evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu?

ay ben bu küçük Emrah modundan çıkamıyorum eskiye çakılı kalıyorum çoğu zaman keşke ilkim olsaydı diye... arabesk ruhlu muyum ki acep
Siz de sonum olsun deyin.
O daha garanti..
Ilk ne ya.. sonum olsun benim olsun çok iyi..
Küçük emrah da artık öyle yapardı..
Yalnız nickiniz çok ıyiymis bayıldım..

Aşkı memnu'da Bihter banyodan çıkardı bir anda saçlar maşalı olurdu özenirdim keşke gerçek hayatta da olsa derdim..

Son düzenleme:
Aynen:)
Burada "ilkim olsun istedim" demek çok arabesk ya..
Tam küçük emrah modu..

Yani bu işlerin şansla, kaderle, tercihle vs çok fazla alakası var, kimi ilk sevgilisiyle evlenir, kimi 10. sevgilisiyle, kimi akrabayla kimi yabancıyla yani bunun övünülecek, kriterlere sokup, "ilk" olanı yüceltecek kadar arabesk moda girmek cidden ilginç.

Reactions: 000

hahahaha bakın bunu sevdim, sonuçta ilklerin günahı olmaz ama son aslolanın habercisidir
sormayın ben de nasıl özenirdim böyle dolgun dolgun albenili kıvır kıvır saçlar çok istiyorum ama yapmaya üşeniyorum dediğiniz gibi duştan çıkınca bile maşalı ilelebet sezonu öyle kapattı düz göremedik

Reactions: 000

+1.

İlk ciddi anlamda "evlenelim" diyen adamla evlendim, sonuç boşanma

Keşke tüm adayları şöyle bir elden geçirseydim

Aynen sonlar iyidir:)
Evet Bihter'in sporda bile saçlar kıvır kıvırdı. Ne maşa imiş mübarek.. Hakikaten hiç düz göremedik değil mi..Yonetmen mi seviyordu bu kadar maşayı anlamadım gitti..

Aynen canım..
Sana çok katılıyorum..
Acaba erkekler bu kadar şüpheye düşüyor mu..
Yok kaçıncı ile evleneceğim yok bir daha sevecek miyim ..vs

Ilkin doğru insandır evlenirsin ama sırf sayıya bakmak sağlıklı değil bence..

Aynen sonlar iyidir:)
Evet Bihter'in sporda bile saçlar kıvır kıvırdı. Ne maşa imiş mübarek.. Hakikaten hiç düz göremedik değil mi..Yonetmen mi seviyordu bu kadar maşayı anlamadım gitti..

bence onun haşin ve tutkulu doğasına en çok yakışan o dolgun maşalı saçlardı.
akrep burcu veya aslan olabilirdi Bihter saçlardan da dolayı:) ama koçmuş şaşırdık mı hayır

Eşim ilk sevgilim ama ilkim eşim olsun mantığında değilim.Belki eşimden önce sevgililerim olsaydı daha tecrübeli olurdum ilişki yönetme konusunda.

Eski eşim ilk tanışmada ben seninle evlenmek istiyorum demiştim, nasıl bi azimse 3 yılın sonunda başardı. Sonra boşandık. Onun öncesinde de sevgililerim oldu elbette. Hiç evlenmeyi de düşünmemiştim

Erkekler düz, malum açma kapama :)

Derin düşünen sinsi erkekler narsist zaten

evlenmek için ayakların sağlam basması lazım ev geçindirmek kolay değil özellikle erkekler açısından zaten erkekler bunu bildiği için ilişkilerinde evlenmek gibi bir niyetleri olmuyor dindar olanlar da direk evliliğe götürüyor işi ALLAH rızkımızı verir diyor . yani üniversite sonda belki ama 1. sınıftaki bir sevmenin sonu evlilikle bitmesi %3 bile yoktur . biraz aklınızı başınıza alın hayret ediyorum gerçekten size çok mu safsınız yada duygusal.

Şimdi 1 aya varamamış manituları sayıyor muyuz, ona göre sayı veremeyeceğim Asla evlenmeyi düşünmüyordum. 5 ciddi ilişkinin 3ünden evlilik teklifi aldım ve reddettim. Kalan 2de ben evlendikten sonra keşke senle evlenseydik diye mesaj attılar o zaman göçürdüm Eşimle ilişkimizin 6. ayındaydık. Evlen lan benle, evimin adamı çocuklarımın babası ol dedim Meğerse kankimle bir olmuş bu. Kankim demiş bak üstüne düşer, gelecek falan hayal edersen umursamaz seni diye. Benimkinde bir havalar, bir tavırlar, sanırsın beni sallamıyor ama ciddi manada aşık, kafamı karıştırıp katakulliye getirdiler beni

Hakikaten hiç düz göremedik değil mi..

Bir kereliğine düzleştirmişlerdi :)

akrep burcu veya aslan olabilirdi Bihter saçlardan da dolayı:) ama koçmuş
Bihter akrep burcu mezar taşında öyle yapılmış senaristler en sonunda akrep olmasına karar vermişler ilk sezonda doğum günü olduğunda marta filan denk gelmişti doğum günü. Behlül ikizler burcu zaten tam uyuyor aşklarına

Benim bi kaç tane sevgilim oldu. Onun dışında flört ettiğim , bir ya da bi kaç kez görüştüğüm , sonra belirli sebeplerden görüşmeyi noktaladığım çok fazla oldu ama onları saymıyorum zaten. Yolda görsem tanımayacağım tipler var. Şimdiye kadar bi kişiyle evlenmeyi düşündüm o da son sevgilimdi. Şu sıra tekrar düşünüyorum. Bakalım kısmet

aaaa bayan libido'ma ne olmuşşş iyiki de bir kereliğine yapmışlar, sönmüş kraliçem
akrep kesinlikle bence de zaten birebir uyuyor, koçun hoppidik zottirik doğasına uymuyor Bihter tam öç alıcı tutkulu vamp bir kadın.
akrep ile ikizler de birleşmeyen açı iki burç doğaları farklı, senaristler de astrolojiden anlıyorlarmış:)

Evet Bihterin doğasına akrep Behlülünkine ikizler uyuyor :) yalnız bence senaristler başta anlamamış sonradan birisi uyarmış gibi duruyor şu burç meselesinde.
İkizlerle akrep çokzel aşk yaşıyor ama yaşarsa tanık oldum doğum haritaları da önemli tabii. Yamuğu genelde ikizler yapıyor ama olsun tavsiye ederim

Sen yeter ki işte 50 kere bile seversin ben 3 kez aşık olduğumu sandım 3.ile evlendim. Yeniden sevince eskisi için o ask değilmiş diyor insan

ikizlere ağır geliyor o kadar ağır tutkular, dayanamıyor garibim alışmış bir öyle bir böyleye napsın aynen ama doğum haritası en önemli etken ikizler arkadaşlar taşlamasın şimdi

ikizlere ağır geliyor o kadar ağır tutkular, dayanamıyor garibim alışmış bir öyle bir böyleye napsın aynen ama doğum haritası en önemli etken ikizler arkadaşlar taşlamasın şimdi
Taşlayayım sizi biraz bende ikizler baskın ama tutku durumu da var haritadan ötürü. Laylaylom olsa da tutkuyla bağlandığı birileri illa ki oluyor. Erkekleri için bir şey diyemeyeceğim ikizler erkekleri pek ilgi alanıma girmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…