evlenemiyeceğim galiba

Ben 20 yaşındayım ben bile düşünüyorum acaba evlenemicekmiyim diye etrafımdakiler o kadar erken evleniyo ki insan ister istemez sorun yapıyo normalde ben hazır değilim evliliğe çevre baskısı yüzünden sıkıntı yapmaya başladım bende.
Ama kaderden öteye gidilmiyo herkesin bi kısmeti var ve vakti zamanı gelince karşısına çıkacak. Ve 27 yaşındasın daha takma kafana..

haklısınız hep dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin diye.İnanır mısınz kendimden cok anne babam için istiyorum onlar o kadar cok istiyorki iyi bir evlilik yaptıgımı görmeyi..sadece onlar içn cok istiyorum cunku üzülüyorlar bu duruma küçük yer burası herkes her şeyi söyluyor onlar da üzülüyorlar

Sanki 50 yaşındasınız yahu :) daha genceciksiniz Allah en hayırlısını en uygun bir zamana saklıyordur eminim bir de böyle düşünün :) Daha zamanı gelmemiştir,bekarlığın tadını çıkarın biraz daha :)

Amannn bırak konuşsunlar sanki sen evlenince konuşmayacaklar millet dedikodu yapacak bir şey her zaman bulur.Evlenmezsin evde kalmış derler ,evlenirsin bula bula bunu mu bulmuş derler,çocuk yaparsın ayy çikolatanın çocuğu da ne kadar yaramaz yapa yapa bunu yapmış derler derler yani

inşallah hanımlar hayırlısı olur sırf annem babamı mutlu etmek mutlu görmek için bir an önce hayırlı bir evlilik yapmak nasip olur inşallah

27 yaş nedir ki canım benim hayatının keyfini çıkarmaya bak. Zamanı gelince her şey olur

inşallah dualarımız kabul olur en yakın zmanda ben annemi babamı bu kaygıdan kurtarmak istiyorum bir an önce ben de huzurlu bir düzenim olsun istiyorum dualarımız kabul olur inşallah

işte bu zihniyet yüzünden kadının değeri yok demek istiyorum.önce kendini sevmeli kadın ve değer vermeli.evlenenlerin başı hep göğe erdi zaten tühhh kimse geri kalmasın
evlen hemen de çocuk yap yoksa kısır derler
sinirim şey oldu .... ben uzak durayım birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…