasıtlı yapıyor olmalı
Ne demek canım sizin hakkınız yok mu karı koca birşeyler yapmaya
Allah’ın emri bu yani siz ailesiniz

Bir de siz yapar mısınız bilmiyorum ama eşiniz yokken ima ile de olsa böyle olmadığını imkan olsa ayrı eve çıkmak istediğinizi söyleyin!
Bir defa da olsa söyleyin gerçekten
Evet olay çıkabilir
Ama bunun sonunda kendini de toplar hatasını anlar derim ben

Sahi başka çocuğu yok mu?

Tek erkek cocuk dedıgınıze gore kızı da var demek ki biraz da onda kalsa

O kadının da yaranabildiğini sanmıyorum. Çünkü erkeklerin konu anneleri olduğunda beklentileri bitmiyor. Çünkü onlara göre eşleri gündüz annelerini gece de kendilerini eylemeli
Kesinlikle yaranamıyor,eşine göre annesi hep mutsuz,sebebi, gönlüne göre bir gelini olmaması:)

Ben öyle imalarda vs bulunamıyorum benim yapım son raddeye kadar sabredip çok büyük patlamak. Maalesef ki çok sabırlıyım ancak sabrım tükenince kimsenin istemediği bir insan haline geliyorum. Kızı var bir de eşimden büyük

Tek erkek cocuk dedıgınıze gore kızı da var demek ki biraz da onda kalsa
Kızı var. Kızının dubleks evi var. Deniz kenarında yaşıyor ama gel gör ki kayınvalidem damat rahatsız olmasın diye gitmiyor. İlk başlarda 2-3 ayda bir gider 2 gün kalırdı. Ancak görümcem annesine yaptığı maddi manevi yardımları söylemeye başladığından beri eşim gitmesini istemiyor. Kayınvalidemin de canına minnet

Sizin sabrınız da bir yere kadar ama bakın siz yazmışsınız sonrası belki de toparlanamaz olacak herşey
Kızı çok uzak mı hiç demez mi zaman zaman da burda kal diye?

Kesinlikle yaranamıyor,eşine göre annesi hep mutsuz,sebebi, gönlüne göre bir gelini olmaması:)
Kayınvalideler oğluna eşten çok kendine gelin arıyor zaten. Bizimki de demişti oğlum ben sana demedim mi diye. O ne demekse beni beğenmedi istemedi herhalde öyle söylemişti bir tartışmada

Sizin sabrınız da bir yere kadar ama bakın siz yazmışsınız sonrası belki de toparlanamaz olacak herşey
Kızı çok uzak mı hiç demez mi zaman zaman da burda kal diye?
Yok uzak değil. Bize 30-40 dk mesafede. İstese gider ancak gitmiyor. Kızı da üstüne düşmüyor annesinin. Anca böyle olaylarda arayıp idare edeceksiniz idare edeceksiniz der. Başka bir görevi yok kızının

Tabii,damat rahatsız olursa kızının evliliği çatırdar, fakat gelin rahatsız olursa oğlu nasıl olsa susturur,canı oğluşu

Tabiki öyle Olmamali ama gelde bunu analarina anlat sen .. Kuma gibi görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…