Erken evlenmenin en iyi tarafı bebek sahibi oldugunda onunla birlikte buyumek olgunlasmak. Arada kusak farkı olmamasi. Ben sadce fikrimi soyledim sadece rahat gorusmek icin evlenme, ayni hatayi yaptim bn. Adım çıkmasın aman konu komşu bise der gibi. Haklısın aynı evde cok sık görüşeceksiniz ve çok sık yani bi ömür her gün :) kulağa cok güzel geliyo d mi... O kadar da güzel degil canım. Evlendiginde o insanla herşeyi paylasacaksın onun hiç bilmediğin yönlerini göreceksin... Iyice düşün öyle karar ver. Ne geç kal ne de acele et...
Bence mesele olan herturlu halini gormek degil ki bende cook hallerine sahit oldum soz edilen özlem. Ki dersen özlem dedirtirmi deli gibi aşiksan hic sanmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Demi.bide önemli olan şu, hani derler ya hiçbir zaman karsindakinin seni gerçekten sevdiğinden emin olamazsın diye. Bence yok öyle bişi. Öyle diyen biri daha kendisini gerçekten seven biriyle karsilasmamistir. Ben de öyle derdim çünkü O'nunla karşılaşmadan önce. . Biraz uzattım sanırımdiyeceğim şu ki.. Eğer onun sevgisini yüreğinde hissediyosan hayırlısı neyse o olsun de yaşı falan düşünme. Ama kafanda az da olsa bi pürüz varsa az daha bekle ve dua et zaten o zaman doğru yol çıkar karşına
Canim merhaba bende 18 yasindayim ve nasip olursa 50 gun sonra dugunum var. Canim sunu soyleyim evlilik biraz kisilik meselesi yani sen kendini hazır hissediyor musun önemli olan bu sakin milletin lafina bakma hakkinda hayirlisi neyse o oluyor zaten bende 6 aya kadar hep universite stresiyle kendimi yedim. Ama sonra bi baktim oluverdi bitti mi sanki hersey universitemi disaridan okuyacagim hic bisey bitmis degil evlenmekle unutma ama emin ol ask mesk bunlar gecici nolursa olsun ama sana karsi saygisi varsa hah asil onemli olan bu sevgi azda olsa saygiyla ortalik duzelir ama saygisiz olmaz
Saygi sevgi hepsinde iyiyiz saugida kusur olmaz ben hazirim hatta cok istiyorum bakalim neler olacak. Senin adinada cok sevindim hayirli bi evlilik olsun insallah mutlu huzurlu yuva dilerim ikimiz icindee :)
Sevgilimde 20 yasinda henuz bi isi yok oda okuyor o yuzden elimiz ayagimiz bagli bu sene sonunda insallahh sinavlar saglama alacagiz kendimizi sonrada Allah kerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?