- 21 Şubat 2021
- 925
- 3.063
- 63
Bir kez nişandan döndüm bir kez de evlendim,ilkinde bişey istemedim ikincide her şeyi ben aldım.Adamin beni isteme yol parasını ,nikahta giydiği takımı bile ben aldım ama sonuç beş para etmez insan muamelesi gördüm.AkillandimMerhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Ben de çözemedim bacım malesefffMerhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Ah ahh cemosum..Şu zamana kadar gördüğüm,yaşadığım evliliklerde kılı kırk yaran daha kıymetli olmuştur.
Meneksem sen bakma bunlara üzülme ama yaaaAh ahh cemosum..
Tüm mesele karakterli bır ınsan bulmada bitiriyor hem kendı ailesi açısından..Meneksem sen bakma bunlara üzülme ama yaaa
Senin kısmetin herkesten farklı olacak ben inanıyorum sende inan
Amin canım benim Allah'ım gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsinTüm mesele karakterli bır ınsan bulmada bitiriyor hem kendı ailesi açısından..
Benım iyi niyetimin suistimal edılmeyeceğinden emın olduktan sonra ben zaten gereken maddi manevi desteği verırımisteklerim daima ölçüde olur zaten.
Yine dıyorum Allah ıyı insanlarla karsılastırsın hepimizi..
Hoşgörü, saygı, hürmet, görgü ınanc hepsı cok Onemli şeyler umarım Allah beni ve bekar kardeslerımı boyle ınsanlarla karsılastırır
Benımde bahsetmek istediğim sey bu..Her şeyimi eşimle ortak yaptım. Hiçbir şey istemedim. Kvdem beni yüzüme karşı hep övdü. Sonradan kaynım anlattı abla sen iyi niyetlisin ama annem arkandan "salak bu kız galiba hiçbir şey istemiyor" dedi. Umarım akıllı bir gelini olur.
benimde iki yengem var valla alakası yok ilk yengem düşuncesiz her şeyde zorluk çikarirdi yavaş yavaş herkesi kendinden uzaklastirdi kimse muhattap olmaz tek kaldı oyle diğer yengem gayet anlayışlı zorluk çikarmayan biri benim ablamdır ailemizde gelin olarak görülmez o bize kiymet verir bizde onaŞahsi tecrübeme dayanarak söylüyorum evet evet evet. Zorluk çıkaran her zaman daha kıymetli olmuştur ve bu sadece evlilikte değil başka şeylerde de geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?