evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu?

7den 70e ev meraklısı bir toplum olduk çıktık..

3 tane sevgilim oldu hepside 2 yılı geçkin sürdü hatta biriyle ayrıl barış dönemlerimizide sayarsak 4 yılı falan buldu 2 si çok ciddiydi benden çok karşı taraf evlenmek istiyordu sonra bitti ve ben görücü usulü evlendim acayip mutluyum eşimi bütün sevgililerimden dah çok seviyorum tam anlamıyla aşığım.

Kaç kisiyle sevgili oldugunun hic bir onemi yok ki. Ister bir olsun ister on. En onemlisi kendine en uyan biriyle hayatini devam ettirebilmek.

Oyle ilk sevgilimle evlenecim dusunceleri sacma. Adam sana hayati zehir edecekse ne onemi var kacinci oldugunun. Sevgililik zaten bu yuzden var sekerim. Iyiyi bulmak için

Onemli olan evlendigin adam kendisini ilk zannetsin yeter

evlenmeden once hic sevgilinin olmamasi durumundan iyidir.yasiniz kac ki.seversiniz tekrardan.dramatik yasamayin su olaylari :) her tecrubeden ders cikarilirsa evlilikte o hatalari yapmamayi ogrenirsiniz daha iyi bir evliliginiz olur.

İlahi güldüm :) Evleneceğini mi düşünüyordun :)

Daha çok tecrübesizsin belli ki. Canım benim ilişkilerin sayısı değil, senin gelişmen öğrenmen , kendini tanıman önemlidir. Ben de isterdim ilk kocamla ömür geçireyim ama bak boşandım ama çok şey öğrendim, kendimi hayatı insanları, kötü insanları birçok şeyi tanıdım ve acıyla da olsa öğrendim.

Hayatta gelişmemiz için yaşamamız gerekenler vardır, kimi ilişkilerle gelişir kimi başka şeylerle. Şu ilk olma meselesi de çok dramatik yahu, ilki sonu mu var bunun, ilk sevdiğin kişiyle evlenmek mutluluk vaad etmiyor.

benim ortaokulda saymadığım kadar çok arkadaşlığım oldu sonra lisede 1-2 kişi ünvde de 2-3 kişi oldu ama ortaokuldan beri ara ara sevgili olduğum bi tip vardı onla nişanladım sonra onla da ayrıldım şimdi başka biriyle 3 senedir evliyim. yani hisler duygular değişebilir o aşk senin içinden karşındakine yansıma sen sen oldukça yeniden aşık da olursun seversin de aşk sende çünkü

Ay kuzuum olur olur
Nerede hareket orada bereket
Çok sevgilinin olması kötü bir şey değildir
Ay linç tim gelmeden açıklayım herkesin sadece 1 tane sevgilisi olamayabilir herkes öyle şanslı olamayabilir ama 75 tane sevgili de değiştir demedim.
Herkese evleniriz moduyla yaklaşma öncelikle
Acaba beni beğenir mi sever mi diye değilde
Acaba bu adamı beğenir miyim benimle olmaya layık mı diye düşünerek yaklaş.

Ne kadar çok insan tanırsan bu sadece sevgili anlamında değil eş dost kız arkadaş olarak da, o kadar çok insan tanırsın
Artık art niyetliyi sırtlanı çakalı anlarsın
O yüzden çok insan gör flörtleş sohbet muhabbet et.

İlk gördüğümüzle evlenip mutlu mesut yaşasak keşke ama öyle olmuyor bu işler.

Bissürü sürüyle hem de, lanet olasicalar hayır ne alakaysa bir de. Tip desen yok nezaket desen yok para desen yok görgü desen yok. Ergenlik işte Akıl baliğ olanları sayarsakta sıfır Neyseki su an ki sevgilim iyi olur da ayrilirsak hayattan ne istediğimi biliyorum tecrübelerim çok . arada çürük olanları da tatmak lazım sağlam olanın kıymetini bilelim

Aman hemen evlenip napcaksın ilk bulduğunla, az eğlen gününü gün et, takıl zamanı gelince doğru insanı bulur evlenirsin.
Çok sevgili iyidir. Erkekleri de tanıyorsun, kendini de. İlişkiler hakkında fikrin oluyor.
Ben ilk sevgiliyle hemen evlenene üzülüyorum hatta Gözü açılmadan kaptırmış kendini yazık diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…