Evlenince ailesiyle beraber yaşamak isteyen erkek?

Bu kadar düşkünse neden şimdi ev açıp almıyor yanına? Çünkü size baktıracak. İşleri yapacak, yemekleri yapacak, Kısacası bakıcı olacak biri laızm onlara.

Baştan herkes kartlarını açık oynamış bence değişmezdi. İlk başta tamam diyip evlendikten bie süre sonra gelecekler demesindense şu an söylemesi ve karşılıklı anlaşamama sonrası ayrılmanız daha hayırlı olmuş gibi görünüyor

Normal şartlarda olmaz. Kardeşi hasta deyince bir duraksadim, demek ki buna mecbur diye düşündüm. Kız kendine yetemiyorsa... Ama şu an da aynı evde degillermis ki. Evlenince teyzenin sorumluluğunu size mi devredecek? Bu yükü kaldırırım diyorsanız olabilir ama herkesin karı değil.

Şizofren yazmışsınız, Allah şifa versin. Çok büyük bir şey istemiş erkek arkadaşiniz sizden. Kizlar tek mi yaşıyor, teyzede mi kalıyor? Abi muhtemelen her seylerine yardım edemeyeceği için şimdi teyzeden, sonra eşten destek alacak

Son düzenleme:
Çocuk çok delilanliymis hamdolsun, ama kizimizda öyle Allah ona akıl,sana da tez zamanda hayırlı şeyler nasip etsin canım

Oo bir de şizofren. Çok çok iyi etmişsiniz evinizde ne huzur kalırdı ne baska birşey. Hayatimda duydugum en saçma şey madem seviyodu simdiden yasasin kardesiyle sizin basinizi yakmaya ne hakki var? Bir de 2 senenin sonunda soylemis saka gibi. Kim bilir ne zaman evlenecek diğer kiz kardeş de. Insan gencecik yeni evli, kim ister karsi tarafın herhangi bir aile ferdiyle yasamak üstelik 1 değil 2 kişi

Babası yurt dışında, annesi vefat etmiş, kardeşler akraba yanında, kendi ayrı bir tarafta, ailesini bir araya toplayabilmesi için bir kadının yardımına ihtiyaç duymuş belliki. Ama, bu zamanda böyle bir sorumluluğu kolay kolay kimse kabul etmez.Çocuklarının başında durmak, ilk öncelikle babalarının görevi.Üstelik çocuklardan bir tanesi hasta. Ama, olmamış.Altından kalkamayacağınız bir sorumluluğu almayı kabul etmediğiniz için sevindim.Millet ayrı evde olsa bile sorunlar yaşıyor, evliliği zindan oluyor.
Bu genç adama ve kardeşlerinin durumuna üzüldüm. Hayat bazı insanlar için gerçekten çok zor olabiliyor. Allah yardımcıları olsun.
Sizinde karşınıza, daha uygun hayırlı birini çıkartsın inşallah.

İnşallah şuursuzca bir hareket yapmazsam ben de kabul etmeme ve bu işi burada bitirme konusunda kararlıyım. Planlıyorum derken o %0.01lik ihtimali de göz önünde bulundurarak yazdım buradaki hanımlar sağ olsunlar bana güç verdiler, kararlıydım ama artık daha da kararlıyım bu konuda.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Tabii ki onlar için de durum çok zor, onları da anlıyorum ama kendimi de düşünmek zorundaydım. Dediğiniz gibi Allah yardımcıları olsun.

Düşünsene bir; sen onlarla ev arkadaşı gibi bile olmayacaktın, sen onlara bakacaktın. Biri hasta görümcelerinin, diğerinin de yaşı küçük olduğunu düşündüm yazdıklarından. Bu durumda onlara bakacaktın.Bir de çocuğun olacak, ona bakacaktın. Sana yardımları olmayacak, bu kadar ağır sorumlulukların altından kalkabilecek miydin? Hadi kalktın, takdir görecek miydin? Sanmıyorum, çünkü sevgilin emrivaki yapmış. Hiç fikrin sorulmamış. Mecbursun gibi sanki. İnsanlar mecburen birinin birşey birşey yaptığını ı düşündüklerinde onu takdir etmezler. Yıprandığın ile kalacaktın yani. Ucuz kurtuldun. Kardeşlerine bakma sorumluluğu ona ait, baksın diye biri ile evlenene kadar bir yardımcı tutsun . Ama olur mu, paşanın gönlünü kim edecek.?

Muhtemelen teyze anneanne filan sevgiliniz evlenene kadar bakmayı kabul ediyorlar, evlendikten sonra yanına almasını bekliyorlar. Ailenin kadınlarını takdir ettim sahipsiz bırakmamışlar , erkek arkadaşınız o ailenin kadınlarından öyle gördüğü için sizin de kendiliğinden bu fedakarlığı yapmanızı bekliyor ve rest çekerek tavrını belli etmiş. Merak ettim peki şuan kardeşlerine maddi bi destekte bulunuyor mu??

Çok eskiden olurmuş böyle evliliklerde şuan şu devirde çookk zor. Benim eşim de kayınvalide ile beraber yaşayacağımızı ummuş,halbuki şuan ayrı evlerde üç ay konuşuyorsak üç ay küsüz Ne manyakmışım nasıl olabileceğini düşünmüşüm der her zaman, ben beraber oturmayı istemediğim için herkese buğuz ederim evlendikten sonra ya taşınırız ya ayrılırız demiştim, uww çok dürüstsün demişti ayrı evimiz olmuştu. Sizinki olacak iş değil, fikri de değişemez çünkü onun elinde olan bişe değil ailesinin durumu bu. O yüzden tamam derse de durup düşünün hemen kabul etmeyin bence

[

Derdi evleneceği kadını kardeşlerine hizmetçi yapmak çünkü. Kendi uğraşmayacak, kadının başına yıkacak sorumluluğu.
Yıllardır kardeşleri ile ilgilenmediği için çevresinde çizdiği bozuk imajı da bu yolla düzeltecek ek olarak. Çakala bakar mısınız?

Çok doğru bir karar

Ailenin erkekleri nasıl rahat.

Baba yurtdışında, abi ayrı yaşıyor.
Anneanneye teyzeye yüklemisler yükü, onlarda başka bir kadina devretmek istiyorlar bunu sizi uygun görmüş eski sevgiliniz. Çok bekler bu kafayla evlenmeyi.

Onun içinde zor, asıl sorumlu baba burada ama babanin, abinin sahip çıkmadığı kardeşlere siz neden sahip çıkasınız?

Bir de neden evlenene kadar sizinle kalacaklarmış ki? Belki evlenmeyecekler. En fazla üniye başlayana kadar kalırlardı kabul etseydiniz. O ne öyle ya. kardeşlerine bakıcı arıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…