İstihareBen yaptım. Ama 1 defa yaptım. Emin olamadım, hayır mı şer mi diye. Ve o rüyada ne gördüysem bire bir yaşıyorum. Hiç planda yokken şimdi rüyamda gördüğüm muhitte oturuyoruz.
bunu hiç duymadım o nasıl bişey ki? nasıl yapılyor? biraz anlatır msın? merak ettim :)
bunu hiç duymadım o nasıl bişey ki? nasıl yapılyor? biraz anlatır msın? merak ettim :)
Kadesa ben duydum
Niyetlenip namaz kılıyosun , uyuyosun
Ama özel bi namaz sanırım
Rüyanda gördüğün şeylere göre hayırlı mı değil mi görüyomuşsun
Ama istiharede niyet önemlidir bence
Şimdi sen 5 yıldır bi adamla çıkyosun, amacın evlilik
İstihareye yattın hayırsız çıktı diyelim
Evlenmekten vazgeçmeyeceğine göre denemeye de gerek yok
İstihareBen yaptım. Ama 1 defa yaptım. Emin olamadım, hayır mı şer mi diye. Ve o rüyada ne gördüysem bire bir yaşıyorum. Hiç planda yokken şimdi rüyamda gördüğüm muhitte oturuyoruz.
Kesinlikle öyle. Bu rüyanın 7 gün arka arkaya tekrarı var, eğer şer olduğuna kesin kanaat getirirsen o işten vazgeçmek sanırım vacip oluyor... Emin değilim yanlış bilgi vermek istemem ama zaten bırakman da gerekiyor iyiliğin için.
Lise 1. sınıfa giderken bir rüya gördüm.
Ve o rüyayı hiç kimseye anlatmadım.
Sonu kötü biten bir rüyaydı ama şimdiki eşimi,
bir oglum ve bir kızım olacagını görmüştüm.
Sonra ben bu rüyayı unuttum gitti :)
Üniversiteyi kazandım. 2. sınıfın ders kaydı yapılacagı ilk gün ,
bölüm panosundan ders programını alıyordum , arkamı dönmemle eşimle göz göze gelmemiz bir oldu...
Ve o an lise 1. sınıfta gördüğüm rüya gözümün önüne geldi :) Evet işte o dedim :)
O ara hayatımda başka biri vardı :) Hemen ayrıldım ondan :)
Yaklaşık 3-4 ay biz eşimle kampüste her karşılaştıgımız yerde bakışıp durduk :)
Sonra bir gün yanıma geldi, ben sana aşık oldum dedi, böylece başladı ilişkimiz.
Tam 7 yıl flört ettik.
Bu süreçte arada çok badireler atlattık.
Ve şu an 9 yıllık evliyiz, bir oglumuz, bir kızımız var :)
Aileyi baz almadım ben, zira ailesiyle istemeye geldikleri gün tanıştım :)
Ben eşimi baz aldım. Her şeyiyle çaktırmadan denedim onu.
Çok şükür beni yanıltmadı...
bu da ilginç gerçekten.istiharelere genelde şeytan karışır da doğru çıkmaz derler. ben de üniversitedeyken yıldızname baktırmıştım. aynen bire bir yaşıyorum. eşimin adından, mesleğine kadar, okulumun durumuna kadar herşey doğru. sadece 3 çocuğun olacak 1 i düşük 2 si kalacak dedi. henüz o tamamlanmadı. ben de istemiyorum 2. yi kısmet bakalım.
Canım dini içerikten banlarlar beni ama :) Üstü kapalı anlatayım:
İstihare namazı var, usulune ve vaktine uygun kılıp, uygun biçimde uykuya yatıyosun.
Rüyanda siyah ve kırmızı görmek istediğin şeyin hakkında şer olduğuna, yeşil ve beyaz görmek ise hayırlı olduğuna delalet eder. Renk görmesen bile uyandığın vakit içinde bir huzur var ise hayra delalet eder. Eğer kasvetli olarak uyanırsan şer anlamına gelir.
29 mu bence cok gec ya ben 32 yasındayım 3. bebegımı beklıyorum ve gec kaldım dıye hayıflanıyorum bebek ıcın sız 29 da evlenıp kacta anne olacaksınız sahsen ben rabbım nasıp ederse kızlarımı 25 den evvel evlendırmek ısterım kendım 22 de evlendım 23 de anne oldum sonra 26 da anne oldum keske o ara yıne bebek olsaymıs cok ara verdım dıyorum kendıme tabıı sız bılırsınız ama gercekten 29 cok gec
çok sordum biliyorum ama bunu sadece evlilik olayların da mı yapıyoruz? yani her türlü şey için de istihare yapabilir miyiz?
İpek ben de yıldıznameye baktırmıştım...
Bana 25-30 yaş aralıgında beyninde tümör oluşacak dedi.
Ve gerçekten de oglum dogduktan sonra bende aniden bayılmalar başladı.
Hemen aklıma yıldızname geldi.
Nöroşurirjiye gittik. EEG, MR ilaçlı ilaçsız her şeye bakıldı,
herşey temiz çıktı çok şükür.
Bayılmalarım da vertigodanmış. Ama hala korkmuyor da degilim ...
çok sordum biliyorum ama bunu sadece evlilik olayların da mı yapıyoruz? yani her türlü şey için de istihare yapabilir miyiz?
ay tuhaf oldum okuyunca. Allah korusun. ben de 1. sınıfta baktırmıştım ve bana dedi ki okulun 1 yıl uzayacak nasıl uzar onu dahi bilmiyordum ki son dönem 1 dersin açılmamasından dolayı uzadı.. eşin de senin gibi aynı meslekten olacak dedi. adının içinde me yanyana harfleri var dedi. biz oradan çıktıktan sonra me ile başlayan isimler türettik: mehmet mert... ve her bana ilgi duyanda bu ismi aradım psikolojik olarakama asla ortada bir yerde yanyana olacağı aklıma gelmedi. mesleğimi söyledi vs buna benzer şeyler... ama geleceği Allah'tan başkası bilmez diye ayetler var. bunlar ne peki
ay tuhaf oldum okuyunca. Allah korusun. ben de 1. sınıfta baktırmıştım ve bana dedi ki okulun 1 yıl uzayacak nasıl uzar onu dahi bilmiyordum ki son dönem 1 dersin açılmamasından dolayı uzadı.. eşin de senin gibi aynı meslekten olacak dedi. adının içinde me yanyana harfleri var dedi. biz oradan çıktıktan sonra me ile başlayan isimler türettik: mehmet mert... ve her bana ilgi duyanda bu ismi aradım psikolojik olarakama asla ortada bir yerde yanyana olacağı aklıma gelmedi. mesleğimi söyledi vs buna benzer şeyler... ama geleceği Allah'tan başkası bilmez diye ayetler var. bunlar ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?