Evlenemedim ruhen çöktüm

birazda olsa rahatlattınız. çünkü annem 52 yaşında menopoza girmiş. kızlar annesine çekiyor derler.

Bütün evliler bekarlara neden evlenmek istiyorsun diye dert yanıyor diye kınayanlara sesleniyorum; sütü içmeden sıcak olduğunu nereden bileceksin? Ağzın yanacak ki anca anlayacaksın illa. Hayatın cilvesi.. biz aslında size iyilik yapıyoruz şaka bir yana bu devirde evliliği yıpratan çok şey var örneğin; aileler, pandemi, çocuklu olmak, çocuğun olmaması, geçim derdi, şu an için asosyal hayat. Bunların hepsi olmasa da birkaçı eminim her evlilikte vardır. Keşke her şey ilk gün yola çıktığımızda umut ettiğimiz gibi güzel olsaydı ama olmadı. İnşallah hala evlenmekte kararlı olanlar için çok çok güzel olur. Uyardım olmadı bari iyisini dileyeyim ne yapayım?

Öyle düşünmeyin. Hakkınızda hep hayırlısını isteyin.
Aslinda sizi anlıyorum.
Siz de normal bir evlilik yapıp bir aile kurmak istiyorsunuz.
Ama bazen her şey istediğimiz gibi olmayabilir.
Her evlilik mutluluk demek değil.
Bazen çok kötü bir evlilik yapmak yerine iyi bir bekarlık daha güzeldir.

İnşallah karşınıza iyi insanlar çıkar güzel bir evlilik yaparsınız. Ama kendinizi yıpratmayin.
Anın tadını çıkarın.
Sosyal medya tanışması tartışılır. Ordan evlenen de çok mutlu olanda var ama İhanete uğrayan da aldatılan da var.
Biraz şans işi.
Her şey gönlünüzce olsun

birazda olsa rahatlattınız. çünkü annem 52 yaşında menopoza girmiş. kızlar annesine çekiyor derler.
gunumuz kosulları cok daha elverıslı bu duruma yumurta dondurma ıslemlerı falan ... 60 da doguran var

sadece cocuk ıcın dusunmeyın yanınıza yol arkadası sevılmek sevmek bırlıkte yaş almak hayatı bırlıkte ogrenmek ıcın dogru kısı oldugunu dusundugunuz kısıyle evlenın cunku evlenınce kesın cocuk olur dıye bır garantıde yok senelerce cocuk ıcın tedavı goren kısıler var hıc sebep yokken ...

yanı sececegınız dogruluguna ınandıgınız kısı ıcın evlılıgı dusunurken cocuk olmasa da hastalansak da parasız da kalsak aılevı sorunlar da yasasak kavga da etsek saymaya sevmeye devam eder mıyız bırbırımızı sorusundan emın olmanız gerek . evlenmek ıcın dogru ınsanı bulmak cok zor

evlenmek ıcın evlenenlerın konularıyla dolu burası ınanın uzuldugum ıcın uykularımın kactıgı oluyor okuduklarımdan... sakın kendınızı artık evlenmek zorundayım hıssıne sokmayın o elalem varya dilleri cekılsın hıc bıtmıyor lafları evlensenız cocuk ne zaman, dogurursunuz ıkıncı ne zaman, hatta cınsıyet sıparısı bıle verırler mılletde laf cok

yalnız yasamak ıstememenızı anlıyorum ve cok normal tabıkı evınız duzenınız esınız olsun ıstersınız bunun ıcınde ortam gerekıyor evden ıse ısten eve bırının o ortamlara o cevreye gırmemıs olması da buna zemın hazırlıyor ve bu zamanda kımse kımseye su tanıdıgım var da dıyemıyor cekınıyor
ama buna cozum var o ortamı bız yaparız ? acın bır sayfa gunluk kahve kıtap keyıflerınızı duygularınızı paylastıgınız kendı arkadaslarınız onların arkadasları sızı takıp edenler derken sohbetler olusur ? olmaz mı :) olur bence
hıc mı arkadasınız yok hıc mı kuzenınız onların arkadası yok ınsan komsusunun bekar akrabasını bıle tanıstırır
bence sızın cevrenızdekılerde ıs yok benım cevremde olmus olsaydınız ohooo

öyle demeyin benim arkamdan kız kurusu diyor olabilirler. böyle duyguları kimse yaşamamalı
terbıyesız ınsanlar herseyı der
25 yasında evlenmıs bır arkadasıma kuzenı aman koca diye ölmüştün sonunda evlendın muradına erdın dedı

ne denır kı cahil işte terbıyesız ıste oylelerı herseyı der bosverın mılletın lafına bakmayın el alem kendıne dönsün baksın once

