evlenirken herşeyim eksik evlenme teklifim bile...

düzgün konuş.
fikir almak istiyo olmam sizin kafasınıza göre hakaret edebileceğiniz anlamına gelmez.
haddini bil.

yazdıklarımda bir tane yanlış kelıme yok...z..ayrıca yazdıklarımı tekrar oku,bu yazdıkların gerızekalılıksa tek gerızekalı sen degılsın bızde yaptık dedım !! okey!!!..ayy offf neyse yaa,çogu açtıgın konulara bakınca zaten şükürsüz oldugunu anlamak zor degıl.öptüm

senin gibi saygısız insanlardan dolayı burdan soğudum resmen 06 yaş grubu cümleler kuruyosun.
burda beni eleştiren sayfalarca insan var ama senin ki kadar rahatsız edeni olmamıştı.
okeeyy!! nedir ya ayy offff laflara bak komiksiniz gerçekten..

Hekza sizin adınıza üzülüyorum nolur beni yanlış anlamayın ama ileride çok mutsuz olacaksınız. Çünkü gözünüz çok yükseklerde. Malla mülkle olmaz huzur var ya asla paranın alamayacağı bir şey... Dilerim zamanla düşünceleriniz değişir.

bazen annemde aynı şeyi söylüyo..
her zaman bu şekilde değilim aslında ama sanırım bazen istemsizce çevremin etkisinde kalıyorum.
sonra geçiyor ama zaman zaman cidden bu durum hem benim hemde nişanlım için sıkıntı oluyor ilk kez olmadı bu duygular..

Eğer eviniz arabanız olmasa imrenin diyeceğim ama ülkedeki milyonlarca kadından daha şanslısınız. Kuzenlerim diyorsunuz ya o güzel teklif alanlar ilelebet mutlu kalacak mı ? Keşke her şey para pulla bitseydi.

seninle aynı kulvarda konusmadıgımı zaten anladım canım..işi zeka durumuna itersen burda senın konularına bakıp IQ 'na sıfır verebılırler..yıkama yağlama yapsam çok şeker gorunurdum gozunde emınım.ancak sorun sensın ..üzgünüm senınle uğrasamıcam.

Eğer eviniz arabanız olmasa imrenin diyeceğim ama ülkedeki milyonlarca kadından daha şanslısınız. Kuzenlerim diyorsunuz ya o güzel teklif alanlar ilelebet mutlu kalacak mı ? Keşke her şey para pulla bitseydi.
mutlaka öndeyim farkındayım zaten ama bunları konuşunca kimse aaa bak hekzanında böyle avantajı varmıs demedi ben mutluyum kac senelik aşkıma kavustum diyorum kızım o çocuk sende alışkanlık olmusta evleniyo yok hiç bi emek vermemiş sevse neler yaapr diye gaza getırdıler hep.

ailemin maddi durumu gayet iyi ..
eşim çalışan bir işçi .. evimizi yaptırdı sağolsun istediğimiz gibi ..
babamda eşyalarımızı aldı saolsun .. eşim çalışıyor yiyoruz içiyoruz..
arabamızıda aldık .. hamdolsun rabbime,olmayanlarada versin die dua ediorm ..
bu sekide düsünmek yerine,anlayıslı Allah korkusu varmı eşinizin böyle dşüünün..

farkındaysan burda kimse aferin ne güzel yapmıssın demedi herkes eleştirdi kimse yıkama yaglama yapmadı anlayacagın ayrıca gerçekten çok çirkin bi uslubunuz var..

sizin gibi terbiyesiz insanlara tahamülüm yok.

var bunlar dışında bi sıkıntımız hiç yok zaten zaman zaman çok büyük sıkıntı çektiğimiz oldu eskiden ama nişanlandıktan sonra hep bu tarz şeylerdi.

var bunlar dışında bi sıkıntımız hiç yok zaten zaman zaman çok büyük sıkıntı çektiğimiz oldu eskiden ama nişanlandıktan sonra hep bu tarz şeylerdi.
bazı şeyleri oluruna bırakmak gerek ..

anlıyorum seni şekerim

erkek tarafının ev almış olması onu üstün yapmaz bence.üstüne düşen diğer şeyleride yerine getirmeli.
nişanda takı takılsa ne olacak ki hem önemli olan düğün değil mi ?
her insan bir değildir.kuzenlerinizle kıyas yapmanız hoş değil bu sadece sizi yorar başka bir işe yaramaz.beklentilerinizi ne kadar yüksek tutarsanız o kadar üzülürsünüz.her zaman eksik olan bir şeyler çıkacaktır.
ilişkiniz ciddi bir yola girmiş zaten evlenmeyi kabul de etmişsinz nişan olduğuna göre teklife gerek kalmamış gibi.teklifin nişandan önce olması gerektiğini düşünüyorum benimki öyle olmuştu.
düğüne gelincede askerden izin alıp gelecekte düğün olacakta oooo kim uğraşacak o kadar hazırlıkla.uzaktan kolay görünüyor ama bu hazırlık işi öyle lafla söylendiği gibi kolay olmuyor malesef.hem araya sıkışmasına ne gerek var ki tekrar gidecek sonuçta yine ayrı olacaksınz bu sürede yani düğünün geniş zamanda yapılması daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…