evlenirken herşeyim eksik evlenme teklifim bile...

Kusura bakma ama ven olsam seni birakirdim bu ne para gozluk alti senlik flortunle evleniceksin aklin altinda parada teklifte.benim esim 12gun icinde bana internetten teklif etti kasik olmustuk tatilde tanistik iki ay sonra geldi nisanlandik koluma bi ince bi bilezik soz yuzugu bile takmadi annrsi oglan zaten bisey bilmiyir yabamci kulture.4ay sonra yutdisina geldim 1ay sonra hamile kaldim.koaymiydi drsen cok zordu ama hic birseyim olasaydi ama yasadigim vazi olumsuzluklari yasamasaydim onum ailesiyle..sen dua et bemce bu kadar para goz olma para altin aklin hep onda sana suan cok kizdim.bebekmisin sen? Bebekler onun seleri var benim yok der hahaahah.ya allah askina adam seni nekadar seviyormuski birakmamis ben olsam coktan git zengin birini bul derdim icinde kalmadin derdim.sen evlenirsen bu adamin basini yersin o yok bu yok diye bi guzel gider aldatir senin crnenden bilar senden demedi deme..sogutursun boyle giderse.akilli ol hanim hanimcik murlu olmaya bak.sevmiyorsanda admaa yazik etme git daha zengin bisry bul..inanamiyorum iki ssyfa kiskanclik cemememezlik ve paragozluk yazisi srvgiden tek kekime yok.kavusmak adam askere gidiyor askere gitmislerde kuzenlerinin nisanlilari kafana silahmi dayiyorlar bilmiyormuydun askere gidecegini edebinle otur nisanlini bekle..orda nasil olur iyi mi grcrr adkerligi onu tak kafana oarayi degil.asker yolu beklemeyi hep istemisimdir..bu kadsr onur duyman gereken bisryin icine ediyorsun kiskancliklarinla

CANIM SENI COK IYI ANLIYORUM EV ARABA DEGIL KONU
KONU SANA DEGER VERMEYISI
BENCE KONU BU KADAR UZAMAMALI
HEP OLUMLUYUMDUR BOYLE KONULARA AMA YENI GELINSIN HERSEYE OZENIYOSUN AMA OLMAMASI UZUYO SENI
IYISIMI AT YUZUGU .CUNKU ICBENLIGINDE MUTSZSUNN

CANIM SENI COK IYI ANLIYORUM EV ARABA DEGIL KONU
KONU SANA DEGER VERMEYISI
BENCE KONU BU KADAR UZAMAMALI
HEP OLUMLUYUMDUR BOYLE KONULARA AMA YENI GELINSIN HERSEYE OZENIYOSUN AMA OLMAMASI UZUYO SENI
IYISIMI AT YUZUGU .CUNKU ICBENLIGINDE MUTSZSUNN
bal gibi de konu mal mülk

Ben düğüne bir ay kala aldım. Ayni sıkıntı yu cektim hatta konu bile acmisligim var. Evimizi tuttuktan sonra yapti teklifini hemde cok aupriz bir bicimde. Diyecegim o ki beklemeden daha bi anlamli ve guzel gelior. Sabret.
Ev ve araba var düğünü bir sekilde yaparsınız su zamanda en onemli sey kirada degil kendi evinde oturabilmek evlenince anlicaksin. Ole takiymis, setmis ,koldaki bikezikmis hicc ozenme onlara. Valla hopp die ucup gidiyor. Borc içinde yuzuyir milket kolunda singir singir ne anladim o isten.
Hani düğün icin falan değilde aanki siz gercekten düğünü bir yıl kadsr erteleyin. Hem oyle asker arasi düğün bo garip geldi hemde bence sen bi nisanlinii olduğu gibi bi sindir icine.

Evi, arabayı alsınlar, 10 bine eşyaları, düğün masraflarını kapatsınlar.. Sizde evlendikten sonra kira ödeyin.. Dışarıdan bakıldığında süper düğününüz olur, eşyalarınız, takılarınız olur.. :) Anlamıyorum sizi, insanlar daha ne yapsınlar?

Ev, araba vermişler, Siz de 10 binlik kredi çekip halledebilirsiniz.. Ya takılan paralarla, ya da sonradan taksitle o borcu kapatabilirsiniz.. Hep bana olmaz öyle, biraz da kendiniz çaba harcayın, hazıra konmayı çok seviyorsunuz anlaşılan.. Hayaller de demeyin, sizin hayalleriniz sadece paraya bakıyor.. Millete gösteriş için nişanlınızın imkanlarını, yapabildiklerini beğenmiyorsunuz, kii Daha ne yapsınlarr?

Evlilik teklifine gelince eşim askerdeyken telefonda evlilik teklifi etmişti, yani tek taş, büyük sürpriz falan görmedim.. Ama sevincle kabul ettim..Mutluluktan havalara uctum resmen.. Ve o yüzüğü de sözde taktım ilk defa..

