evlenirken herşeyim eksik evlenme teklifim bile...

benim eşyalarımı kayın valıdemler sectı tayıncıyız hep ve kendımı tesellı edıyorum aman zaten eskıyecek kendı evıme daha ıyısını alırım dıye dugun sınavlarım varken oldu gelınlık fılan hepsı hayalım dısında oldu hepte ıcımde kalacak tabı ama sevdıgım adamla cok mutluyum cok sukur gozume cok batmıyor bıle...ama sagolsunlar esım yol parasından ve sonradan aldgmz bulasıık makınesınden baska bır harcama yapmadı nısan dugun esyalar hersey aılesı ve benm aılem yaptı ALLAH onları basımızdan eksık etmesın bence takılacak bıse yok hayat kısa ve mutlulugu bozan etkenlerı kafadan atmak gerek akısına bırakmalı...

Burada asıl sorulması gereken soru şudur ki; siz bu halde evlenmeye var mısınız yok musunuz?

kesinlikle istemiyorum bende ama bekleycek hiç bişey göremiyomuş beyimiz

Canım askerlik o kadar kolay birşey değil hele bir belli olsun nasıl gideceği ozaman herşey şekillenir.. Belkide askerliktir teklifi öteleyen hem şükredin ki eviniz ve arabanız var..

Biz biraz olaylı evlenmiştik.evlenmeden bikaç ay önce eşim kendi çabalarıyla ev almıştı.evlendiğimizde bi buz dolabı bi tv bi kanepe bi ocağımız vardızamanla sabırla ufak ufak bişeyler yapmaya çalıştık.şimdi Allah ıma bin şükür herşeyimiz var.en önemlisi sevgi ve saygı..maddi şeyler oluyor.bence çabalayarak beraber yapılan şeylerin kıymeti tadı başka oluyor.eğer ben yarım yamalak istemiyorum diyorsanız erteleyin.ömür boyu başa kakılır yoksa.

Evlenme teklifinden başlayarak takıntılar başlamış benim anladim siz biraz bekleyin yoksa mutsuz olup mutsuzda edeceksiniz

Valla bende nişanlımdan evlenme teklifi almadım ama benim için çok sorun değildi ister miydim tabi ki isterdim ama benim için çok sorun değil bence bununla nişanlını fazla yorma derim..
Takı konusuna gelince saolsun nişanda herşeyimi yaptılar ama takıyor muyum hayır takmıyorum ne kadar yapabilirlerse o kadar yapsınlar hatta ben nişanda değil düğünde alın dedim ama kv özendiği için nişanda aldı. Hem sizn nişanda takı varmış ama siz takmadınız diye onlarda takmamş öyle mi yanlış anlamdım yani eğer öyleyse yaptıkları çok saçma ve ayıp..
Ama bence bunlara bu kadar takılma derim sonuçta arabanız eviniz olucak yani sen birlikte bir ömür mutlu geçinmeye bak böyle şeylerle hayat yürümez :)
Mutluluklar

evlilik teklifine değilde onun dışındaki şeylere kafa yormalısın bence
askerde evlilik gibi

Bide insanlar kendi iliskileri hakkinda sana ne anlatiyorlar bilmiyorum ama oyle ultra romantik her dakika cicek bocek yollayan adam yok be kuzum, fazla bakma sen tvye milletin dedigine. Ciceklerle kapilarinda yatiyorlar evlendikten sonra kavga dovus adliyede bitiyor. Adam seni hos tutmaya calisiyor ya ona bak insan olsun romantikligi bi kenara kalsin. Hem erkek milleti bunlarin soyunda odunluk var salla gitsin. Ne romantik yuvalar kuruluyor harc borc meselelerinden bitiyor. Hayatiniza bi adim ileride ev araba borcu olmadan baslicaniz

nişanlın senin fikirlerini önemsemiyor ve seni sindirmeye çalışıyor
evlilik teklifinden ziyade buna takılmalısın.
Ona sözünü geçiremiyorsun,dayatmalarına boyun eğiyorsun...
Böyle ömür geçmez,geçmemeli...

maddiyatçılığınıza diyecek laf bulamadım.. iki gönül bir olunca samanlık seyran olur.. benim sevdiğim adam beni seven adam yanımda nefes alsın yeter, gerisi boş.. bu kadar gösteriş meraklısı olmasanız mı acabaaa...

