Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Evet evlendikten sonra hersey esit olmali. Esim beni gezdirmez mesela. Biz birlikte gezeriz. Ayrica sen esisin o annesi. Ne demek sana yaptigini ona da yapacak. Oldu. Acilen ayri eve cikmak zorundasiniz. Boyle hayat mi gecer. Ben haftada bir iki gorusmeye bile tahammul edemiyorum bazen.

Normal evliliklerde aileyle birlikte yaşama gibi bir durum olmadığı için eşitlik sorunu da olmuyor haliyle. Yaşadıklarınız, muhatap olduğunuz şeyler can sıkıcı. 21. yüzyılda böyle bir hayatı kendinize neden reva görüyorsunuz, baştan bunu nasıl kabul edebiliyorsunuz anlamış değilim.

Bu zamanda aynı evde oturan bir gelin yalnız hissetmesin diye bayramın ilk günümü beraber geçirmişsiniz. Öpsün se başına koysunlar.
Ayrıca kayinvalidede sosyal bir insanmış çaylar gezmeler acınacak hali de yok..
Dert etmeyin tatlı canınızı sıkmayın bir iki trip atar gecer.

Eşi vefat etmeden önce boşanmışlar. Şimdi yaşlılık maaşı bağlatmaya çalışıyoruz

Ne eşitlenmesi senle yeni bir aile kurdu. sizin hayatınız başka onun hayatı baska.hem insanoğluna yaranilir mi beş yaparsin on ister hayatınızı yaşayın gitsin

Maalesef ilk başlarda bir akıl veren bir uyaran olmayınca böyle oluyor. Herkes evlenmem için gözümün içine içine baktığından bu durumun beni ilerde daha fazla mutsuz edeceği kimsenin umrunda olmadı

Ama bu bir değil iki değil. Her gezmemizde böyle oluyor. Haliyle bende sıkıldım artık. Eşimle çift gibi hissedemiyorum. Paylaştıklarımız azalıyor. Bir yere gitmek istemiyorum ay acaba dönünce annesi ile nasıl bir plan yapmak zorunda kalacağız diye düşünmekten yoruldum. Herşeyi üç kişilik yapmaktan da yoruldum. Çayı, kahveyi, yemeği. Ben düşünceli davrandıkça fedakarlık yaptıkça daha fazlası bekleniyor

Benim gördüğüm evliliklerde ne zaman eşit davranılsa o evliliğin ilerlemediği, eş herkesten farklı olmalı herkesın yeri ayeı olmalı. Siz yalan soylemek istememekte haklsınız, kv de de alıssın artık

Mutsuz ola ola bazı şeylerin de istediği gibi yürümediğini görecek ve kabullenecek kv diğer türlüsü zor cok zor,bir an önce ayak uydurması adapte olması lazım karı koca çift olarak bir şeyler yapmadiktan sonra neden evlisiniz ki o zaman. Benim arkadaşım da sizin gibi kv ile yaşıyor, eşi tek erkek kp yok ama görseniz ev içine giden arkadaşım değil de kv gibidir hiç bir şey soyletmez karıştırmaz eşiyle gönlünce de vakit geçirir, kvsi de tek oğlum var şimdi gelinle ters düşersem oğlumdan da olurum diye hic tartışmaya bile girmiyormuş eşi de zaten arkadaşımın üzülmesini istemez. Aynı hayat tarzı ama farklı süren yaşamlar anlatabildim mi bilmiyorum eşiniz değişecek eşiniz yoksa çok yıpranırsınız

Ben katılmak istemeyince de eşim kızıyor. Ben zaten kalabalıktan hoşlanan sürekli üçerli beşerli grup halinde gezmeyi seven biri değilim. Sırf bunlardan sebep daha da asosyal oldum

Yalan söylemek yerine acikca söyleyin nereye gittiginizi. Kayinvaliden triplerini birakmaz siz döndükten sonra ozaman da hic görmüyormussunuz gibi yapacaksiniz normal davranacaksiniz. Alisir belki zamanla.
Hem onun biseye kizmaya hakki yok. Sonucta onunla da geziyormussunuz.

Ayni evde oturuyorsan kendi kuman gibi dusunursen niye trip attigini anlardin.

Esinizde payladilamayan adam...

Allah sabır versin. Sürekli gizli saklı birşeyler yapmak gerçekten zor olsa gerek. Anlaşılan bu konu ile ilgili konuşmak bir işe yaramıyor. Eşiniz de küstürmekten korkuyor. Malesef ne yapabilirsiniz bilmiyorum . Eşiniz Belki de eşit şekilde sizinle ne yaptıysa annesiyle de aynı şeyi yapmaya çalışmasa sizin eşi kendisinin de annesi olduğunu kavrar

Ben yalan söylemek istemiyorum ki. Tabi ki eşimle gezicem, ama eşim illa yalan konuşuyor konuşuyor da yalan da bir işe yaramıyor hala aynı tavırı çekiyoruz

Ayni evde oturuyorsan kendi kuman gibi dusunursen niye trip attigini anlardin.

Esinizde payladilamayan adam...
Ben hiç bir zaman öyle görmedim. Saygıda da kusur etmedim. Yeri geldi oğlu olmadan aldım gezdirdim. Alışverişler yaptık. Yeri geldi hep beraber yemeklere gittik. Odasına eşyalar istedi aldık. Daha geçen hafta yatağını değiştirdik doğum günü hediyesi. Ama yaranılmıyor

Eşim günden güne annecilik dozunu arttırıyor. Haliyle buda benim sinirimi bozuyor. Ev içinde sürekli aman o duymasın aman o üzülmesin aman küsmesin diye diye dolaşmaktan yıldım.

Ne eşitlenmesi senle yeni bir aile kurdu. sizin hayatınız başka onun hayatı baska.hem insanoğluna yaranilir mi beş yaparsin on ister hayatınızı yaşayın gitsin
Evet maalesef on yapıyoruz onbeş isteniyor sonu yok ki ne istemenin ne vermenin

nıye boyle bır esıtlık olsun kı
kayınvalıdenız kendısı gezmek ıstıyorsa gezebılır kendı basına kocaman ınsan olmus
cocuklarıyla yanı sızlerle gezmek ıstıyorsa sızı arayıp su gun suraya gıdelım dıyorum musaıt mısınız cocuklar gıdelım mı der sızde musaıtsenız gıdebılırsınız

sızı gezdırıyor dıye nıye annesını gezdırmek zorunda kalıyor kı

Senin kendini oyle gormemen dogal, yanilmiyorsam yeni evlisin bu nedenle sen ilgiyi goren tarafsin bak dengeler tersne donsun sen gor, bu gunleri mumla ararsin. Bir bakmissin sevgili esinde anacim anacim olmus karsindalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…