Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Eşime de söyledim annenin bana yakıştırdığı yılanlıklar sinsilikler var ya bundan sonra hepsini yapıcam bari konuştuğu yalan olmaz dedim

Bence bundan sonra ki plan su annemin psikolojisi bozuk uzerıne gitme diyecekler .Bu adamdan da yar olmaz belli
Adama göre de bir çözüm yok ki. Ona göre annesinin yaşı geçmiş bunamaya başlamış psikolojik sorunları olan biri

Adama göre de bir çözüm yok ki. Ona göre annesinin yaşı geçmiş bunamaya başlamış psikolojik sorunları olan biri
Bu tip kayınvalıdeler genelde ogullarından cesaret alıyorlar eşiniz biraz dik dursa sizi korusa onca lafı ettirmese ayagını denk alırdı. Bundan sonra kurusunuzu yedirmeyin bunlara

Madem geliri yok ve ayrı ev açılamayacak eşine boşanmama şartı bakım evine gitmesini şart koşabilirsin. Devlete ait bir merkezde kalabilir. Huzur evi diyeceğim de bu kaynana gittikten sonra muhtemelen kurumun adı değişir.

Kaç yaşında o kadın?

69 yaşında

Bence esiniz annesi yasli diye gonlu kirilmasin istiyo.ee olumlu dunya bide kac sene daha yasayacakki.
Ama annesinin cinnet gecirip kendini yerlere atmasi ona bile fazla gelmis eminim.
Ne yapabilirki oda bilemedim.
Daha fazla uzerine gidemez.
Kv bakti triple nazla olmuyo atti kendini yerlere ki belki busekilde oglunun agzini kapatabilir.amacinada ulasmis.
Bence esinjzi seviyorsaniz annesi icin ayrilmayin.
Hiiic muhattap olmayin konysmayin yuzune bile bakmayin bundan sonra kv nin.
Hatta kahkahalar atin evde.abartin mutlulugunuzu.esinizin dibine girin opun koklayin oynasin.
Catlasin oda.
Hicbi lafinada bi kelime dahi etmeyin.
Bu son yaptigindan sonra zaten gercek yuzunu gosterdi ogluna.bundan sonra herseyi batacak emin olun.
Biraz acimasizca yazdim ama haketti

Zülüm ediyorsun kendine...
Bak sevgili Nyks-

Öyle konular actin ki burda...
Senin derdinle hemhâl olduk hepimiz...
Yerine koyup en derininden
Empatinin anasını aglattik...

Ama sen...
Zulm ediyorsun kendine..
Niye neden kendine bunu revâ görürsün ?

Zulm ediyorsun kendine diyorum
Sen bana " ama eziyet başlarda çok azdı" diyorsun...
Deniz çok tuzlu diyorum..
"Bir parça tuzdan ne olur ki ?" diyorsun...

Öyle duruyor ki...
Ne sen bu baldan vazgeçeceksin,
Ne de arı kovanından...

Bilerek yapmistir.Kendini yere atma aglama,sizlama oglu daha ustune gitmesin diye.69 yasindaki kadin afedersiniz bir ayagim cukurda diye dusunecegi yerde yalan iftira dedikodu ve ara bozma pesinde.Kabahat in buyugu edinizde yuz vermis dik durmamis sen annemsen oda karim dememis. Kadin sizinle kuma gibi kakışıyor pes.Bunlarla dunya bas edilmez kendinize eziyet etmeyin cocuk ta yokken yollari ayirmayi dusunun.

Bu manyak kadınla aynı evde yaşamaya devam mı edeceksiniz?
Öncelikle eşinizin sizinle ne kadar zaman geçiriyorsa, annesiyle de aynı oranda planlar yapması büyük saçmalık. Bu kadının da zamanında bir kocası, bir hayatı vardı, yaşadılar, bitti. Hayat böyle... Şimdi hayatını yaşama sırası çocuklarında, böyle düşünmesi lazımdı. Ha eve kapatın, gün yüzü görmesin demiyorum elbette ama sizinle bir yarış halinde olamaz. Terbiyesizliğine, bencilliğine, hastalıklı ruh hallerine değinmeye de gerek yok herhalde, zaten hepsi ortada.

Eşinizin annesi olabilir, bazı şeyleri hoş görmeye çalışmayı evlatlık görevi olarak düşünebilir ama size de bu kötülükleri yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Bu kadının başka çocuğu, ayrı bir eve çıkma şansı filan yok mu? Büyük konuşmak diyebilirsiniz ama ömrümü böyle bir manyakla aynı çatı altında geçirmektense, aşkımdan ölsem de boşanırdım.

Söylediği laflardan sonra eşiniz sizden aynı düzende yaşamaya devam etmenizi mi bekliyor mesela çok merak ediyorum. İllaki böyle devam edecekseniz, kadın yokmuş gibi davranın ama ciddi manada. Evde hayalet gibi hissettirirdim kendini yerinizde olsam. Ama bu huzurunuzu yerine getirir mi? Pek sanmıyorum.

