evlenemiyeceğim galiba

30 yaşındayım , bu zamana kadar yurt içi yurt dışı gezdim tozdum, bir çok şeyi yaşadım, evlenirsem dd aklım şundavkalcak keşke yapsaydım diyecegim bi şey kalmadı, nasipse yaza da evleneceğim , gününü güzel mutlu yaşa, evlilik hiç düşünmediğin bir anda zaten kapını çalıyor

Son derece normal bir yaştasın.
İşini ayarlamışsın.
Okulunu bitirmişsin daha anca yeni evliliği düşünecek yaştasın.
Ben de 28 yaşındayım daha yeni nişanlandım, 27ye kadar evliliği zaten hiç düşünmedim.
37 yaşındayım desen annelik için zamanım kalmıyor derdin anlayabilirdim ama bu yaşta bu hezeyanlar bana çok yersiz geliyor.

Ben 33 yaşındayım geçen yıl evlendim...benim uzerimde de baskılar vardı ama hiç takilmadim...kendini kötü hissetmen için hiçbir sebep yok ınan...

aman cnm millete bakma sen ilk evlenmıyormusun derler sonra evlenırsın hanı çocuk çocuk yaparsın 2. yapmıyormusun bu böyle sürüp gider allahım hayırlı zamanda hayırlı kısmetler versın

Ben 33 yaşındayım geçen yıl evlendim...benim uzerimde de baskılar vardı ama hiç takilmadim...kendini kötü hissetmen için hiçbir sebep yok ınan...

Dostlar, ama sizin sevgiliniz var miydi , yoksa evlenmeden kisa sure once mi tanistiniz ? Yani sevgiliniz varsa, zaten yalniz degilsiniz, guzel bir ask hayatiniz varsa evlendim evlenemedim bilmem ne kafaniza takmazsiniz, dusunmezsiniz. Sevip sevilince mutlu oluyorsun zaten.

Insan yalniz kala kala uzuluyor zaten, ben de 27 ve bekarim, sevgilim yok. Yalniz olmak ve sevgilili olmak arasinda buyuk ucurumlar var. Evlenmekten kasit yalniz kalmamak olarak da dusunebilirz, ben ille de evleneyim demiyorum ama hayatimda askin eksikligini cok hissediyorum. Arkadaslarimin sevgilileri, esleri var, haftasonlari bulusup konusacagim arkadasim da kalmadi diyeyim. Kimsenin hayatinda bana yer yokmus gibi hissediyorum. Her aksam yalnizim, hafta sonlari gunduz yalnizim, aksam davet eden , hadi disari cikalim diyen arkadasim varsa disari cikiyorum. Cok guzel bir bale ilani gordum az once isten gelirken , ama nasilsa gidemicem diye dusundum, arkadaslarim ya esleriyle giderler ya da eslerini yalniz birakamazlar. Hani herkesin sevilmeye, ilgiye ihtiyaci olmasindan da ote, sosyal hayat da az cok bitiyor diyeyim.

Yurtdışında olmasan ben sana eşlik ederdim. Ayyy artık böyle konulara üzülemeyeceğim. Çünkü olacağı varsa oluyor.

başkasına sormuşsun ama ben cevap vereyim dedim görmüşken
benim hayatımda iki yıllık bir aradan sonra son 3 aydır biri var, duruma bakıyoruz henüz o 33 yaşında ve ikimiz de temkinli yaklaşıyoruz o yaşından dolayı benim o kadar uzun vadeli planlar için zamana ihtiyacım var o sebepten.
ben de hissediyorum senin hissettiğin yalnızlığı neredeyse tüm arkadaşlarımın sevgilileri var ve ben neredeyse hep 2 kişinin yanındaki sap oluyorum.
hepimizin ilgiye ve sevilmeye ihtiyacı var bu sebeple sevdiğimiz ve bize değer veren biriyle bu kadar ciddi bir adım atmalıyız. tek başına yalnız olmak 2 kişiyken yalnız olmaktan iyidir
ama yaşım şuraya geldi artık evlenmem lazım yanlış bir mantık (senin için söylemiyorum)

ama yaşım şuraya geldi artık evlenmem lazım yanlış bir mantık (senin için söylemiyorum)

Yani kafam aslinda o mantikta ama kalbim takmiyor tabi. Ilgi gosteren cok cok iyi, duzgun, yakisikli bilmem ne adamlar oldu ama ben hicbirine isinamadim, psikopatlik bende vallahi kendimden sogudum yazarken Yani bu cok iyimis, ehh hadi bu olsun yapamadim, korktuk cilginlar gibi asik olmadan evlenmem sanirim. Daha once 2 kere asik oldum, o yuzden kalp carpintisini br kere tadinca, insan daha azina razi olamiyor.

Yani kafam aslinda o mantikta ama kalbim takmiyor tabi. Ilgi gosteren cok cok iyi, duzgun, yakisikli bilmem ne adamlar oldu ama ben hicbirine isinamadim, psikopatlik bende vallahi kendimden sogudum yazarken
yok değil öyle düşünme. akıllı bir kadınsın eğer olmadıysa mutlaka bir şeyler eksiktir, onu hissetmişsindir. üstelik bir laf vardır ya "too good to be true" diye bir deyim "gerçek olamayacak kadar güzel" hakikaten öyle.
bir şey gerçek olamayacak kadar güzelse ya gerçek değildir ya da güzel. o yüzden temkinli olmak faydalıdır. benim yaşadığım 29 yılın hatırladığım kısmından çıkardığım özet bu. emin olmadan bir ilişkiye atlamak iyi değil, hele hele aman boştayım biri olsun, yuvam olsun mantığı sakat bir mantık bana göre. sence de öyle ki isteyen olsa da ilişkiyi emin olacağın kişiyi bekliyorsun.

evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar
Bende sendenim canım :)
Bazen eksikliğini o kadar çok yaşıyorum ki,kimseyede bişey diyemiyorsun.Rabbim biliyordur hakkımızda hayırlı kimse karşımıza çıkaracaktır İNŞ,Rabbim sağlık versin.Bazen o kadar çok bunalıyorum ki bende ağlıyorum.Görüşüyorsun ısınıyoorsun olmasını istiyorsun sonra bir bahane çıkıyor olmuyor.Ve ben biliyorum ki İNŞ Rabbim karşımıza çıkaracak ve önceden iyiki olmamış diyeceğiz.Bizim de imtihanımız bu Rabbim herşeyin hayırlısını verir İNŞ.

Al bendende o kadar ,duygularıma tercuman oldunuz

İsmail yk nın bı parcası vardı neydi ooo
Benım begendıgım benı begenmez falan gbı bıseydı
Benımkıde o hesap ay ne guldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…