ben istihare değil de şu hıdrellez günü oruç tutup rüyaya yatma olayını yapmıştım sanırım 18 yaşlarındaydım. rüyamda eşimin memleketini görmüştüm de ne alaka demiştim hiç alakasız ve uzak memleketlerdeniz çünkü. ama eşimi görmemiştim sadece memleketini görmüştüm hatta bu rğyayı unutmuştum şimdi konuyu okuyunca aklıma geldi ilginç geldi rüyamdaki memleketten olan eşimle evlendim. vay be iyi ki okumuşum bu konuyu eşime yetiştireyim şimdi haırladım diye
Kadesa ben duydum
Niyetlenip namaz kılıyosun , uyuyosun
Ama özel bi namaz sanırım
Rüyanda gördüğün şeylere göre hayırlı mı değil mi görüyomuşsun
Ama istiharede niyet önemlidir bence
Şimdi sen 5 yıldır bi adamla çıkyosun, amacın evlilik
İstihareye yattın hayırsız çıktı diyelim
Evlenmekten vazgeçmeyeceğine göre denemeye de gerek yok
Nasıl unuttun cincik? :)
Hoş gerçi ben de unutmuştum. Ta ki ders programını alırken arkamı dönmemle gözgöze geldiğimiz ana kadar :)
Ve o an beynimde şimşekler çaktı,
kaç yıl önce gördüğüm rüya film şeridi gibi geçti önümden :)
Ama ben eşimi çok net görmüştüm. Dedim ya hatta bir oglum ve kızım olacagını da görmüştüm
Sonu kötü biten bir rüyaydı inşallah öyle olmaz
valla neredeyse 12-13 yıl önce yapmıştım bunu unutmuşum :S o zaman çok da imkansız geldiğinden dmeek inanmamış ciddiye almamışım şimdi heyecan yaptım birden :) sen de mi hıdrellez orucu tuttun yoksa istihare mi ? yok kötü birşey olmaz inşallah öyle şartlama kendini
kader şöyle bir şey.. bir kitap ama kullanılan kitabın ne olduğunu bilmiyorum o zaman Kuran-ı Kerim sanıyordum hala daha emin değilim..
senin adını, annenin, babanın adını, doğum tarihi alıyor ve biri varsa hayatında onun da aynı bilgilerini istiyor..
sonra bir hesap yapıyor ve bir sayfa açıyor.. oradan ne okuyorsa ama parmağıyla takip ediyor yani okuyordu ve anlatıyordu bana o zaman...
geçmiş için haklısın cinlerden bilgi alabiliyorlar ancak geleceğimle ilgili çok kilit ve net şeyleri söyledi. hatta okulum uzamaz ben çalışkan bir öğrenciyim dedim o zaman. 1 yıl uzamazsa gel bu kitabı senin gözünün önünde yakacağım dedi. eşimin işi, benim işim... şu an yaşadığım pek çok şeyi söyledi kadın yani... cinlerin yukarı çıkıp haber alması da Hz Peygambe dönemimde yasaklandı diye biliyorum ben. yani cinler belli bir noktaya kadar çıkabiliyor sonrasında onlara izin yok.
Tühh yaa bekarken bilseydim keşke bunu.. sonuca katlanır denerdim valla :)
Nasıl unuttun cincik? :)
Hoş gerçi ben de unutmuştum. Ta ki ders programını alırken arkamı dönmemle gözgöze geldiğimiz ana kadar :)
Ve o an beynimde şimşekler çaktı,
kaç yıl önce gördüğüm rüya film şeridi gibi geçti önümden :)
Ama ben eşimi çok net görmüştüm. Dedim ya hatta bir oglum ve kızım olacagını da görmüştüm
Sonu kötü biten bir rüyaydı inşallah öyle olmaz
Hatta foruma ilk üye oldugumda o konuyla ilgili konum var :/
Lise 1. sınıfa giderken bir rüya gördüm.
Ve o rüyayı hiç kimseye anlatmadım.
Sonu kötü biten bir rüyaydı ama şimdiki eşimi,
bir oglum ve bir kızım olacagını görmüştüm.
Sonra ben bu rüyayı unuttum gitti :)
Üniversiteyi kazandım. 2. sınıfın ders kaydı yapılacagı ilk gün ,
bölüm panosundan ders programını alıyordum , arkamı dönmemle eşimle göz göze gelmemiz bir oldu...
