- Konu Sahibi sardunya2020
-
7den 70e ev meraklısı bir toplum olduk çıktık..ne alaka bilmiyorum ama anlatasım geldi dur.
şimdi biz abime kız arıyoruz bu s.lak kendi bulamadı bi türlü. neyse geçenler de teyzem aradı bir kız var gelin dedesi ile görüştük ben bir oğlanı göreyim sonra kızla tanışsınlar dedi (cümlenin sonu bi olmadı gibi neyse)
bu dedemizin 2. evliliğiymiş teyzemler de görüşmeyi teklif ettiler okey dedik kalktık gittik abim annem eşim ben. dedeyle görüştük her şey çok güzel kızla tanışacaklar ev oğlanın kendisinin demi dedihayır annemin dedik e olmaz o zaman ben gidiyorum dedi hepimiz şok.. bana ev oğlanın dediler o yüzden geldim yoksa gelmezdim falan diyor. amca abimin tarlası var arabası var diyorum yok olmaz torunum rahat etmek istiyor dedi neyse kalktı gitti kapı da enişteme annesine baksana evi vermiyor olmaz bu iş demiş
hala kendimize gelemedik
7den 70e ev meraklısı bir toplum olduk çıktık..
3 tane sevgilim oldu hepside 2 yılı geçkin sürdü hatta biriyle ayrıl barış dönemlerimizide sayarsak 4 yılı falan buldu 2 si çok ciddiydi benden çok karşı taraf evlenmek istiyordu sonra bitti ve ben görücü usulü evlendim acayip mutluyum eşimi bütün sevgililerimden dah çok seviyorum tam anlamıyla aşığım.ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.
evlenmeden once hic sevgilinin olmamasi durumundan iyidir.yasiniz kac ki.seversiniz tekrardan.dramatik yasamayin su olaylari :) her tecrubeden ders cikarilirsa evlilikte o hatalari yapmamayi ogrenirsiniz daha iyi bir evliliginiz olur.ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.
ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
Saymadım hiç, bereketi kaçmasın diye.
benim ortaokulda saymadığım kadar çok arkadaşlığım oldu sonra lisede 1-2 kişi ünvde de 2-3 kişi oldu ama ortaokuldan beri ara ara sevgili olduğum bi tip vardı onla nişanladım sonra onla da ayrıldım şimdi başka biriyle 3 senedir evliyim. yani hisler duygular değişebilir o aşk senin içinden karşındakine yansıma sen sen oldukça yeniden aşık da olursun seversin de aşk sende çünküilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
Ay kuzuum olur olurilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
Çal oradan bir Orhan Gencebay..
Insanın bir sevme kotası yok.
Bu arabesk kafadan bir an önce çıkmanızı temenni ediyorum...
Aynen:)Deminden beri doğru kelimeyi düşünüyordum.
Evet tam da bu kelime "arabesk".
Hayır 2'dir, biri lise biri üniversite eşin her daim 3.dür
Aynen:)
Burada "ilkim olsun istedim" demek çok arabesk ya..
Tam küçük emrah modu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?