bu soruyu ben de hep sorardım... nerede acaba şimdi? kim o? adı ne? ne zaman karsıma cıkacak? yakınımda mı? şimdi arkadaslarıyla top mu oynuyordur? kimin oğludur? aslında benim kaderim o ama suan kimbilir kiminle??? vs vs vs...
nereden bilebilirdim o gün kitapçıda bana çapkın çapkın gülen o adamın, daha küçücükken mahallemizde top oynayan dedemin bakkalına torpil almaya gelen çocuk olacağını? hem de yıllar sonra ikimiz de o mahalleden tasınmısken...
hayat çok garip...
bu soruyu ben de hep sorardım... nerede acaba şimdi? kim o? adı ne? ne zaman karsıma cıkacak? yakınımda mı? şimdi arkadaslarıyla top mu oynuyordur? kimin oğludur? aslında benim kaderim o ama suan kimbilir kiminle??? vs vs vs...
nereden bilebilirdim o gün kitapçıda bana çapkın çapkın gülen o adamın, daha küçücükken mahallemizde top oynayan dedemin bakkalına torpil almaya gelen çocuk olacağını? hem de yıllar sonra ikimiz de o mahalleden tasınmısken...
hayat çok garip...
[video=youtube;RC8J8cDLzCQ]http://www.youtube.com/watch?v=RC8J8cDLzCQ[/video]
aklıma bu şarkı geldi... ne kadar dogru sözleri
göremiyorum maalesef bilgi işlem yüzünden istersen adını yaz
bulent ortacgılın eylül akşamı şarkısı canım... memet günsür aşk tesadüfleri sever filminde söylemişti..
evlenip mutlu olan var mı?..artık kimseye inanmıyorum yediğim kazıklardan ve ihanetten sonra.üç yıllık bir ilişkim vardı neyi asla yapmaz dediysem aynısını yaptı..şimdi tüm erkekler gözümde aynı..evlenip yuva kurmaksa hayal gibi geliyor..
sakın kötü düşünme. Sadece hayırlısını iste. Ben evliyim çok mutluyumevlenip mutlu olan var mı?..artık kimseye inanmıyorum yediğim kazıklardan ve ihanetten sonra.üç yıllık bir ilişkim vardı neyi asla yapmaz dediysem aynısını yaptı..şimdi tüm erkekler gözümde aynı..evlenip yuva kurmaksa hayal gibi geliyor..
sakın kötü düşünme. Sadece hayırlısını iste. Ben evliyim çok mutluyumYuvamda şükürler olsun huzurda var mutlulukta.... :52
önemli olan gönlüne göre birini bulman tabi bir de anlayış. Erkekler çocuk gibi ilgi ve sevgi ver gerisi kendiliğinden geliyor (istisna hariç).maşallah cnm ya çok özeniyorum böyle mutlu olanlara maşallah..bn imkansız gibi görüyorum çünkü biraz sessiz bir yapım var nerden dikkatini çekicemde bulucam..
önemli olan gönlüne göre birini bulman tabi bir de anlayış. Erkekler çocuk gibi ilgi ve sevgi ver gerisi kendiliğinden geliyor (istisna hariç).
bende hep karşı taraftan bekliyordum öyle de oldu bende eşimi bulana kadar çok bekledim sonra çıkageldi ilk gün tamam bu dedim evleneceğim erkek. Rabbimden hayırlısını iste.işte ilk adım ı hep karşıdan beklerim ben genelde sonradan açılırım cnm..bi bulsam doğru kişiyi sevginin alasını vericem canımda yok işte ya çok enteresan:)
benim eşim ele avuca sığmaz bi tipdi desem yalan olmazbeni çok üzerdi ama onu çok sevdiğim için evlendim tabi.şimdi iyi ki de evlenmişim diyorum 10 numara adam yaptım onu ben resmen rol değiştirdik otorite bende artık, evin reisi benim akıllı ol bebeimm
aşkımmm,canım kocacığım olur da kk yı açık bırakırsam yanlışlıkla ve sen yazdıklarımı okursan sakın bana kızma lütfenaçık sözlüyüm bilirsin
edit:evlenirken mutsuz olma endişesi var mıydı?? evet vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?