Hiç bulaşma manyak insanlarla ugrasirsin

Çok haklısın

40yasina gelen bir kadın toplumda kim ne derse desin hiç evlenmediyse bunu kafaya takar
Oyuzden takmanız normal
Sonuçta bu toplumda yaşıyoruz
İstisna grup vardır ama azdir
Geleneksel normlarla yetişmiş insanlariz
İnsan sevme sevilme toplumda yer etme yada bebek için isteyebilir
İlla ask sevgi icin evlilik istenmeyebilir
Herkesin kafa yapısı duygu durumu farkli
Kim ne derse desin denemeden evliligi bilemezsiniz
Oyuzden çevrenize istediginizi belirtin
Akraba eş dost vs
Hayırlı kismetler...

Kadinlar daha iyi bastirmiyor. Toplum kadinlari daha çok bastiriyor, erkekler rahat o yuzden siz kendinizi tutuyorken onlar tutmuyor, gerek yok cunku.

Saglikli kadinda da erkekte de ayni sekilde cinsel istek bulunur. Ben kendi adima 40 yasina kadar bastiramazdim bunu acikcasi.

40-50 yasinda cinsellik yasamakla, 20-30 yaşlarinda cinsellik yaşamak ayni olmaz saniyorum, ozellikle erkek tarafindan...

Ne alaka?
Karşınıza hayatınızı geçireceğiniz insan çıkmamış evlenmemişsiniz.
Bundan sonra çıkmayacağı ne malum?
Çıkmasa kaç yazar?
Her canlı üremek zorunda mı?
Veya aile kurmak zorunda mı?
Hayatınız buna mı bağlı gerçekten?

Evlenmek isteyen, ruhuna eş arayan, kendini tek hisseden insanların bu isteklerini belirttiklerinde karşı cephe alip ; evlilik bir şey değil, tek başınıza ayaklarınızın üzerinde durun, kısmet işleri, bir erkeğe bağimlı değilsınız, evlilik şart değil diye yazanları anlayamıyorum. Sizin gibi düşünse zaten bu hislerde olmazdı, insanoğlu kendini tek ve çarseiz hissediyor, çaglar atladıkca bu hislerde çoğalıyor maalesef, millet evine yuvasına çekildiğinde dört duvar arasında tek kalanlar var, yapacak bir sürü şey olabilir, o ruhuna eş arıyor, bir olmak istiyor.
Günümüz koşullarında gerçekten ruh eşini, hayat arkadaşını bulmak çok zor. Işe git, gel, oku, çalış e cevrede olan herkes arkadaş tanıdık vs, güven yok, iletişim yok, birbirine şans tanıma yok, tahammül yok, e insanlar arasında aracı vs de olmayınca seneler gidiyor...
Ben evlenmek isteyen insanların gerçekci ve hedefe yönelik adımlar atması taraftarıyım. Hangi tarz kişilikler size uygun, hayattan beklentileriniz neler, ideal yaş aralığınız nedir? Bu tarz ortamlara girin, tanışın, deneyin, ve bunu yaparken bir insanlara onlarca sene harcamayın, tanıma bahanesine aynı evde yaşamayın ( bu cümlemden dolayı taslamak isteyenler istediğini söylesin, ben amacı evlenmek olan birinin ayni evde onceden her şeyi yaşamasını uygun bulmuyorum) Karşınızda ki insanı anlamaya çalışın, taviz vermeyin, emek verin. * bence sosyal medya artık sık lullanılan, sosyallesmenin bir aracı ve yeni tanışma platformu, bir çok arkadasım tanıstı - evlendi. Genelde aynı sektörden insanlar. Bence çok dikkat edilmeli, gunümüzde o kadar psikopat ruhlu varken iyi irdelemek gerekir. Bence kendinize odaklanın, enerjinizi yükseltin, sosyalleşin, cesur olun.
kalpten diliyorum ki isteyen herkes mutlu huzurlu yuvasına eşine kavuşsun

Bekarların da evliler kadar derdi var merak etmeyin

Bekarların da evliler kadar derdi var merak etmeyin
Evli kadının derdi çoğul ama.
Kendi derdi,
Koca derdi,
Çocuk derdi,
Çocuk olmuyorsa onun derdi.
Uzarrrr gider.
Bir de bazıları cinsellik için evlenmeyi düşünüyor ama bakalım her evlinin cinsel hayatı süper mi?
Cevap: tabii ki hayır.
Biz ne yazık ki evlilik öncesi cinselliği yasak yetiştirilen bir milletiz.
Evlenince anlıyorsun yani kavun tatlı mıydı yoksa kelek mi?
Kelekse geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…