Bazı insanlar iyi niyetten anlamıyor yaptığın güzellikler sanki mecburiyet olmuş hatta yetmiyor hale gelmiş. Bayramda yalnz kalmasın diye ne ince bir davranış göstermişsiniz ama sonuç ortada. Giden gençlik yıllarınıza çok yazık oluyor. Başka çocuğu yok mu dönüşümlü kalsın.

Allah askina kacin kurtarin kendinizi.. hele son olaydan sonra ac, acikta kalacagimi bilsem bir dakika katlanmam o kadina..

Nyks- mesajlarının çoğunu okudum da çocuk yapmaman bence de en mantıklısı. Çünkü evliliğin bir gün bitecek gibi duruyor. O kayınvalideye biraz daha sabretmen bence çok zor. Çünkü yanlış anlama ama kendi hayatını yaşamıyorsun. Çalışıyorsun, yoruluyorsun, geliyorsun bir de evde çalışıyorsun (hatırladığım kadarıyla kayınvaliden çok pis de bir kadındı, tuvaleti falan hep kirli bırakıyordu?). Daha önce de eşini terk etmeyi düşündüğünü ancak çok borcun olduğu ve ailen de destekçin olmadığı için ertelediğini hatırlıyorum. Sabredebiliyorsan biraz daha sabret bence, hatta yapabiliyorsan okumaya devam et. İnanıyorum ki tek başına çok daha rahat yaşarsın, belki az yersin/az doyarsın ama kafan rahat olur diye düşünüyorum.

Eşin de tek çocuk değilmiş, ben tek çocuk sanıyordum. Bir süre görümcene gitmeye ikna edebilseniz keşke kadını. Hem sen dinlenirdin hem de biraz eşinle aranız düzelirdi. Görümcenle konuşsan bir işe yaramaz mı acaba?

Bir deyapabiliyorsan para biriktir kendine ama banka hesabında vs olmasın, boşanırken eşin hak iddia edebiliyor diye biliyorum çünkü.

Konu sahibi lütfen bunu oku.
Ben 5yıldır elimden gelen herseyin fazlasını yaptım. Ailesinede kendisinede.yemekler hediyeler davetler. Sonra 4.yıl doğum yaptım noldu biliyor musun o çok değer verdiğim insanlar Kv, kp ki emekliler her yıl istedikleri kadar tatile gitmelerine rağmen doğum yapınca gittiler. Tatilde 4ay foto bile istemediler. İlk torun bide. Üstune birde 30yasındaki oğulları yemeksiz kalmasın dıye bize bıraktılar. Her yıl oyle yaparlardı zaten. Sezeryan lı halimle neler çektim. Bundan önce hamileyken de dediler çocuga biz bakarız yanımızdan ev alın. Krediyle aldığımız anda evi, ya biz gezmeye alışmışız kusura bakmayın bakamayız dediler.
Sonra farkettim 5yıldır mjla dahi doğum gunum kutlanmamış.oysa ben tum aile bireylerine özel olarak hediyeler pastalar hiç eksik etmezdim. Jeton um doğumda düştü yani..

Öncelikle eşime boşanma davası açtım arkamda durmadığı için. Çocuk 6aylıktı o zaman.
Sonrada psikolojimi bozan (onlara yakın diye) sıfır aldığımız ne hayallerle döşediğim evden taşındım....

Yani ben o kadar değer vermeme rağmen onlar vermemiş. Şuan ailece yalvarıyor lar. Suçluyuz ama telafi edelim diye. Tlf dan engelledim hepsini. Hersey zamanında güzel dedim. Eşim arada kaynadı mı bilmiyorum... Birleşmeyi istiyor ama bu şekilde çocukla daha mutluyum.
O zamanlar benim yaptığımın abartı olduğunu söylüyordu. Şimdi pişmanlar ama sildim herkesi.
Daha çok ayrıntı varda mesela biz evlenirken 1kuruş destek olmadılar o ara yazlık satmışlardı. Kendi bir koltuk takımı aldı 30milyara ben kendime esya bakarken oda kendi evini yeniledi. Ama bin TL'yi çok gördüler. Tabi bunlar şimdi gözüme batıyor. O zaman ses edememiştim.

Ben bunları yaşadım. Cocugum ve kendim için boşandım.

Hemen hemen tüm mesajları okudum. Tek evladı esiniz değilse diğer kardeşlerde de kalsın zaman zaman. Ya da tüm kardeşler belirli bi para koyun ayrı evde yaşasın. Yazık değil mi size ?
Ayrıca esiniz annem kafayı yedi diyormuş ya o zaman gitsin akıl hastanesine yatırsın annesini.

Nyks- ’nin çevresinde normal insan yok ki. Kendi annesi de boşanmak istediğinde ona o... muamelesi yapan, saçından yerlerde sürüyüp kocasına teslim eden, hatırladığım kararıyla zamanında bekarken de onu para konularıyla ilgili üzmüş, bencil biri. O yüzden o deniz ona o kadar tuzlu gelmiyor. Denizin içine doğmuş zaten. Ailemle aram düzeldi diyordu ama boşanması halinde o taraftan da dengesizliklerle uğraşmak zorunda kalması muhtemel.

Umarım, boşandığında kendine yeni bir çevre kurar, normal insanlarla mutlu ve huzurlu olur.

22 temmuzda barışmıssınız, ne ara boşandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…