Paranın olduğu zamanda olur, olmadığı zamanda olur, sıkıntıya düştüğünüzde destek olmak yerine, laf mı söyleyeceksiniz yani eşinize, adama yazık değil mi? Önemli olan sevgi.. Bir evin içine girdiğinizde eğer ki eşinizi sevmiyorsanız o ev saray olsa 15-20 bileziğiniz, dolu altınlarınız olsa neye yarar huzurunuz olmadıktan sonra.. Para insana huzur vermez.. Ama huzur veren insanı bulduktan sonra zaten zamanla herşeyiniz olur..

Söylemeden geçemicem, bencede ikna edin evlilik tarihini ileri atın, belki de kendinizi evliliğe hazır hissetmiyorsunuz, o yüzden karışık duygular içerisindesiniz..
Mutluluklar..

o değil de konu sahibi, herhalde siz de damada Rolex takmışsınızdır ya da takmayı düşünüyorsunuzdur.. malum siz bir kere evlenen şehzade torunu olarak ağırlığınca altın isterken, o da bir kere evleniyor.. sizin aileniz ne yaptı damada?

ahahaha officem ölme ya

ohhh beee aranan kan bulundu

Ya bi bitmediniz hakkaten.koluna sira sira bilezikleri dizse nolucak bozdurup ev almak zorunda kalicaktiniz belkide.benim esimde evlenme teklifi etmedi bana oyle yuzukler alip pastaya sokup falan biz birbirimizi cok sevdik su akti yolunu buldu bigunden bigunede kafama takmadim cunku onunla mutluyum.esimin babasi oldukca zengin yatlar katlar ama biz nisanliyken kustuler benim simdi evim bile yok bu bollukta bu zenginlikte kirada oturuyorum kapagi dusen mutfak dolabini esimle gule oynaya birlikte tamir ediyoruz.napiyim atiyimmi adami simdi.nisanda dugunde kollarima taktigim altinlarmi verdi bana bu huzuru onlari bozduruptami aldim ben kocamin sevgisini.yeter simarikliklariniz azcik tvden internetten uzak durun.o cicili bicili sofralar ayakkabiyla gezilen evler hergun ikeadan english homedan alinipta paylasilan seylerle boyamayin gozunuzu.bu zihniyetle kimse sizi mutlu edemez.onceliklerinizi degistirin.

Eşinize selam söyleyin beni çok güldürdü.

A.s.selamınızı ben alayım eşime söylemeyim şımarmasın gıcık..maaşına zam yapılacağı için evlilik teklifi yapan bi koca :)
Neyse hepsi bi yana bence önemli olan aşk sevgi huzur..benimde biçok şey istediğim gibi olmadı.ama kimsenin düğünüyle nişanıyla yada daha iyi olan şartlarıyla karşılaştırmadım..
Tek istediğim kocamla mutlu olmak..Sevmek sevilmek..Bunlara sahip olan insan dünyanın en zengin insanıdır bence...
Maddi olarak hala borçlarla uğraşıyoruz ne ev var ne araba,tanıştığımız çiftler hep övünüp duruyor maddi varlıklarıyla, ama kimseye imrenmiyorum, imrenmiyoruz..
Mutluyum,kocamı çok seviyorum,onunda beni çok sevdiğini her an hissediyorum...
İşte bende zenginim..

benım ıcın duygusal olan bı evlenme teklıfı aldım.

düğün değil nikah kıyıldı

5 kalın bilezik takıldı

evım kayınvalidemın

arabamız yok

balayından sonra ince takı setim dısında herşeyımı bozdurdum,borçlarıma verdım

kısacası bı kuru maaşımız var.çok çok şükür mutluyum

senın yazdıklarına bakıyorum ,...tek gerızekalı sen değilsin o zman...

fazla mı nankorsun ne...

şükret bence...

Kimsenin hayati mukemmel degil.. Etraftakiler bu sekilde anlatinca tabii sende ozeniyorsundur..anlayabiliyorum bunu... Ama nisansa kiz tarafi birsey takmaz dediniz...bencede takar... Zaten su erkek tarafi kiz tarafi muhabbetind sinir oluyorum..ama bunu bahane ederek onlar neden takilarini takmamislar..garip bi dusunce...

Buarada burda herkesin kp kv ev araba verseydi kimse bu kadar calisip didinmezdi.. Sukretki kira derdin olmayacak... Diger bir yandanda ailesiyle hic ters dusmemek gerek malum ev onlarin uzerineymis...

Benim dikkatimjceken sey taki teklif filan degil .. Nisanlin iliskinize ya da sana yeterli ozeni gostermiyor.. Umursamiyor gibi ...sende omur boyu kendini kiyas edersen baska kisilerle sonunuz pek hayirli gozukmuyor maalesef...

düzgün konuş.
fikir almak istiyo olmam sizin kafasınıza göre hakaret edebileceğiniz anlamına gelmez.
haddini bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…