Canım öyle düşünme ama ya onları evlendkten sonra yapsaydı daha doğrusu o zaman öğrenseydin hayırlısı değilmiş bak daha fazla ilerlemeden öğrenmişsin gerçek yüzünü. İlk başlarda böyle düşünür küsersin herşeye sonra birisi çıkar karşına unuttutur herşeyi.
Allaha şükür ben evli ve mutluyum eşimi çoooook seviyorum o da beni
ben ben beeeeeennn ...
evlendım com ama cok mutluyum..
senın sıkıntına gelıncee....
ben evlenmeden once neler cektım neler...
ama sonra kocam yetişti imdadımaa...
hayatımdakı en buyuku 'iyiki ' dediğim sey o ...
hayattan bana kalan en buyuk parcam..
umutsuz olma...
herzaman hayırlısını dıle...
herkes aynı değildir güvensizlik yapma kadınlarda da erkeklaerde de var sonuçta ihanet...bence çok dua etmek gerek Allah herkesi hayırlı merhametli değer veren inançlı kişilerle karşılaştırsın bence gerisi yalan boş...
ay cnm maşallah ya ne güzel bende çok çektim hem ailemden hem çocukluğumdan bu en son sevgilimle üç yıl sürdü bnde ona iyiki varsın derken yapmadığı kalmadı bana..o yüzden çok çaresiz hissettim kendimi
ay ne güzel cnm maşallah nazar değmesin..mutlu evliliğn sırrı ne peki sence:)bn hiç rastlamadım da mutlu çift,aile..ailem dahil,akrabalarımdaki erkekler hep karılarını aldatıyor kimi inkar ediyor kimiyse çok ilgisiz..öyle olmaktansa evlenmem daha iyi dedim kendime..ama işte yalnızlıkta zor..hemde çok zor
bi kere en başta inanç çok önemli karşılıklı saygı çok önemli...biz 5 yıllık evliyiz ve 2 çocuk var ama inan hiç kavga etmedik hala anlaşamadığımız konu olursa trip yapıyoruz birbirimize ama sonra bi şekilde ya o msj atıyo ya ben anlaşıyoruz.asla uzatmıyoruz.evdeki özelimizi kimseye anlatmayız aileye bile bazen.birde biz ilk günden beri hep rahatsız olduğumuz konuları birbirimize söyledik atıyorum eşim çok titiz bende onun için dikkat ettim hep,bende çok kırılganım o da buna özen gösterip hiç sesini yükseltmedi gibi....
aslında karşılıklı anlayış en önemlisi eşler birbirini sıkmamalı ki uzaklaşmasınlar(tabi istisnalar hariç)kimisine naparsan yap aldatır.
ben eşimin her istediğini yapıyorum çünkü bu zamana kdr beni hiç üzmedi ailesiyle beni ayırmayı bildi insanların içinde beni gururla övdü vs....
biz hala günde 2_3 kez konusur bi o kadar da msjlaşırız bazı şeyleri sıcak tutmak lazım bence
inşallah cnm ediyorum hep dualar ama işte çok çektim bu aşk acısından artık mutlu olup bende evlenmek istiyorum merhamet çok önemli..öyle birini istiyorum ama birde etrafımdaki mutsuz kadınlara bakıo hep aynı..kimi aldatılmış kimi aşağılanmış..o yüzden sizin gibi eşiyle mutlu kadınlar umut olur diye düşündüm belki bnmde karşıma doğru düzgün biri çıkar diye umut ediyorum
maşallah cnm ömür boyu evlatlarınla ve eşinle mutluluklar sana..
Alla razı olsun Rabbim seninde karşına hakkında hayırlı olacak doğru kişiyi çıkarsın inşallah tez vakitte
o senı kaybettıgıne yansın cnm bnm..
onun acık..
mutlulugu hakettıgıne ınanıyorsan gecmısıne bakma..
kımseyı onunla karsılastırma..
bıten bıtmıs...
bıtmeseydı belkıde senın ıcın hayırlısı olmayacaktı..
senın kaderınde yazılı adam belkıde su an senın yakınlarında ..
belkıdee dunyanın bı ucunda..
belkıde oda kımınle evlenıcem kı ben ılerde dıye dusunuyor..
belkide su an çapkınlık yapıyor..
gül hadi ...
heyseyde vardır hayır..
isyan etme sabret hayırlısını dıle o kadar
hem bekarlıkda ıyıdır...
tadını cıkar azcık
Allah inşallah karşına düzgün kadir, kıymet bilen, herşeyden önce vicdan sahibi Allah korkusu olan birini çıkartır. Hayatta hiç birşey dört dörtlük değildir. Bazen en sevdiğin ve güvendiğin insanlar bile, kendi ailen bile canını yakabilecek şeyler yapabilir, hareketlerde bulunabilir. Herşey bir tecrübe, bir sınavdır böyle düşün. Nasıl her günün bir gecesi, her gecenin de bir sabahı varsa hayatta böyle. Bir gün karanlık geçerse, elbet bir gün günlük güneşlik olacaktır.
Allah gönlüne göre, hayırlısını nasib etsin, ümidini yitirme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?