Doğru Neden # 5: Birbirinize özel olduğunuzu hissettirin
Kadınlar “Seni seviyorum, hayatımı ilginç kılıyorsun,” dediği zaman onları olumlamada ve mutlu evliliğe katkıda çok uzun yol giderler, diyor.
Kızlar benimki dert değil ama çok merak ettim. Daha önce böyle bir konu açıldıysa çok özür dilerim.Ben evlilikten,evlenmekten çok korkuyorum. Ya doğru insan değilse ya daha iyisi çıkarsa diye daha bu yaşımda kuruntu yapıyorum. 20 yaşındayım bu arada.
Evlenmiş olan ablalarım,arkadaşlarım. Sizler nasıl anladınız eşinizin doğru insan olduğunu.Yorumlarınız çok önemli benim için
Ben zaten herkese kolay kolay güvenmeyen biriyim. Erkek arkadaşımda 2 sefer oldu bu yaşıma kadar. Evliliğide en az 29umda düşünüyorum . Ben sadece düşündüm ve konu açıp evli olanlara sormak istedim
hayatımda çOk insan Oldu :=) ama ellerini bile tutmamışmdır çoğu zaman sonra nişanlım geldi beğenmedim bune felan dedim :) neyse görüştük daha 2 dk gördüm kuzenime dönüp bu adam benm kocam olucak görrüsün bak dedim ( bu arada asla evlilik düşünmezdim:) ve daha ilk günden öyle ısındım ki el şakası bile yapmıştım:) derken derken gözlerimin içine bakarken gülüşü nebiliyim merhametli olması kırsada sana kıyamaması dayanamaması aay kurbaan oLurum:) ve 2 yılımızdoldu yaza da düğünümüz var inşallah... Yani asLında aynı eve girmeden tabi iyi kötü bileemssin malum çok değişenler var. Buyüzden kendini çokta kaptırmıcaksın herşeye hazırlıklı olmak lazım en iyi dediğin adam lanet biri çıkabiliyor en kötü dediğin adamda çok iyi bir eş olabiliyor:=) hayırlısı olsun hakkında
29 mu bence cok gec ya ben 32 yasındayım 3. bebegımı beklıyorum ve gec kaldım dıye hayıflanıyorum bebek ıcın sız 29 da evlenıp kacta anne olacaksınız sahsen ben rabbım nasıp ederse kızlarımı 25 den evvel evlendırmek ısterım kendım 22 de evlendım 23 de anne oldum sonra 26 da anne oldum keske o ara yıne bebek olsaymıs cok ara verdım dıyorum kendıme tabıı sız bılırsınız ama gercekten 29 cok gec
Bazen çok iyi tanıdığınız bir insanı bile tanımadığınızı düşünüyorsunuz ya, eşlerde de öyle olabilir.. Yanlış karar verdiğinizde işin içine çocuk ve girince kolay kolay vazgeçilmiyor da.
Allah özelini güzelini yazsın alnımıza
aynen öyle..istersen 5 yl sevgili ol istersen 5 ay aynı evde yaşamadıktan sonra o insanı gerçekten anlaman mümkün değil..birini tanımak öyle kolay birşey değil..
insan bazen kendini bile tanıyamayıp bunu ben mi yaptım diye hayretler içinde kalırken bambaşka bir aile de ve kültür de yetişen bir insanı tanımak yıllar alabilir..
kader kısmet :)
ayrıca çocuk sahibi olmak ve evlenmek için de hiç acele edilmemeli bence..en doğru zaman ne zamansa o zaman olunmalı..evet şimdi anne olabilirim,çocuk yetiştirmeye hazırım dediğin de anne olmalısın,yaşım geçiyor diye düşündüğün için değil..elbette belli bir yaştan sonra bazı şeyler rsikli ama sen 29 yaşındasın daha
bu arada yaşıtız
Kavun değil ki bu koklayıp anlayasın
Yok ablacım ben 20 yaşındayım29 yaş evlenmeyi planladığım yaş
peki nasıl hissettin onu o an; yani evleneceğin kişi olduğunu..
Kavunu da koklayarak anlayamıyorum ki ben
benim de düşüncem; ister hazır ol, ister olma, ister sokak sokak ara, ister hiç düşünme evliliği...
istersen karşına çıkınca beğenme, asla olmaz de! bu insanla mı evleneceğim de....
kaderde yazıldıysa kapıdan atsan bacadan girer hayat yine yollarınızı birleştirir.
doğru insan olup olmaması da; evlenmeden önce hayatının prensini bulduğunu sananlar yanılabiliyor, ya da görücü usulü evlenenler mutlu olabiliyor. biraz şans işi mi, kısmet işi mi doğru insan olması tam bilemiyorum. o sana göre yanlış da sen ona göre doğru musun? doğru kavramı nedir? bu da kişisel bir durum.
bütün yorumları tek tek okudum. hiç kimse istiare yapmamış. deneyen tanıdıklarım var. ve çok başvurulan bi yöntemmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?