- Konu Sahibi Etkili Eleman
Ben böyle kadın gibi takıntılı erkekleri sevmiyorum o ne öyle
Benim eşimde de var bazı huylar
Benim eşimde de var bazı huylar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasiniz sacmalamis. Beyaz esya dayanikli ev aletidir. Ekonominin bu kadar berbat oldugu bir donemde calisani kullanmayip yeni almak musriflik. Ben de esimin evlenmeden once 5 yil kullandigi tv, camasir, bulasik makinesi, utu, buzdolabini kullaniyorum. Bozuldukca yenileriz dedik. 10. Yillarini tamamladilar, simdiye kadar bir tek buzdolabini yeniledik, o da bozuldugu icin degil yetmedigi icin. Niye calisan makineyi atalim?Herkese merhaba. Evet kafamı kurcalayan şey evlenince illa bütün eşyaların yeni olması şart mıdır sorusu. Uzun yıllardır yalnız yaşıyorum. Dolayısıyla kullandığım eşyalar eskimeye ve bozulmaya başladı. Erkek arkadaşımla geçtiğimiz bahardan beri evlilik planları yapıyoruz ama yasaklar vs bir sürü engel çıkıyor bir türlü adım atamadık. Önümüzdeki günlerde yine yasak vs bir mani olmazsa biseyler yapmayı düşünüyoruz. Yalnız her şey planladığımız gibi gitseydi şu an evli olacaktık dolayısıyla planlamakla kalıyoruz ve ne olacağı meçhul. Ben geçen yıl çeyiz için aldıklarımı ihtiyacım oldukça çıkarıp kullandım ve tekrar almayı düşünmüyorum. Bulaşık makinesi ve tv yi de yenilemek istiyorum. Ancak erkek arkadaşımla bu konuda sorun yaşıyoruz. Ben de sana kullanılmış salon takımı getirsem hoşuna gider mi diyor :) empati kurunca böyle bir şeyi tabi kabul etmek istemem ve ona hak veriyorum biraz. Peki ne yapmak lazım. Yarın ne olacağımız bile belli değilken, elimde olan şeyi kullanmayıp yarına saklamam, beklemem mi lazım. Zaten çok stresli süreçlerden geçiyorum ve sürekli evdeyim. Evimi sevmek istiyorum, o cici tabakları o cam çaydanlığı kullanmak istiyorum hanımlar. Biri beni durdursun
Bu adamla evlenme benceHerkese merhaba. Evet kafamı kurcalayan şey evlenince illa bütün eşyaların yeni olması şart mıdır sorusu. Uzun yıllardır yalnız yaşıyorum. Dolayısıyla kullandığım eşyalar eskimeye ve bozulmaya başladı. Erkek arkadaşımla geçtiğimiz bahardan beri evlilik planları yapıyoruz ama yasaklar vs bir sürü engel çıkıyor bir türlü adım atamadık. Önümüzdeki günlerde yine yasak vs bir mani olmazsa biseyler yapmayı düşünüyoruz. Yalnız her şey planladığımız gibi gitseydi şu an evli olacaktık dolayısıyla planlamakla kalıyoruz ve ne olacağı meçhul. Ben geçen yıl çeyiz için aldıklarımı ihtiyacım oldukça çıkarıp kullandım ve tekrar almayı düşünmüyorum. Bulaşık makinesi ve tv yi de yenilemek istiyorum. Ancak erkek arkadaşımla bu konuda sorun yaşıyoruz. Ben de sana kullanılmış salon takımı getirsem hoşuna gider mi diyor :) empati kurunca böyle bir şeyi tabi kabul etmek istemem ve ona hak veriyorum biraz. Peki ne yapmak lazım. Yarın ne olacağımız bile belli değilken, elimde olan şeyi kullanmayıp yarına saklamam, beklemem mi lazım. Zaten çok stresli süreçlerden geçiyorum ve sürekli evdeyim. Evimi sevmek istiyorum, o cici tabakları o cam çaydanlığı kullanmak istiyorum hanımlar. Biri beni durdursun
Nasıl ki evlendik diye tüm dolabimizdaki kıyafetleri atıp yenilerini doldurmuyosak halen giymeye devam edebiliyorsak aynen öyle eşyalar içinde gecerli
Daha ucuz yollu bir şeyle değiştirip eskiyenleri çeyiz için olanları kullanmayabilirsin sonuçta.Herkese merhaba. Evet kafamı kurcalayan şey evlenince illa bütün eşyaların yeni olması şart mıdır sorusu. Uzun yıllardır yalnız yaşıyorum. Dolayısıyla kullandığım eşyalar eskimeye ve bozulmaya başladı. Erkek arkadaşımla geçtiğimiz bahardan beri evlilik planları yapıyoruz ama yasaklar vs bir sürü engel çıkıyor bir türlü adım atamadık. Önümüzdeki günlerde yine yasak vs bir mani olmazsa biseyler yapmayı düşünüyoruz. Yalnız her şey planladığımız gibi gitseydi şu an evli olacaktık dolayısıyla planlamakla kalıyoruz ve ne olacağı meçhul. Ben geçen yıl çeyiz için aldıklarımı ihtiyacım oldukça çıkarıp kullandım ve tekrar almayı düşünmüyorum. Bulaşık makinesi ve tv yi de yenilemek istiyorum. Ancak erkek arkadaşımla bu konuda sorun yaşıyoruz. Ben de sana kullanılmış salon takımı getirsem hoşuna gider mi diyor :) empati kurunca böyle bir şeyi tabi kabul etmek istemem ve ona hak veriyorum biraz. Peki ne yapmak lazım. Yarın ne olacağımız bile belli değilken, elimde olan şeyi kullanmayıp yarına saklamam, beklemem mi lazım. Zaten çok stresli süreçlerden geçiyorum ve sürekli evdeyim. Evimi sevmek istiyorum, o cici tabakları o cam çaydanlığı kullanmak istiyorum hanımlar. Biri beni durdursun
Sanki titizlikten değil gibi, konu sahibesinin kendi kullandığı bulaşık makinesi için titizlik yapılmaz bence, 2.el değil ki kadın sıfır almış kendi kullanıyor, tv desek senin evinde kim bilir kimlerin gözü değdi o ekrana mı diyecekBen sana yeni koltuk takımı alacaksam, sen de çeyizinde el değmemiş TV, Bulaşık makinesi getirmelisin mi dedi şimdi bu adam?
Böyle demeye getirdiyse gerçekten tuhaf bir koca adayı... ya aşırı titiz, huysuz, ya da çıkar hesabı var, her türlü çirkin.
Aile düzeni olmamış hiç. Annesiz büyümüş. Yeni, düzenli bir ev onu heyecanlandırıyor sanırımBu kadar eşya düskünlügünü anlamiyorum. Eskimediyse kullanilsa ne olur yani...
Ben kullandigim eşyayi getirmek isteseydim eşimin umurunda olmazdi. Yeni damatlarin tatli telaşıdiyesim geldi.
Aile düzeni olmamış hiç. Annesiz büyümüş. Yeni, düzenli bir ev onu heyecanlandırıyor sanırım
Aile düzeni olmamış hiç. Annesiz büyümüş. Yeni, düzenli bir ev onu heyecanlandırıyor sanırım