Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Bende hem yengeyim hemde görümceyim eş ailesinden hiçbir şey istemedim evlenirken. İstemeyi bıraktım görümcem evlenirken kv ve kp borca girdi diye onlara acıyıp kendi kardeşime yapmadığımı yaptım maddi manevi ama gelin görünki yine yaranamadım. Sözüm eş ailesine değil ben genel olarak çevremdeki insanlarda bunu gördüm çok fedakarlık eden , ses çıkarmayan her zaman kazığı yiyor maalesef.benimde iki yengem var valla alakası yok ilk yengem düşuncesiz her şeyde zorluk çikarirdi yavaş yavaş herkesi kendinden uzaklastirdi kimse muhattap olmaz tek kaldı oyle diğer yengem gayet anlayışlı zorluk çikarmayan biri benim ablamdır ailemizde gelin olarak görülmez o bize kiymet verir bizde ona
yani aslında haklısınız benim çevremde de bu şekilde çok durum var ama ne bileyim tabi istisnalar kaideyi bozmuyorBende hem yengeyim hemde görümceyim eş ailesinden hiçbir şey istemedim evlenirken. İstemeyi bıraktım görümcem evlenirken kv ve kp borca girdi diye onlara acıyıp kendi kardeşime yapmadığımı yaptım maddi manevi ama gelin görünki yine yaranamadım. Sözüm eş ailesine değil ben genel olarak çevremdeki insanlarda bunu gördüm çok fedakarlık eden , ses çıkarmayan her zaman kazığı yiyor maalesef.
Ben bir şey istemedim, bunun yanında haset kaynanamı ve görümcemi de istemedim. Gayet kıymetliyim.Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Sadece evlilik değil genel olarak böyle bu ya malesef. Geçen bi astrolog mesela kadın erkek ilişkilerinde kadınların hesap ödemesinin dişillik enerjisini düşürdüğünü, para harcatan kadınların bu anlamda erkeklere daha dişi daha vazgeçilmez geldiğini söylemişti. Ha böyle kıytırık şeylerle değer kazanmak benlik bi şey değil ama yapabilen yapsın hakediyolar
Bence istesın .Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Hepsi geçmiş gitmiş, siz şimdi huzurlu ve mutlu iseniz gerisi önemli değil.ben de dugunde hiç bir şey istemedim, gelinliğimi de kiralık aldim zaten bir defa giyeceğim diye. esimin yari çok kucuktu o zaman, ben de kucuktum, paramız yoktu. evlendikten sonra borcumuz yoktu, stres yoktu, çok rahattık. esim bunun kıymetini her zaman bildi, hep soyler. esimin ailesi icin ise, bilmediğim icin beceremedim oldu, hem para harcamak istemiyorlar hem de lüks olsun istiyorlardı herhalde.
Açelya ne kadar sinirlendiysen sürekli düşünün demişsin valla söz tüm kk adına düşüncemEs ailesine bende bu yüzden çok tepkiliyim sevemiyorum bir türlü durumları yok dedim zorlamadım hiç ama ikimizde memuruz diye bizi yolunacak kaz gördüler zahir ama eşim ailesine toz kondurmaz yine de annesine babadins onlar yaşlı yaşlı der ama tv yi istemelerini hala unutamıyorum eşimin bekarlik evindeki tv yi yatak odamıza kurduk arada farklı şeyler izlenebiliyor cunku kullanılıyor yani millet düğün yapar ceplerinden para çıkar benim eş ailesi ganimet gelsin modunda insanlar
Kv boynundaki çil altinlardan birini satsın da kendine televizyon alsin deme ama benim bekarken evimde gördüler tabi eşyaları kocaman tv yi buzdolabını çamaşır makinesini nasıl olsa eşyaları hazır dediler eşim bir yatak odası takımı almıştı birde bikac hali bende oturma gurubu hali almıştım evlendikten 10 ay sonra bağrış kıyamet eşime bulaşık makinesi aldırdım tam 10 ay elde yikadim bulaşıkları
Yaaaa gelde sınır olma eş ailesine
Benim ailem hep yaptı etti onlar ganimet koparsin diye uğraştı
Eee tüm bu sebeplerden eş ailesini sevmeyince de sen benim ailemden nefret ediyorsun denilir en ufak bir kavgada eşim tarafından
Soyleyin sevilecek neleri var
Nikâhım da da sinirlerim bozuldu annesi eskin boynundan altın kurdelasini bir çekti ki iğne eşimin boynuna battı resim cekinicez benim ailemle annesi altınları bekliyor eşimin yanından çekilmiyor bir türlü kadın altınları carpmadinlar diye bekliyor
Allah im neler neler yasadim sırf işimiz olsun dedim sırf ailemiz kurulsun diye katlandım daha buraya sigmayan bir sürü şey düşündükçe sinirlerim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?