- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 34
- Konu Sahibi cikolata__11
-
ben şok ben iptal ben error
Bilmiyormuydun bdv de bunla dert yanmamışmıyım.
ben seni üniversitede gencecik bir kız sanıyordum dur neyse bunu ayrıntılı soruşturmam lazım şu an
nassı ya? sen de mi brütüs23 yaşındayım boşandım ben de,hiç takma boşverr diyorum.
gell seni kaynıma alıyım sekerim :))
24 müü24 yaş, 1 boşanma, selamlar
ama çok gençsin bence
Hahahahah bizden söylemesi ishal hatta basur olabilir dimisenin kocanın ailesinde libido yüksek sanırım
baştan söyle de : D
Amannn bırak konuşsunlar sanki sen evlenince konuşmayacaklar millet dedikodu yapacak bir şey her zaman bulur.Evlenmezsin evde kalmış derler ,evlenirsin bula bula bunu mu bulmuş derler,çocuk yaparsın ayy çikolatanın çocuğu da ne kadar yaramaz yapa yapa bunu yapmış derlerhaklısınız hep dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin diye.İnanır mısınz kendimden cok anne babam için istiyorum onlar o kadar cok istiyorki iyi bir evlilik yaptıgımı görmeyi..sadece onlar içn cok istiyorum cunku üzülüyorlar bu duruma küçük yer burası herkes her şeyi söyluyor onlar da üzülüyorlar
27 yaş nedir ki canım benim hayatının keyfini çıkarmaya bak. Zamanı gelince her şey olurhaklısınız hep dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin diye.İnanır mısınz kendimden cok anne babam için istiyorum onlar o kadar cok istiyorki iyi bir evlilik yaptıgımı görmeyi..sadece onlar içn cok istiyorum cunku üzülüyorlar bu duruma küçük yer burası herkes her şeyi söyluyor onlar da üzülüyorlar
24 müü
Hahahahah bizden söylemesi ishal hatta basur olabilir dimi
Bilmiyordum da ondan şaşırdımevet noldu ki
Beterin beteri var ne ya?
Bu mu teselli verme şekliniz.
Beter durumda mı ki bayan 27 YAŞINDA daha
neden kinesenin kocanın ailesinde libido yüksek sanırım
baştan söyle de : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?