Şuan tam belli olmamakla birlikte evlilik düşündüğüm kişi yani sevdiğim insanın görevi dolayısıyla 2-3 yıl bu şekilde olması daha uygun diye düşünüyoruz, yani aslında o böyle bir teklifte bulunuyor, ha ben ısrar etsem ki bunun yanlısıyım bunuda belli ettim yaparmı yapar ama zorlanıcağı kesin, hem maddi hemde görev yeri değişimi konusunda. Bilemiyorum bende şaşırdım eşyalı eve sıcak hiç bakmadım ama İstanbul gibi bir yerde bunun sanki kortuğum gibi olmıycağınıda düşündüm, ailem ne der bunuda bilmiyorum tabi, karışığım biraz anlıycağınız.
Şuan tam belli olmamakla birlikte evlilik düşündüğüm kişi yani sevdiğim insanın görevi dolayısıyla 2-3 yıl bu şekilde olması daha uygun diye düşünüyoruz, yani aslında o böyle bir teklifte bulunuyor, ha ben ısrar etsem ki bunun yanlısıyım bunuda belli ettim yaparmı yapar ama zorlanıcağı kesin, hem maddi hemde görev yeri değişimi konusunda. Bilemiyorum bende şaşırdım eşyalı eve sıcak hiç bakmadım ama İstanbul gibi bir yerde bunun sanki kortuğum gibi olmıycağınıda düşündüm, ailem ne der bunuda bilmiyorum tabi, karışığım biraz anlıycağınız.
eger ıkı uc yıl gıbı bı zamansa ve cok uzak bır sehıre görev ıcın gıdıleceksee esyalıev mantıklı cunku gercektennn kıyamadıgınız esyalar uzun yollarda mahvoluyorr..uygun bıesyalı ev bulursanız para bırıktırıp pesın fıyatına cok cokdaha ıyısını de alabılırsınız...yanıı sıkıntıya girip istediginizi alamadıktan sonra alınan esyanında bı anlamı olmayacaktır sanırım...gerçi yenı esyalara çok çok hevesınız varsa cok ıcınızde kalacaksa da alın sonra ıcınızde ukde kalmasın...çok uygun fıyatlara cok da guzel esyalar dugun setlerı var maddıyatınızı bılemıyorum bı arastırın cevrenızden netten..mesela modalife var en ucuz bildigim benım....şimdiden mutluluklar :)
Aileniz eşyalı evi kabul etmeyebilir diye düşünüyorum ve haklılar bence
Sonuçta yeni evleniyorsunuz parası o kadar önemli olmayabilir ama
Yukarıda da dediğim gibi ucuz olsun ama size özel ve yeni olsun..
Biliyorum haklılar bende haklıyım bende destekliyorum bu fikri ama şartlara iş gelince mantığımada yatmıyor değil ama yine de bir başkasının eşyaları... Düşüncesi bile itici geliyor ama bilemiyorum böyle yapan varmış arkadaşlarında evlenen yinede ben nasıl yaparım düşünüyorum..
Çok teşekkür ederim öncelikle :) Maddi açıdan o süre içinde toparlama süreci var, aynı zamanda 10 saatlik şehirlerdeyiz ve 2-3 yıl sonra tayin söz konusu, hal böyle olunca bu süre içinde böyle idare edip rahata çıkıncada sıfırdan alsak nasıl olur diye düşünüyor,keza yeni eşyada alsak dediğiniz gibi düğün paketleri vs en uygunlarından almak durumundayız eğer evlilik nasip olurda olursa, çünkü gezici olucaz hep, bu arada heba olsun istemiyoruz eşyalar buna bende sıcak bakıyorum hep baktım ama işte eşyalı ev konusu düşündürüyor.. Ailem ne der o ikna edermi bir muamma işte..
Hakkınızda hayırlısı olsun ve mutluluklar. Başkasının eşyaları
içinize sineceğini düşünmüyorum ee ortada bir sorunda olduğuna
göre en iyisi ucuzundan almak ama en azından size özel olacak :)
bence hesaplayınn cok bı fark oluo mu belkı uygun paketlerle bısey farketmıosa hem yenı esya almıs olursunuz hemde aılenız bısey demez :) çok uygun paketler pek bısey farkedecegıını sanmıorum bıras arastırmak gerek:) hayırlısı olsun :)
Evet ince ince hesap yapmak lazım ki bunlar şuanda benim kendimce araştırmalarım, iş oraya gelince konuşulunca ak-kara ortaya çıkıp hallolucaktır, yeter ki oraya gelebilelim hayırlısıyla inşallah..Çok teşekkür ederim amin inşallah :)
ınsallah senın degerını cok cok ıyı bılen bırısıdırr yoksa bunlar ınan hıc sorun degılll bılıo musunn...bu yuzdenn tatsızlık yasamaya degmez ınsallah aılenızde olumsuzolmaz bu konuda ...herseyy umarım ıstedıgınız gıbı olurr...
Bazı sebeplerden dolayı belkide bir süreliğine eşyalı eve gelin gitme fikri sizce nasıl (eşyalı kiralık), illede yeni kendi eşyalar vs mi olmalı yoksa eşyalı eve çıkıp sadece özel eşyalarınızı almakta mümkünmüdür, yaklaşımınız nedir kızlar bu konuda?
Çok teşekkür ederim öncelikle :) Maddi açıdan o süre içinde toparlama süreci var, aynı zamanda 10 saatlik şehirlerdeyiz ve 2-3 yıl sonra tayin söz konusu, hal böyle olunca bu süre içinde böyle idare edip rahata çıkıncada sıfırdan alsak nasıl olur diye düşünüyor,keza yeni eşyada alsak dediğiniz gibi düğün paketleri vs en uygunlarından almak durumundayız eğer evlilik nasip olurda olursa, çünkü gezici olucaz hep, bu arada heba olsun istemiyoruz eşyalar buna bende sıcak bakıyorum hep baktım ama işte eşyalı ev konusu düşündürüyor.. Ailem ne der o ikna edermi bir muamma işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?