bence olmaz. şimdi bırşey olmaz yeterkı evlenelım düşüncesınde olabılırsın ama evlendığınde o eşyalar senın ilkin olsun ısteyeceksın. başkalarının eşyalarıyla mutlu olmayacaksın.. sonuçta gelın gelıyosun o eve
ne olursa olsun araştır gıt ucuzunu al ama senın olsun o eşyalar. ailen yerınde olsamda karşı çıkardım
hem ılerde eşya almaya calıştığınızda ne şimdiki heyacanı bulabılırsın nede eşin okadar özenır. nasıl olsa evlıyız dıye sallamasın yanı
Geçerli bir sebep varsa olabilir neden olmasın, Kıbrıs'a tayinimiz çıksa biz de eşya almayıp 2 yıl eşyalı lojmanda kalacaktık. Önemli olan anlaşmanız, eşyanın bir değeri yok. Zaten geçici bir süreliğine demişsin.
Tabi ki gönül ister ki herşey yepyeni size özel olsun.. Ama eğer taşınma gibi durumlar varsa bence de eşyalı kiralık bir eve çıkın çünkü ablamdan biliyorum yepyeni, gıcır gıcır eşyaları taşınma sırasında (ki 3-4 kere ev değiştirdiler) çizildi, kenarları aşındı vs.. Yazık günah yeni eşyalara, bir düzeninizi oturtun sonra yeni eşyalarınızı alın derim ben..
Tabi ki gönül ister ki her şey yepyeni size özel olsun.. Ama eğer taşınma gibi durumlar varsa bence de eşyalı kiralık bir eve çıkın çünkü ablamdan biliyorum yepyeni, gıcır gıcır eşyaları taşınma sırasında (ki 3-4 kere ev değiştirdiler) çizildi, kenarları aşındı vs.. Yazık günah yeni eşyalara, bir düzeninizi oturtun sonra yeni eşyalarınızı alın derim ben..
Olabilir aslında. Şimdi ucuz alayım diye alacağınız şeyleri beğenmeyeceksiniz. Böyle olacağına biraz bekleyip en güzellerini alabilirsiniz. öyle koca koca eşyalar her sene değişmiyor malesef.
Bazı sebeplerden dolayı belkide bir süreliğine eşyalı eve gelin gitme fikri sizce nasıl (eşyalı kiralık), illede yeni kendi eşyalar vs mi olmalı yoksa eşyalı eve çıkıp sadece özel eşyalarınızı almakta mümkünmüdür, yaklaşımınız nedir kızlar bu konuda?
hiiç farketmez. şartlar neyi gerektiriyorsa öyle olmalı. yani ne bileyim 2 ay sonra başka bir şehre taşınacaksanız o eşyalar size zulüm olur.
eşya dediğin hayatını idame ettirecek araçlardır. ha satın almışsın ha kiralamaışsın, ikiside işlevini yerine getirir......
Çok güzel fikirler var arkadaşlar dikkate alıcam hepsini özenle,çok teşekkür ederim ayrı ayrı, bir yanım almaktan bir yanım kiralamaktan yana ama bakalım bir daha konu açılırsa neler konuşulacak..
bence eşyalı ev gayet mantıklı zaten beraber yasamıcaksınız anladığım kadarıyla boş eşyayı napıcaksın o zaman ama şöle daha yeni eşyaları ol hoş yerler oluo ya ole bı yer tut sonucta yenı evlısın
bence eşyalı ev gayet mantıklı zaten beraber yasamıcaksınız anladığım kadarıyla boş eşyayı napıcaksın o zaman ama şöle daha yeni eşyaları ol hoş yerler oluo ya ole bı yer tut sonucta yenı evlısın
ben büyüden gerçekten korktuğum için kimseden bişey almam dolayısıyla kullanılan eşyalarıda istemezdim :26: tabii sadece büyü değil orada yaşayan önceki insanlar nasıldı bilinmez
okuyunca bende nacizane fikrimi yazmak istedim.Bence olabilecek bişey eşyalı ev.şartlar mantıklıysa ve eşya alındığında zorlanolacaksa illada yeni eşyalar diye zorlamanın gereği yok bence.önemli olan anlaşmak ve huzur.içinde istediğin insan olduktan sonra ve bikaç yıl sonra yenisi olacaksa sorun yapma bence.fikrimi paylaşmak istedim.mutluluklar...
okuyunca bende nacizane fikrimi yazmak istedim.Bence olabilecek bişey eşyalı ev.şartlar mantıklıysa ve eşya alındığında zorlanolacaksa illada yeni eşyalar diye zorlamanın gereği yok bence.önemli olan anlaşmak ve huzur.içinde istediğin insan olduktan sonra ve bikaç yıl sonra yenisi olacaksa sorun yapma bence.fikrimi paylaşmak istedim.mutluluklar...
Bende öyle düşünüyorum aslında ama yeni gelin, yeni eşya benim olma fikri karıştırıyor işte, iş oraya gelince oturulup en mantıklı karar verilecektir eminim ama ben şimdiden fikir almak, aynı durumda olan varmı bilmek istiyorum işte.. Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için..
Canım eşin asker mi öyleyse uzun seneler gezeceksiniz. Bence az olsun ama eşyaların senin olsun. Ilk kullanan sen ol.
Canım evet nasip olursa eğer inşallah evliliğimiz kendisi asker, evet hep gezicez aslında tam olarak sorun bundan ziyade 2-3 yıla kadar biraz sıkışıcaz geliri çok iyi olmasına rağmen bir takım borç vs var. Bunlar bitince yine istediğimden çok en uygun düğün paketleri vs gibi uygun yollu birşeyler düşünücem, taşınmak çok yorucu ve çok yıpratıyor eşyaları çok iyi biliyorum.Artık uzun müddet nerde kalırsak orada belki istediğim eşyaları alabilirim diye düşünüyorum.. Oraya kadar gelebilirsek inşallah Allahın izniyle..