- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
- Konu Sahibi cikolata__11
-
aman cnm millete bakma sen ilk evlenmıyormusun derler sonra evlenırsın hanı çocuk çocuk yaparsın 2. yapmıyormusun bu böyle sürüp gider allahım hayırlı zamanda hayırlı kısmetler versınhaklısınız hep dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin diye.İnanır mısınz kendimden cok anne babam için istiyorum onlar o kadar cok istiyorki iyi bir evlilik yaptıgımı görmeyi..sadece onlar içn cok istiyorum cunku üzülüyorlar bu duruma küçük yer burası herkes her şeyi söyluyor onlar da üzülüyorlar
beterin beteri var derken evlenmemek beter ve daha beter şekillşeri mi varteyzem 35 yaşında, o da memur ve bekar, beterin beteri var bacım
Son derece normal bir yaştasın.
İşini ayarlamışsın.
Okulunu bitirmişsin daha anca yeni evliliği düşünecek yaştasın.
Ben de 28 yaşındayım daha yeni nişanlandım, 27ye kadar evliliği zaten hiç düşünmedim.
37 yaşındayım desen annelik için zamanım kalmıyor derdin anlayabilirdim ama bu yaşta bu hezeyanlar bana çok yersiz geliyor.
Ben 33 yaşındayım geçen yıl evlendim...benim uzerimde de baskılar vardı ama hiç takilmadim...kendini kötü hissetmen için hiçbir sebep yok ınan...
tek tek cevap mı vereceğim size? yeter. zorla üsteleyip konuşturuyorsunuz insanı lütfen işinize bakın.beterin beteri var derken evlenmemek beter ve daha beter şekillşeri mi var
Yurtdışında olmasan ben sana eşlik ederdim.Dostlar, ama sizin sevgiliniz var miydi , yoksa evlenmeden kisa sure once mi tanistiniz ? Yani sevgiliniz varsa, zaten yalniz degilsiniz, guzel bir ask hayatiniz varsa evlendim evlenemedim bilmem ne kafaniza takmazsiniz, dusunmezsiniz. Sevip sevilince mutlu oluyorsun zaten.
Insan yalniz kala kala uzuluyor zaten, ben de 27 ve bekarim, sevgilim yok. Yalniz olmak ve sevgilili olmak arasinda buyuk ucurumlar var. Evlenmekten kasit yalniz kalmamak olarak da dusunebilirz, ben ille de evleneyim demiyorum ama hayatimda askin eksikligini cok hissediyorum. Arkadaslarimin sevgilileri, esleri var, haftasonlari bulusup konusacagim arkadasim da kalmadi diyeyim. Kimsenin hayatinda bana yer yokmus gibi hissediyorum.
başkasına sormuşsun ama ben cevap vereyim dedim görmüşkenDostlar, ama sizin sevgiliniz var miydi , yoksa evlenmeden kisa sure once mi tanistiniz ? Yani sevgiliniz varsa, zaten yalniz degilsiniz, guzel bir ask hayatiniz varsa evlendim evlenemedim bilmem ne kafaniza takmazsiniz, dusunmezsiniz. Sevip sevilince mutlu oluyorsun zaten.
Insan yalniz kala kala uzuluyor zaten, ben de 27 ve bekarim, sevgilim yok. Yalniz olmak ve sevgilili olmak arasinda buyuk ucurumlar var. Evlenmekten kasit yalniz kalmamak olarak da dusunebilirz, ben ille de evleneyim demiyorum ama hayatimda askin eksikligini cok hissediyorum. Arkadaslarimin sevgilileri, esleri var, haftasonlari bulusup konusacagim arkadasim da kalmadi diyeyim. Kimsenin hayatinda bana yer yokmus gibi hissediyorum. Her aksam yalnizim, hafta sonlari gunduz yalnizim, aksam davet eden , hadi disari cikalim diyen arkadasim varsa disari cikiyorum. Cok guzel bir bale ilani gordum az once isten gelirken , ama nasilsa gidemicem diye dusundum, arkadaslarim ya esleriyle giderler ya da eslerini yalniz birakamazlar. Hani herkesin sevilmeye, ilgiye ihtiyaci olmasindan da ote, sosyal hayat da az cok bitiyor diyeyim.
ama yaşım şuraya geldi artık evlenmem lazım yanlış bir mantık (senin için söylemiyorum)
yok değil öyle düşünme. akıllı bir kadınsın eğer olmadıysa mutlaka bir şeyler eksiktir, onu hissetmişsindir. üstelik bir laf vardır ya "too good to be true" diye bir deyim "gerçek olamayacak kadar güzel" hakikaten öyle.Yani kafam aslinda o mantiktaama kalbim takmiyor tabi. Ilgi gosteren cok cok iyi, duzgun, yakisikli bilmem ne adamlar oldu ama ben hicbirine isinamadim, psikopatlik bende vallahi kendimden sogudum yazarken
Bende sendenim canım :)evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar
Al bendende o kadar ,duygularıma tercuman oldunuzYani kafam aslinda o mantiktaama kalbim takmiyor tabi. Ilgi gosteren cok cok iyi, duzgun, yakisikli bilmem ne adamlar oldu ama ben hicbirine isinamadim, psikopatlik bende vallahi kendimden sogudum yazarken Yani bu cok iyimis, ehh hadi bu olsun yapamadim, korktuk cilginlar gibi asik olmadan evlenmem sanirim. Daha once 2 kere asik oldum, o yuzden kalp carpintisini br kere tadinca, insan daha azina razi olamiyor.
Al bendende o kadar ,duygularıma tercuman oldunuz
İsmail yk nın bı parcası vardı neydi oooBende sendenim canım :)
Bazen eksikliğini o kadar çok yaşıyorum ki,kimseyede bişey diyemiyorsun.Rabbim biliyordur hakkımızda hayırlı kimse karşımıza çıkaracaktır İNŞ,Rabbim sağlık versin.Bazen o kadar çok bunalıyorum ki bende ağlıyorum.Görüşüyorsun ısınıyoorsun olmasını istiyorsun sonra bir bahane çıkıyor olmuyor.Ve ben biliyorum ki İNŞ Rabbim karşımıza çıkaracak ve önceden iyiki olmamış diyeceğiz.Bizim de imtihanımız bu Rabbim herşeyin hayırlısını verir İNŞ.
Kiz 23 yasindaymissin, onune kimler kimler cikacak daha dovdurtme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?