evlenirken cv mi doldurtsaydım

ahaha bana anası sen değilsin deseler daha inandırıcı olur matematik zekasının benden geçtiğinden o dereceyim mat. de düşün yani:))
Bu yuzden seni seviyormusum demek ki :KK70:
Dun saat 10.30 iken , sabah 7 de kalktim 5 saattir ayaktayim dedim diye kocam tum gun dalga gecti
Basit bir cikartma islemini bile yapamiyorsun diye

Sizofreni gen yoluyla geciyor mu cidden? Benim de enistem sizofren. 2 cocugu var. Cocuklarda hic birsey yok cok sukur. Ama ilerde birden bire ortaya cikabilecek bir hastalik mi acaba?

Kuzum sen neden alindin, kiyamam sana. :KK15: Hastaliklari olan ya da ailesinde hastalik olanlar evlenmesin falan demek istemedi bence konu sahibi.
Benim özbeöz ablam şizofren, ben öleyim o zaman.
Bende bazen düşünüyorum oğlumda ya büyüyünce birşey çıkarsa diye..
E ben kardeşi olarak sağlıklıysam, evladımı Allah korusun demekten başka elimden ne gelir..
Herşey bu kadar hesap kitapla olmuyor..
Olursa da başa gelen çekilir, başka ne yapabiliriz ki..

benim en büyük korkum
ben çok tembelim aslında
1 aylık işi 3-4 ayda anca yapıyorum uyuşukluktan
sevgilimse benden beter
bizim çocuk nolcak :((( hep hareketli bıcır bıcır çalışkan filan bi çocuk hayal ediyorum da bu anne babadan imkansız :deli:

Benim özbeöz ablam şizofren, ben öleyim o zaman.
Bende bazen düşünüyorum oğlumda ya büyüyünce birşey çıkarsa diye..
E ben kardeşi olarak sağlıklıysam, evladımı Allah korusun demekten başka elimden ne gelir..
Herşey bu kadar hesap kitapla olmuyor..
Olursa da başa gelen çekilir, başka ne yapabiliriz ki..
Canım benim sen sokakta elini kolunu sallayarak gezen herkesin ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı olduğunu mu saniyorsun?Bana mii baktin diye yoldan geçeni döven ,köpeklere kedilere isgence eden kişiler sence herhangi bir ruh sağlığı doktoruna başvurmuş ,tanı almismidir? Ben artık genlerimden çocuğuma bir hastalık gecer mi den çok metro beklerken biri beni raylara ittirir mi den korkuyorum.

Cidden bunları nasıl düşünebildin yaa. Allah sağlık sıhhat versin olacağı varsa olur teorisine inananlardanım ben

genler anneden sürmüyor muydu ya benim bildiğim anneden geçiyor yine de çok sağlıklı olacağını düşünemedim nedense sizin çocuğunuzun böyle bi düşünce yapısı yok ya bi psikoloğa gitseniz iyi olacak sadece bi tavsiye

Ya anam 0 rh negatif kan uyuşmazlıkları var 2çocuk doğurdu hemide akraba evliliği yani buna da istina diyosun da siz son derece sağlıklı bi çift olsanız da istinaden çocuğunuzda bi sorun olabilir Allah korusun

Ve böyle olumsuz düşünerek kötüyü çekiyosun iyi yönünden bak birde eşin aynı düşünceyi senin ailene karşı düşünse ne kadar alınır üzülürsün kimse istemez hasta olmayı hele ki gelecek nesillere de aktarılmasını yani bu kadar da düşünme
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ama eğer bi rahatsızlığı olursa da bakmak bize yük olmaz sadece dermansız dert vermesin Rabbim

Yarina çıkılacağının garantisi yokken hesaplama yapmadan anin tadini çıkarın bence

Anlayamadim ne demek istediginizi??
Yani dedenizin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesi... Tüm bu kişi gruplarında ve bunların çocuklarında ufakta olsa bir hastalık yokmuydu

Yani dedenizin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesi... Tüm bu kişi gruplarında ve bunların çocuklarında ufakta olsa bir hastalık yokmuydu
Hanimefendi iyi misiniz?
Polemik yaratmaya calisiyorsunuz hayirdir?
Ben ailemde hastalik yok mu dedim herhangi bir yerde?
Kibledim sizi , gidin baskasina satasin

Saçma bir konu olmuş. Yani burada tüm olasılıkları yazamıcam. Sağlıklıdan sağlıksız çocuk olması vs yada tam tersi. Şeker tansiyon kalp falan genetik değil artık. Yemeyle içmeyle oluşan rahatsızlıklar.

2 halam var 50li yaşlarda. İkisi de şeker hastası. Babalarından geçtiğini iddia ediyolar ama hergün öğle vakti börek 5te lahmacun akşam patates pilav takılıyolar. Yani buna vücut dayanır mı? Şekerleri 200ü 300ü geçmiş, yüzleri masada yemek yerken kıpkırmızı oluyo artık sinyal veriyor ama babalarından geçti. Ok.

Amcam kanser hastası (akciğer) 12 yıldır yaşıyor. Hayatı boyunca sigara alkol kullanmış. Stresli bir işi vardı. Hastalığı öğrendi kemoterapi gördü hop sigaraya tekrar başladı biz şok. Sonra nüksetti. 3.yılında Ciğerin yarısını aldılar adam bildiğin nefes alamıyordu sonrasında. Ama 6 ay sonra sigaraya devam. 5.yılında kalan ciğer de alındı. Nefes alamıyor ama bu sefer de alkole devam:oha:

Yani ben inanmıyorum kısaca. İnsan ne ederse kendine ediyor. Hastalığı da sağlığı da. Kendine bakmayla oluyor herşey. Sen hamileliğinde güzel beslen şekerden uzak dur. Çocuk olunca da yoğurdunu kendin yaparsın sebze et sağlıkla beslersin çocuğunu. Paketli gıdadan uzak durursun.

Ya siz sonradan sakat kalırsanız? Yada ağır bir rahatsızlık geçirirseniz? Ne biliyim bunlar çok ciddi laflar. Hiç korkmuyor musunuz?

Benim ailemde de şeker tansiyon kalp rahatsızlıkları var.3 tane by-pass ameliyatı, üç kalp krizinden ölen akraba ; baba tarafında alzheimer, bunama, felçlik...genetik mirasım çok kötü.eşim sizin gibi düşünse çok üzülürdüm.nasıl aklınıza geldi.nereden düşündünüz.çok garip.

Back
X