Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

Gelininn kirada oturmasını istemiyormuş annesi. O yüzden şuan oturdukları eve bırakacakmış

Daha dört sene varsa bunların acelesi ne tv için filan ki sizlede bi bağlantısı yokmuş sizden hiçbir bahsedilmemiş ve size hicbirsey sorulmamis bence hazırlık yapiolar ama siz icin değil siz veya başka biri kim olursa gibi bence araya mesafe koy ve evlilik lafı geçtiği zaman bakalım 4 senenin daha çok hayırlısı de konuyu kapat sizi evlenmek için acele eden sıradan bir kız olarak görmüş olabilirler ağırdan sat olursa olur olmazsa olmaz zaten 8 ay kısa bi süre burda sevgili sinden ayrilip intihar düşünen kızlardan olmayın çok kaptirmayin kendinizi

Gelininn kirada oturmasını istemiyormuş annesi. O yüzden şuan oturdukları eve bırakacakmış

Bırakmasın. Gelin kirada oturmasın numarası ile kendilerine ev alacaklar, erkek arkadaşınızı da krediye bağlayacaklar senelerce.
Ben ailenin evinde oturmak istemiyorum deyin diyeceğim ama...
Erkek arkadaşınız da ailesi ile aynı görüşte sanırım.

Olan sizin 4 senenize olacak gibi görünüyor.

Beni evlilik moduna erkek arkadaşım getirdi. Hadi gel tanış, hadi annemle çık gez, hadi bizim düğünlere gel akrabalarla tanış adetleri öğren nasıl olsa evlenicez diye diye

Madem 4 yıl sonra evleneceksiniz oturacağın eve neden tadilat yapılıyor? Kaldı ki şuan tadilat yaparlarsa yine annesi için yapmış olavak sonra annesi için başka bir ev alıp yine ailesine masraf yapacak o zaman ben ne anladım bu işten.Belli ki siz evlenince sevgiliniz sürekli ailesine de maddi yardımda bulunacak bu da sizi zorlar.Zaten en az 4 sene varmış acele etmeyin tanımaya çalışın.Ama olmaz gibi.

Şuan oturdukları evi aldıkları zaman kredi çekmiş zaten sevgilim. 50 bin TL ödemiş o zaman da

4 sene kim öle kim kala...
Simdiden tasasina neden dustunuz ki ?
Ailesinin sevgilinden beklentisi cok fazla zaten.
Daha sana sıra gelene kadarrrrr, sen suan bence evlencem diye degilde, iyice tanimak icin gorus, cunku bana pek guven vermedi sevgilin evlilik konusunda..
Ailesideee cok açıkgozmüş ev konusunda..

Hayırlısı dedim bi kaç kere sevgilime. Sanki ben onunla evlenmek istemiyor, cddi düşünmüyor gibi algılıyor bu seferde

Aile işin içine girince gerçek farklı oluyormuş. Ben tanıdığımı sanıyordum tanıyamamışım. Haklısınız tanımaya çalışacağım

5 senelik televizyonum geçen gün bozuldu. Ne kadar dayanacak eşyalar zaten. Askerliğini yapmış iş bulsa bir sene iş e alışma süresi olsa eee 3 sene o da evin borcunu ödeyecek anlaşılan.

Yine birikim olmayacak babası emekli olana kadar sizi bekletecek yani kim öle kim kala... Beni istiyorlar mı diyorsunuz gelecek için masada konusulurken siZden bahsedilmemiş bile ee gerisini siz hesap edin.

4 sene sonraki tarihi kendi kafalarına göre almışlarsa senin fikrin sorulmuyorsa olmaz bu iş.

Annesi alttan alta evlensen de elin hep bizim üstümüzde olacak mesajını vermiş. Erkek arkadaşın da dünden razı..

Aileye tabi ki gerekli yerde yardım edilir. Ama gerekli yerde..

4 seneye kim öle kim kala... Ayrıca bence “bana sormadan değiştirmesinler” düşüncesi sizi çok üzer. Sizi ilgilendirmez insanların kendi evi, daha ortada ciddi bi adım bile yok. Tv yi bana sormadı falan.. Benim oğlumun kız arkadaşı bana böyle şeylerle gelse “Burası benim evim istersem yıkar baştan yaparım seni ne ilgilendirir? Daha evleneceğiniz bile kesin değil yerin bil kızım” derim.

Benimde kullanmam amacıyla alacakları için banada nacizane bi fikrimi sormasını isterdim. Yoksa ben karışmam tabiki başkasının evine. Onlar şimdi alacak şimdi kullanıcak aynı eşyayı 4 sene sonra ben kullanacağım. o yüzden öyle dedim

Siz gelin moduna girmişsiniz, ama sizi henüz gelin olarak gören kimse yok. Yapılan tüm planlarda yeriniz yok ki. "Nasıl olsa evelecegiz" dediniz aklıma eski Türk filmler geldi. Bence siz önce bir kendi hayatınıza odaklanın ve planlar yapın. Öylece baskalarin planlarını dinleyerek ve izleyerek yaşamazsınız. Gercekten evlilik niyetinde olan erkek 4 sene (!) lik bir süre vermez ayrıca

Birikim olmayacağının bende farkındayım, kendi çabalarımla biraz bişeyler yapmaya bakacağım, gerisi onların bileceği iş. Ben ve ailem elimizden geleni yaparız zaten

İş bulunduktan sonra bende bu konuları ona açmak, onunla konuşmak istiyorum. Şimdiden bunaltmayayım diyorum

aman o bunalmasın kıyamam küçük prense sen bunal

insanın kendine yaptığı kötülüğü başkası yapmazmışa en güzel örneksin

daha çok binerler sırtına

neymiş 4 sene sonra evlencekmiş

şimdiden eşya alıncakmış

kayınvalide 4 sene kullanıp onu yeni geline teslim edecekmiş

200bine ev 50 bine tadilar parasıda ilave

üstelik bunları işsiz oğlu temin edecekmiş

işe girince kaç tl alcak ki profesormu bu cerrah mı eminim doğru düzgün bi mesleği bile yoktur

Lutfen akilli ve mantikli ol babasinin emeklilik tarihine gore evlilik hesabi yapan 26 yasindaki bir erkek bana ciddi gelmiyor.

hala ana babaya bağımlı bir erkek çocuğu kalkmış evcilik oynamaktan bahsediyo

yerinde olsam bu yazıyı defalarca beynime kazıya kazıya okurdum

Aile işin içine girince gerçek farklı oluyormuş. Ben tanıdığımı sanıyordum tanıyamamışım. Haklısınız tanımaya çalışacağım

bosuna vakit harciyosun... taninacak bi yani yok

evlenmek isteyen adam der ki babam istediği zaman emekli olsun, istediği zaman ev alsin. ben düğünümü yapar kirada otururum. sonra ev aliriz esimle.

hem de kv bastan size olacagi söylemiş yani. orasi onun evi o ne isterse o olur. o hangi esyayi isterse o alinir. yarin obur gun ev alip gitseler de burasi benim evim deyip sizde kafasina gore kalmayacagi ne malum.

sen olmazsan baska kiz olursa diye belki de sana sectirmiyolar...

bak ben evlenirken kp emekli olcam diyodu. evlendim bes sene olacak adam hala emekli olmadi. milletin keyfini mi beklicen yuva kurmak için.

bosuna iyi niyetini kullandirma. sonra baskasina nasil guvenceksin. yol yakinken vazgec. adam seni tinlamiyo bile

Teşekkürler tavsiyeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…