- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
Ben babamin zekasini almisim kardesimde oylenasıl sizde durum?
Ikimizin de annemle alakasi yok
Hep zekamizi babadan almisiz derdik , zekanin kadindan gectigini ogrenince dumur olduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben babamin zekasini almisim kardesimde oylenasıl sizde durum?
Ben babamin zekasini almisim kardesimde oyle
Ikimizin de annemle alakasi yok
Hep zekamizi babadan almisiz derdik , zekanin kadindan gectigini ogrenince dumur olduk![]()
Aa bak benimki de oyleoğlumdaki matematik zekasının benden geçmiş olma olasılığı %0![]()
Aa bak benimki de oyle
Bende sifirdir o mevzu oglan masallah cok iyi calisiyor kafa
Bizim x lerde mi bir tuhaflik var anlamadim hic
Bu yuzden seni seviyormusum demek kiahaha bana anası sen değilsin deseler daha inandırıcı olur matematik zekasının benden geçtiğinden o dereceyim mat. de düşün yani:))
Benim özbeöz ablam şizofren, ben öleyim o zaman.Sizofreni gen yoluyla geciyor mu cidden? Benim de enistem sizofren. 2 cocugu var. Cocuklarda hic birsey yok cok sukur. Ama ilerde birden bire ortaya cikabilecek bir hastalik mi acaba?
Kuzum sen neden alindin, kiyamam sana.Hastaliklari olan ya da ailesinde hastalik olanlar evlenmesin falan demek istemedi bence konu sahibi.
Bu yuzden seni seviyormusum demek ki
Dun saat 10.30 iken , sabah 7 de kalktim 5 saattir ayaktayim dedim diye kocam tum gun dalga gecti
Basit bir cikartma islemini bile yapamiyorsun diye
Canım benim sen sokakta elini kolunu sallayarak gezen herkesin ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı olduğunu mu saniyorsun?Bana mii baktin diye yoldan geçeni döven ,köpeklere kedilere isgence eden kişiler sence herhangi bir ruh sağlığı doktoruna başvurmuş ,tanı almismidir? Ben artık genlerimden çocuğuma bir hastalık gecer mi den çok metro beklerken biri beni raylara ittirir mi den korkuyorum.Benim özbeöz ablam şizofren, ben öleyim o zaman.
Bende bazen düşünüyorum oğlumda ya büyüyünce birşey çıkarsa diye..
E ben kardeşi olarak sağlıklıysam, evladımı Allah korusun demekten başka elimden ne gelir..
Herşey bu kadar hesap kitapla olmuyor..
Olursa da başa gelen çekilir, başka ne yapabiliriz ki..
sen bu düşünceyle nasıl evlenebildin acaba
Yani dedenizin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesi... Tüm bu kişi gruplarında ve bunların çocuklarında ufakta olsa bir hastalık yokmuyduAnlayamadim ne demek istediginizi??
Hanimefendi iyi misiniz?Yani dedenizin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesi... Tüm bu kişi gruplarında ve bunların çocuklarında ufakta olsa bir hastalık yokmuydu