bir arkadasım var, benim parfumum 50 tl ama arkadasımınki 500tl, onun sevgilisi bunu almış benim sevgilim şunu aldı, benim arabam reno onunki porche vs vs... sürekli muhabbeti bu..sürekli mutsuz... gözü doymak bilmiyor.. çok acayip bence böyleleri...

hayaller konusunda çok haklısınız ve evlilik teklifini siz dile getirmeden onun düşünmesi lazım söyleseniz bile sen istiyorsan diye demeden kafasında Bi teklif oluşturmalı gerçekten başkalarıyla kıyaslamamak lazım ama evlilik teklifi etse daha güzel olur ileriye yönelik hep hatırlanılacak Bi hatıra bence tüm kızlar güzel Bi evlenme teklifini hak ediyor inşallah beklemediğin Bi anda güzel Bi teklifle karşı karşıya gelirsin canm sana hak veriyorum bende böyle şeyleri çok takarım Allah inşallah tüm hayallerinin gerçek olmasını sağlar şimdiden mutluluklar ..

Şu laf arası yazdığınız ev ve araba var ya bunun önemini de bi 5 seneye anlarsınız varsın kuzenleriniz gezsin tozsun orda burda
Kime sorsan kimsenin nişanı düğünü istediği gibi olmamıştır çağla şıkel bile böyle bişe demişti

Sen evlillik stresine girmişsin Allahın izniyle olacağı varsa olur zaten sen 2 sene bekleyelim biriktirelim bilmem ne derken o zamana kalacağınız ne malum şu güzel günlerinizin kıymetini bilin düğnüm de rezillik olacak diyip diyip durursan olur!çekme kendine negatif şeyleri az pozitif ol bak nası değişiyo herşey

Herkes hayallerinin gerçekleşmesini ister, teklif yapmasını istediğinizi nişanlınız da eminim adı gibi biliyor, ama yapmamış. Kadınları aslında küçük şeyler mutlu eder, eminim size küçücük bi sürpriz bile yapsaydı sizin için dünyanın en gösterişli teklifi olurdu bu. Arkadaşlarımız burada yazmışlar teklif aldıklarını ama almasalar da önemsemiceklerini söylemişler, ama bu yaşanması gereken bi anıdır yaşanmalıdır da, eminim ki içlerinde kalırdı teklif almasalardı.
Ben size hak veriyorum bu konuda teklif etmeliydi, kendisi hoşlanmıyor olabilir ama sizi mutlu etmek için bunu yapmalıydı, bunu sindirememişsiniz çok da haklısınız ben de sindiremezdim böyle bişeyi.
Hayat başkalarının yaşantılarıyla kendinizin yaşantısını karşılaştırıp üzülmek için çok kısa, insanız ne yazık ki elimizde değil imrenmek kıskanmak ama bunu makul düzeye indirmelisiniz çünkü sizin hayatınızı yıpratacak seviyeye gelmiş bu durum, siz hayatınıza bakın, ne güzel ikiniz de çalışıyorsunuz elbet daha çok güzel geçireceğiniz günler olacak istediğinizi yiyip içip geziceksiniz bu sizin elinizde, diceğim şu ki başkalarıyla hayatınızı kıyaslamayın bu sadece üzüntü verir size şeytani bir durumdur bu, siz kendi hayatınıza bakın kendi hayatınızı güzelleştirin ki onlar size baksın sizi konuşsun :)

Oncelikle kendi hayatinizi baskalarinkiyle kiyaslamayin. Ben ne arkadaslar gordum mutlu gozuken hava atan ve anlatiklarinin hicbiri dogru olmayan, yada gercekten kizi hediyelerle ve suprizlerle bogan ama diger taraftan aldatanlari gordum duydum. Onun icin once hayatina sukur et. Sen calisiyomussun zaten baya para biriktirirsin. Nisanlinda kasima kadar biriktirir dondukten sonra bir yarim sene daha calisir. Geri kalaninida kredi ceker alirsiniz. Ikinciside sizlere ev ve araba verilmis daha ne istiyosunz? Ileride kira derdi yok, araba derdi yok. Abartmayin ve halinize sukur edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…