Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Biz söylemek zorundayız. Çocuk gibi gittik geldik gidicez dememiz lazım. Eşim tersini asla yapmaz. Kayınvalidem bende onun çocuğuymuşum da evde karı koca yokmuş herkes kardeşmiş gibi yaşamamız gerektiğini düşünüyor

Konularınızı biliyorum ve hep yaptiğim yorumu yapıyorum bu ana oğulu neden çekiyorsun seni hiç anlamiyacağım paranı kazanan bir insan olarak
Hala ve hala kendi ailemden çekiniyorum. Yeterli birikimim yok. Çalışıyorum ancak ya bir gün işsiz kalırsam nasıl tek devam ederim diye kabus görüyorum. Dostum arkadaşım yok. Manevi yardımcı olabilecek

siz ne güzel düşünüp 1. gün gitmemişsiniz onun da size anlayış gösterip karı koca gezmenize ses çıkarmaması lazım. birlikte yaşıyorsnz sanırım o yüzden sizden her zaman beklenti içinde. kalbini kırmadan konuşun bnce genel olarak bu konuları

İşte bende bunları anlamıyorum. Ben 26 eşim 38 annesi 69 yaşında. Neden herkes birbirine karışmak, yalanlar söylemek, başkasının mutluluğundan mutsuz olmak zorunda anlamıyorum. Eşimin tek çekincesi annesinin mutsuz olması

Tek erkek evlatla evlenen leri n cilesi mi yoksa asırı ailesine yani aile derken anne babasına düşkün eslerin davranış problemimi bilemedim ama benim esimde öyle.biz bişey yaparsak anne baba nine ve kızkardeşi ile de yapmak ister ya aynısını ya da en yakın olan herhangi bir sey.mesela tatile hep beraber gitmeliymişiz. Annesi kimimiz var bizi m sen tek oglumsun diyo ne alışveriş ne gezme ne akraba ziyareti hiç yalnız gitmek istemiyo her yere bizle.esim de AA gücenirler kırılırlar diye sürekli alttan alıyor nazlıyor anasını kızkardeşi ni.
Ben de hep birlikte gitmektense hiçbir yere gitmemeyi tercih ediyorum.
Sadece annenlere gidiyorum ki ona bile Esim arada annemgilde gelsin senle ne var sanki diyor
Benim tepem atıyor.ya ben de sorun var ya Esim ve ailesind e.

Sorun tam olarak kayınvalidede değil aslında, eşinde farkında mısın? Sen çekebilecek misin bir ömür boyu bu davranışları? Ona göre karar ver.
Evet bu konuda eşim de büyük bir sorun. Öncelikleri hep farklı. Ama artık benimde tüm bu olaylardan dolayı saygım sevgim ve tahammülüm azalıyor. Güzel güzel laf anlatamıyorum. Sinir patlamaları ani çıkışlar yaşıyorum. Kendimi ifade etme yeteneğimi kaybediyorum

Vallahi bizimki de öyle benden çok süslenmeyi gezmeyi sever. Hadi bunları geçtim yapsın nasıl mutlu oluyorsa ancak biraz bizim mutluluğumuz için de alan bıraksın.

Evet allah biliyor sadece bu sebeple gitmedim. Ama anlatamıyorum çünkü onlara karşı tahammülüm sabrım tükendi. Birşeyler almaya bir yere gitmeye korkar oldum

Kumanıza ayrı ev açın.

Çünkü karşınızda iyi niyetli biri yok.
Siz ona altından köşk verseniz, niye elmas değil der.
Memnun etmeniz mümkün değil.
Kronik mutsuzlar böyledir.
O yüzden böyle insanları yok sayarak keyfinize bakmayı öğrenin.

Keşke öyle bir imkanımız olsa. Allahtan önce sağlık mutluluk dileyip sonra Allahım dünyevi nimetlerden de 1 değil nolur 2 ev nasip et derim. Acı ama trajikomik.

Nerede yaşıyorsunuz?
Dubleks bir eve çıkın. Her iki katında da mutfağı banyosu olan...
Çok Mu zorlar ekonomik olarak?

Hala ve hala kendi ailemden çekiniyorum. Yeterli birikimim yok. Çalışıyorum ancak ya bir gün işsiz kalırsam nasıl tek devam ederim diye kabus görüyorum. Dostum arkadaşım yok. Manevi yardımcı olabilecek
Kaç yıldır konu açıyorsun ve hala işsiz kalırsam bahanesi mi kocandan önce de vardın sen o olmasada olacaksın

Nerede yaşıyorsunuz?
Dubleks bir eve çıkın. Her iki katında da mutfağı banyosu olan...
Çok Mu zorlar ekonomik olarak?
İstanbul gibi pahalı bir yerde yaşıyoruz malesef çok baktım öyle evler ama bizi aşıyor. Düşünün ben semt değiştirmek istiyorum daha uygun ve büyük eve geçelim diye. Eşim ama annem yıllardır bu semtte oralarda canı sıkılır diyor. Maddiyat olarak ise şuanki semtte daha büyük bir eve çıkamıyoruz

Hay allahım bunların hepsi aynı
Hamileliğimde çok kılo aldım doğumdan sonra vermeye başlayınca anne bılıyomusun 7 kılo vermişim dediğimde ee litre litre su içiyorsun ben bir yudum bile içmiyorum demişti
Benim kocam yanımda yoktu doğum yaparken senin ki yanında normal doğumu başardın diye diye bebegımi görmeye gelenlere 32 yıl önceki kendi dogum hikayelerini anlattı daha birsürü örnek var uzatmıyım:)

Nyks- kusura bakma bu yorumla lohusalıgıma döndüm konunu dağıtmak değil amacım
İşin çok zor bundan sonra yaşı arttıkca aksiliğide artıcak

Eşiniz bir adım atmak zorunda...
Beylikdüzü civarında 250-300 bine işinizi görecek evler var...
he Yok hem annem bizle yaşasın; hem cevresi kalsın hem bilmem ne olsun diyorsa,
O vakit kızkardeşi ile konuşacak, bunca zaman biz baktık, artık ya birlikte masrafını karşılayacağız ayrı ev, yada sende kalacak diyecek...
Yarı yarıya olarak masraf ödenebilir..
Görümcenizin annesi de degil mi? Ne alaka kızı erkeği?

Bizimki de böyledir. Hikayeleri asla bitmez. Evde kendi misafirlerimi asla ağırlayamam çünkü hep kendi anlatsın ister 30 sene önceki mevzuları. Örnekler değişir ancak kafa yapıları baki.

Keşke öyle bir imkanımız olsa. Allahtan önce sağlık mutluluk dileyip sonra Allahım dünyevi nimetlerden de 1 değil nolur 2 ev nasip et derim. Acı ama trajikomik.
İnşallah duanız kabul olur.

Değil ev almaya daha büyük eve kiraya çıkmaya bile durumumuz pek yok. Eşim asla görümceme yardımcı ol demez. Çalışmıyor kendisi ev hanımı. Ben maddi yardımda da değilim arada bir misafir etse bende nefes alsam çok daha iyi olur ancak yapmıyor. Yaptığı zamanlarda da annesinin yeyip içtiklerini anlatan biri. Kızı daha fena yani. Görümcemin içi de rahat annesine gül gibi bakılıyor neden karışsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…