- 1 Aralık 2020
- 90
- 103
- 43
- 44
- Konu Sahibi mechulegiden
-
birazda olsa rahatlattınız. çünkü annem 52 yaşında menopoza girmiş. kızlar annesine çekiyor derler.assslaa gec degıl asla
menepoza gırene kadar cocuk olayı devam :) bıyolojık saat hala calısıyor
sız aslında hayatda yorulmussunuz bence ondan kendınızı yaslı hıssedıyorsunuz
bence bundan sonra hayat yenı baslıyor sızın ıcın
öyle demeyin benim arkamdan kız kurusu diyor olabilirler. böyle duyguları kimse yaşamamalıAman biz evlendikte noldu
gülümsettiniz:) peki birşeyler için geç kaldım mı? çocuk, aşk, cinsellik gibi.. tecrübeli kişiler cevap verebilirmi
İhtiyaç hissediyorsanız gidin tabiki. Odak noktanız evlilik olmasın. Sanırım pandemi yüzünden oluyor bunlar. Evlere kapandık, ruhen çökmüş durumdayız. Daha hafif atlatacağımız sıkıntılar bile dağ olup büyüyor gözümüzde. Hem umutsuz olmayın. Nasip bu işler.
gunumuz kosulları cok daha elverıslı bu duruma yumurta dondurma ıslemlerı falan ... 60 da doguran varbirazda olsa rahatlattınız. çünkü annem 52 yaşında menopoza girmiş. kızlar annesine çekiyor derler.
terbıyesız ınsanlar herseyı deröyle demeyin benim arkamdan kız kurusu diyor olabilirler. böyle duyguları kimse yaşamamalı
Hiç bulaşma manyak insanlarla ugrasirsinMerhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
Çok haklısınSizi bu kadar çökerttiği için toplum baskısı yaşadığınızı düşünüyorum. Yalnız ne kadar güzel ki sizi yıprattığının farkındasınız ve destek almayı düşünüyorsunuz. Elbette o desteği alın. Hiçbirimiz burada size profesyonel destek olamayız.
evlilik sitelerini hiç denemeyin derim. İnsan tanıdığı kişilere bile güvenemezken bu tür sitelerden karşınıza çıkacak birine nasıl güveneceksiniz? Etraf dolandırıcı, manyak ve katil ruhlu dolu. O sitelerden uzak durun.
Uzak dur canım zoramin. ama internetten ürküyorum
Bence o söylediğin şey müzmin bekar erkekler için daha çok geçerlidir. kadınlar bunu daha iyi bastırıyor. ama mesela bunu da sormak isterim bu açıdan bakıldığında ben kaç yaşına kadar böyle birşey yaşamazsam sorun yaşarım. 50 veya 55 mi? çünkü bu sefer evlenmiş olmak için evlenmeyi düşünücem
Zulme benim arkadaşım senin yaşında nisanlandiÇok güzel ama bende o motivasyon yok. umarım bu girdaptan çıkarım. kendimden korkuyorum. çöktüm resmen
Bekarların da evliler kadar derdi var merak etmeyinBütün evliler bekarlara neden evlenmek istiyorsun diye dert yanıyor diye kınayanlara sesleniyorum; sütü içmeden sıcak olduğunu nereden bileceksin? Ağzın yanacak ki anca anlayacaksın illa. Hayatın cilvesi.. biz aslında size iyilik yapıyoruzşaka bir yana bu devirde evliliği yıpratan çok şey var örneğin; aileler, pandemi, çocuklu olmak, çocuğun olmaması, geçim derdi, şu an için asosyal hayat. Bunların hepsi olmasa da birkaçı eminim her evlilikte vardır. Keşke her şey ilk gün yola çıktığımızda umut ettiğimiz gibi güzel olsaydı ama olmadı. İnşallah hala evlenmekte kararlı olanlar için çok çok güzel olur. Uyardım olmadı bari iyisini dileyeyim ne yapayım?
Evli kadının derdi çoğul ama.Bekarların da evliler kadar derdi var merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?