- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi sardunya2020
-
Siz de sonum olsun deyin.ay ben bu küçük Emrah modundan çıkamıyorum eskiye çakılı kalıyorum çoğu zaman keşke ilkim olsaydı diye...arabesk ruhlu muyum ki acep
Aynen:)
Burada "ilkim olsun istedim" demek çok arabesk ya..
Tam küçük emrah modu..
Siz de sonum olsun deyin.
O daha garanti..
Ilk ne ya.. sonum olsun benim olsun çok iyi..
Küçük emrah da artık öyle yapardı..
Yalnız nickiniz çok ıyiymis bayıldım..
Aşkı memnu izlerken Bihter banyodan çıkardı bir anda saçlar maşalı olurdu özenirdim keşke gerçek hayatta da olsa derdim..
Aman hemen evlenip napcaksın ilk bulduğunla, az eğlen gününü gün et, takıl zamanı gelince doğru insanı bulur evlenirsin.
Çok sevgili iyidir. Erkekleri de tanıyorsun, kendini de. İlişkiler hakkında fikrin oluyor.
Ben ilk sevgiliyle hemen evlenene üzülüyorum hattaGözü açılmadan kaptırmış kendini yazık diyorum
Aynen sonlar iyidir:)hahahaha bakın bunu sevdim, sonuçta ilklerin günahı olmaz ama son aslolanın habercisidir
sormayın ben de nasıl özenirdim böyle dolgun dolgun albenili kıvır kıvır saçlar çok istiyorum ama yapmaya üşeniyorum dediğiniz gibi duştan çıkınca bile maşalı ilelebet sezonu öyle kapattı düz göremedik
Aynen canım..Yani bu işlerin şansla, kaderle, tercihle vs çok fazla alakası var, kimi ilk sevgilisiyle evlenir, kimi 10. sevgilisiyle, kimi akrabayla kimi yabancıyla yani bunun övünülecek, kriterlere sokup, "ilk" olanı yüceltecek kadar arabesk moda girmek cidden ilginç.
Aynen sonlar iyidir:)
Evet Bihter'in sporda bile saçlar kıvır kıvırdı. Ne maşa imiş mübarek.. Hakikaten hiç düz göremedik değil mi..Yonetmen mi seviyordu bu kadar maşayı anlamadım gitti..
Aynen canım..
Sana çok katılıyorum..
Acaba erkekler bu kadar şüpheye düşüyor mu..
Yok kaçıncı ile evleneceğim yok bir daha sevecek miyim ..vs
Ilkin doğru insandır evlenirsin ama sırf sayıya bakmak sağlıklı değil bence..
Hakikaten hiç düz göremedik değil mi..
Bihter akrep burcu mezar taşında öyle yapılmış senaristler en sonunda akrep olmasına karar vermişlerakrep burcu veya aslan olabilirdi Bihter saçlardan da dolayı:) ama koçmuş
ama gerçekten de bu doğru benim 3ncü sevgilimdi cidden de biri lise biri üniversite
Eki Görüntüle 2582655
Bir kereliğine düzleştirmişlerdi :)
Bihter akrep burcu mezar taşında öyle yapılmış senaristler en sonunda akrep olmasına karar vermişlerilk sezonda doğum günü olduğunda marta filan denk gelmişti doğum günü. Behlül ikizler burcu zaten tam uyuyor aşklarına
Evet Bihterin doğasına akrep Behlülünkine ikizler uyuyor :) yalnız bence senaristler başta anlamamış sonradan birisi uyarmış gibi duruyor şu burç meselesinde.aaaa bayan libido'ma ne olmuşşşiyiki de bir kereliğine yapmışlar, sönmüş kraliçem
akrep kesinlikle bence de zaten birebir uyuyor, koçun hoppidik zottirik doğasına uymuyor Bihter tam öç alıcı tutkulu vamp bir kadın.
akrep ile ikizler de birleşmeyen açı iki burçdoğaları farklı, senaristler de astrolojiden anlıyorlarmış:)
Sen yeter ki işte 50 kere bile seversinilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.
Evet Bihterin doğasına akrep Behlülünkine ikizler uyuyor :) yalnız bence senaristler başta anlamamış sonradan birisi uyarmış gibi duruyor şu burç meselesinde.
İkizlerle akrep çokzel aşk yaşıyor ama yaşarsa tanık oldumdoğum haritaları da önemli tabii. Yamuğu genelde ikizler yapıyor ama olsun tavsiye ederim
Taşlayayım sizi birazikizlere ağır geliyor o kadar ağır tutkular, dayanamıyor garibim alışmış bir öyle bir böyleye napsınaynen ama doğum haritası en önemli etken ikizler arkadaşlar taşlamasın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?