Eşime de söyledim annenin bana yakıştırdığı yılanlıklar sinsilikler var ya bundan sonra hepsini yapıcam bari konuştuğu yalan olmaz dedimAllah sabir versin cok uzuldum durumunuza.cirkef insanla ugrasmak cok zordur.oylesiyle bas etmek icin ya onun anladigi dilden konusur siz daha cirkef olursunuz ya da yenilgiyi kabul edip kendi yolunuza bakarsiniz.sizi cok kiskaniyor kayinvalideniz.omur boyu huzur vermez hastalik sahibi eder bu.
Adama göre de bir çözüm yok ki. Ona göre annesinin yaşı geçmiş bunamaya başlamış psikolojik sorunları olan biriBence bundan sonra ki plan su annemin psikolojisi bozuk uzerıne gitme diyecekler .Bu adamdan da yar olmaz belli
Kadinda yalan iftira ne ararsan var en korktugum insan tipi. ugrasilmaz valla o bi sekilde yine uste cikarEşime de söyledim annenin bana yakıştırdığı yılanlıklar sinsilikler var ya bundan sonra hepsini yapıcam bari konuştuğu yalan olmaz dedim
Bu tip kayınvalıdeler genelde ogullarından cesaret alıyorlar eşiniz biraz dik dursa sizi korusa onca lafı ettirmese ayagını denk alırdı. Bundan sonra kurusunuzu yedirmeyin bunlaraAdama göre de bir çözüm yok ki. Ona göre annesinin yaşı geçmiş bunamaya başlamış psikolojik sorunları olan biri
69 yaşındaMadem geliri yok ve ayrı ev açılamayacak eşine boşanmama şartı bakım evine gitmesini şart koşabilirsin. Devlete ait bir merkezde kalabilir. Huzur evi diyeceğim de bu kaynana gittikten sonra muhtemelen kurumun adı değişir.
Kaç yaşında o kadın?
Yaşa bakk başa bak .. tam bir kuyruklu yılan çok afedersiniz ... okudukça tepem attı gece gece69 yaşında
Allah zamanla herşeyi herkesin önüne getiriyor işte. Ve ayrıca şimdi araba benim üstüme
Zülüm ediyorsun kendine...
Bak sevgiliNyks-
Öyle konular actin ki burda...
Senin derdinle hemhâl olduk hepimiz...
Yerine koyup en derininden
Empatinin anasını aglattik...
Ama sen...
Zulm ediyorsun kendine..
Niye neden kendine bunu revâ görürsün ?
Zulm ediyorsun kendine diyorum
Sen bana " ama eziyet başlarda çok azdı" diyorsun...
Deniz çok tuzlu diyorum..
"Bir parça tuzdan ne olur ki ?" diyorsun...
Öyle duruyor ki...
Ne sen bu baldan vazgeçeceksin,
Ne de arı kovanından...
Bence de edersin,bir bardak çayını huzurla içersin,ki paha biçilemez bu huzura...Çok çok rahat bir yaşam için yeterli param yok ancak idare edebilirim.
22 temmuzda barışmıssınız, ne ara boşandınızKonu sahibi lütfen bunu oku.
Ben 5yıldır elimden gelen herseyin fazlasını yaptım. Ailesinede kendisinede.yemekler hediyeler davetler. Sonra 4.yıl doğum yaptım noldu biliyor musun o çok değer verdiğim insanlar Kv, kp ki emekliler her yıl istedikleri kadar tatile gitmelerine rağmen doğum yapınca gittiler. Tatilde 4ay foto bile istemediler. İlk torun bide. Üstune birde 30yasındaki oğulları yemeksiz kalmasın dıye bize bıraktılar. Her yıl oyle yaparlardı zaten. Sezeryan lı halimle neler çektim. Bundan önce hamileyken de dediler çocuga biz bakarız yanımızdan ev alın. Krediyle aldığımız anda evi, ya biz gezmeye alışmışız kusura bakmayın bakamayız dediler.
Sonra farkettim 5yıldır mjla dahi doğum gunum kutlanmamış.oysa ben tum aile bireylerine özel olarak hediyeler pastalar hiç eksik etmezdim. Jeton um doğumda düştü yani..
Öncelikle eşime boşanma davası açtım arkamda durmadığı için. Çocuk 6aylıktı o zaman.
Sonrada psikolojimi bozan (onlara yakın diye) sıfır aldığımız ne hayallerle döşediğim evden taşındım....
Yani ben o kadar değer vermeme rağmen onlar vermemiş. Şuan ailece yalvarıyor lar. Suçluyuz ama telafi edelim diye. Tlf dan engelledim hepsini. Hersey zamanında güzel dedim. Eşim arada kaynadı mı bilmiyorum... Birleşmeyi istiyor ama bu şekilde çocukla daha mutluyum.
O zamanlar benim yaptığımın abartı olduğunu söylüyordu. Şimdi pişmanlar ama sildim herkesi.
Daha çok ayrıntı varda mesela biz evlenirken 1kuruş destek olmadılar o ara yazlık satmışlardı. Kendi bir koltuk takımı aldı 30milyara ben kendime esya bakarken oda kendi evini yeniledi. Ama bin TL'yi çok gördüler. Tabi bunlar şimdi gözüme batıyor. O zaman ses edememiştim.
Ben bunları yaşadım. Cocugum ve kendim için boşandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?