Evleneceğiniz/evlendiğiniz insanın doğru insan olduğunu nasıl anladınız?

konunun istihare oldugunu gorunce yazmak istedim

ben de yaptım ilk seferinde de gördüm çok şükür

kendim gördüm ama yine yetinmedim benim haricimde güvendigim, temiz kalpli aynı zamanda dersler ve sohbetler de veren iki kişiye daha rica ettim baskaları da sizin yerinize bakabiliomus cunku duyduguma gore ama en güzeli kendi bakmanız

baktırdıgım kişilerde de sonuc aynı cıkmıstı...

Kurandan bakıyorlar sanırım yıldıznameye yine gençlik yıllarımda baktırmaya çalışmıştım ama hocaefendi çok yaşlıydı benim adım da eski bir isim değil diye telaffuz edememişti ismimi o yüzden bakamamıştı genç ve kulakları sağlam bir hoca bulursam baktırcam yeniden :)

Son düzenleme:

Nasıl unuttun cincik? :)

Hoş gerçi ben de unutmuştum. Ta ki ders programını alırken arkamı dönmemle gözgöze geldiğimiz ana kadar :)

Ve o an beynimde şimşekler çaktı,
kaç yıl önce gördüğüm rüya film şeridi gibi geçti önümden :)
Ama ben eşimi çok net görmüştüm. Dedim ya hatta bir oglum ve kızım olacagını da görmüştüm

Sonu kötü biten bir rüyaydı inşallah öyle olmaz
Hatta foruma ilk üye oldugumda o konuyla ilgili konum var :/

Son düzenleme:

Tühh yaa bekarken bilseydim keşke bunu.. sonuca katlanır denerdim valla :)

vay be,genel de herkes bu tip şeyler yapıp evleneceği kişiyi görmüş. ben ise asla o memleketli biriyle evlenmem,asla 25 ten önce evlenmem derken eşimi ilk görüşte donup kalmıştım işte bu adam diye

demek ki büyük konuşmamak lazımmış

kader şöyle bir şey.. bir kitap ama kullanılan kitabın ne olduğunu bilmiyorum o zaman Kuran-ı Kerim sanıyordum hala daha emin değilim..
senin adını, annenin, babanın adını, doğum tarihi alıyor ve biri varsa hayatında onun da aynı bilgilerini istiyor..
sonra bir hesap yapıyor ve bir sayfa açıyor.. oradan ne okuyorsa ama parmağıyla takip ediyor yani okuyordu ve anlatıyordu bana o zaman...
geçmiş için haklısın cinlerden bilgi alabiliyorlar ancak geleceğimle ilgili çok kilit ve net şeyleri söyledi. hatta okulum uzamaz ben çalışkan bir öğrenciyim dedim o zaman. 1 yıl uzamazsa gel bu kitabı senin gözünün önünde yakacağım dedi. eşimin işi, benim işim... şu an yaşadığım pek çok şeyi söyledi kadın yani... cinlerin yukarı çıkıp haber alması da Hz Peygambe dönemimde yasaklandı diye biliyorum ben. yani cinler belli bir noktaya kadar çıkabiliyor sonrasında onlara izin yok.

valla neredeyse 12-13 yıl önce yapmıştım bunu unutmuşum :S o zaman çok da imkansız geldiğinden dmeek inanmamış ciddiye almamışım şimdi heyecan yaptım birden :) sen de mi hıdrellez orucu tuttun yoksa istihare mi ? yok kötü birşey olmaz inşallah öyle şartlama kendini

Kadesa bende öyle
Duydum ama nedense hiç isteme arefesi denemek aklıma gelmedi
24 ümde evlendim , hayatta evlenmem derken hemde asla dediğim biriyle

Artık dilime biber sürüyorum büyük konuşmamak için

Son düzenleme:

Yok ben lise 1. sınıfta durup dururken görmüştüm böyle bir rüyayı...

İnşallah :/

evet anne adı baba adı kendi adımı sormuştu hoca. anne adı tamam baba adı tamam ama benim seçil hocaya anlatamadım '' neyyyy hele bi daha söyle o nasıl isim neyyy keçi mi '' falan demişti bakamamıştı şimdiye rahmetli olmuştur kesin :)

sözlerin dikkatimi cekti...

ben de 12 yaslarımda falandı galiba gormustum nisanlımı... 20 yasındayken tanıstık o ayrı

ama ben de gözlerini gorunce fark etmiştim ruyamda gordugum adamın o oldugunu... sonra meslegi falan da tutunca dedim vay bee bu kadar olur

ve o ruyayı en ince ayrınıtsına kadar hala hatırlarım

gözlerde var bir sey demek ki

çok hoşmuş gercekten

Açtıgım konuya baktım da 2 yıl önce açmışım ve bunları yazmışım
ve bu durumu hala ara ara yaşıyorum :/

yazsaydın bari

Açtıgım konuya baktım da 2 yıl önce açmışım ve bunları yazmışım
ve bu durumu hala ara ara yaşıyorum :/

çok hoş gerçekten.. herkesin bir hikayesi var işte. Allah mutluluğunu ve mutluluğumuzu daim etsin..

Ben de 14 yaşımdaydım gördüğümde,
eşimi gördüğüm zaman 17'ydim :)

Evlendiğimizde 24 yaşımdaydım

Evlilik bencede beyaz eşya gıbı.....

Siz araştırsınız takıp edersınız beyaz eşyayı alırsınız.Markalıdır herkes olumlu şey soyler..Ama sız alırsınız ıkı uc sene ıcınde bozulur..Ya tamır edesınız bıraz daha gıder yada bıkarsınız atarsınz..

Diğer yandan markası sıradandır herkes cok olumlu şey soylemez..Ama sız alırsınız bır omur ıdare eder...Ne markalılara taş cıkartır...

Tabı bezay eşyadan bekledıgınız şeyde onemlı....5 kılo çamaşır makınesınden 8 kılo yıkamasını beklersenız bozulur tepkı verır..

Bıraz şans biraz kısmet bıraz kader.....

Evlendıgınız adamdan çok şey beklemessenız...Sızde azıcık fedekar olursanız...Evlılıkte dogru ınsan oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…