Ve o an lise 1. sınıfta gördüğüm rüya gözümün önüne geldi :) Evet işte o dedim :)
O ara hayatımda başka biri vardı :) Hemen ayrıldım ondan :)
Yaklaşık 3-4 ay biz eşimle kampüste her karşılaştıgımız yerde bakışıp durduk :)
Sonra bir gün yanıma geldi, ben sana aşık oldum dedi, böylece başladı ilişkimiz.
Tam 7 yıl flört ettik.
Bu süreçte arada çok badireler atlattık.
Ve şu an 9 yıllık evliyiz, bir oglumuz, bir kızımız var :)
Aileyi baz almadım ben, zira ailesiyle istemeye geldikleri gün tanıştım :)
Ben eşimi baz aldım. Her şeyiyle çaktırmadan denedim onu.
Çok şükür beni yanıltmadı...
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de konu açmıştım. Eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var. Bir oglumuz bir de kızımız var.
Konuya geçeyim. Şu an 30 yaşımdayım.
Çok uzun zaman önceden bu yana bu düşünce beni yiyip bitiriyor.
Lise 1. sınıfa gidiyordum. Bir gece rüyamda 5 yaşlarında bir erkek çocuk ve 5-6 aylık bir kız bebek görüyorum. Odada duruyorlar. Erkek çocuk kardeşiyle oynuyor falan. sonra ben geliyorum erkek çocuk bana anne diyor. Ben de annecim kardeşinle güzel oyna ben de evimizi süpüreyim vs. diyorum. Daha sonra eve eşim geliyor falan çok mutlu bir hayat. Sonra bir karartı. Bir arakadaşımla konuşuyorum ben eşimi çok seviyordum o da beni çok seviyordu kimse onun yerini tutmaz başkasını düşünemem diyorum. Karşıdaki kişi bana ölenle ölünmez diyor ve ben aglayark uykudan uyanıyorum.
Bu rüyayı yıllardan bu yana unutmuyorum. Hep aklımda. Şu an eşimle çok mutluyuz , örnek gösterilecek bir çiftiz. Ama o rüya yıllardır beni yiyip bitiriyor. Özellikle de kızım dogduktan sonra sürekli akılma geliyor. Bazen unutuyorum falan bazen de her an eşime bir şey olacak korkusuyla yaşıyorum. Oglumla eşim bir yere arabayla gitseler aklıma türlü türlü senaryolar geliyor.
Hep sanki o rüyayı yaşıyorum ve kötü bir olayla rüyadan uyanacakmışım gibi geliyor. Biliyorum pozitif düşünce pozitif düşünceyi çeker. Ama yapamıyorum olumlu düşünemiyorum. Bu rüyayı da hayatımda hiç kimseye anlatmadım. Geçmişe şöyle bir bakıyorum rüyada gördüklerim tek tek çıkıyor karşıma.Eşimle evlendik, oglum olacagını ögrendim, oglum dogdu, çok mutluyuz, sonra kızım dogdu ama ben bunları yaşarken hep o rüya aklımda.Her mutluluk anımda aklıma geliyor.
Bu durumdan nasıl kurtulacagım?
evet anne adı baba adı kendi adımı sormuştu hoca. anne adı tamam baba adı tamam ama benim seçil hocaya anlatamadım '' neyyyy hele bi daha söyle o nasıl isim neyyy keçi mi '' falan demişti bakamamıştışimdiye rahmetli olmuştur kesin :)
Açtıgım konuya baktım da 2 yıl önce açmışım ve bunları yazmışım
ve bu durumu hala ara ara yaşıyorum :/
sözlerin dikkatimi cekti...
ben de 12 yaslarımda falandı galiba gormustum nisanlımı... 20 yasındayken tanıstık o ayrı
ama ben de gözlerini gorunce fark etmiştim ruyamda gordugum adamın o oldugunu... sonra meslegi falan da tutunca dedim vay bee bu kadar olur
ve o ruyayı en ince ayrınıtsına kadar hala hatırlarım
gözlerde var bir sey demek ki
çok hoş gerçekten.. herkesin bir hikayesi var işte. Allah mutluluğunu ve mutluluğumuzu daim etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?