çok acı.. bu duruma üzülüyorum , ama hak da veriyorum. Herkes kendini o kadar güçlü hissetmeyebilir,maddi imkanları el vermeyebilir ... Kocası aldatsa,şiddet uygulasa bile her şeye rağmen kapıyı çekip çıkan kadını da ayakta alkışlarım :)Aaa bizde adam haftada bir dişini fircalar, kokusundan yanina yaklasilmaz, ama karisi her daim bakimli, fit, seksi, temiz olmali, kirmizi geceliksiz yataga girmemeli, yoksa maazallah kocasi elden gider. Sevgiliyken de kadının amaci guzel vakit gecirmek degil, adami kafeslemek olmali. Birliktelik evlilikle taclandirilirsa bu kadinin başarısı, ayrilikla sonlanirsa erkegin basarisidir cunku erkek o zavalli kadini kullanmis, kirletmis, pis emellerine alet etmis, gonul eğlendirmis ve isi bitince postalamistir. Cinsellik denen naneden (hele de nikahsiz yasanmissa) sadece erkek cinsi zevk alir, kadin icin sadece hazin bir deneyimdir, erkeginin gonlunu hos tutmak icin razi oldugu bir aktivitedir. Ustelik boyle dusunen insanların yaridan fazlasi kadin...
Evlilik ve o imza da bu kadar kucumsenmemeliydi bence. Gereksiz goren evlenmesin ama belediyenin verdigi izin imza gibi indirgemeci yorumlar hos olmadi.
Iki amerikali arkadasin yasadigi tecrubeye dayanarak tavsiye etmiyorum.Bu kararı aldıktan sonra hiç pişman oldunuz mu? Ve nasıl yürütüyorsunuz.. (Lütfen ahlak bekçiliği yapmayın)
Eveeeet evlenmeden birlikte yaşıyorsunuz ona verebilecginiz herseyi veriyorsunuz ve sonra en ufak bir tartışmada nasıl olsa nikah yok diye kapının önüne koyuluyorsunuz
Teşekkürler
Sizce öyle bir ahlak yapısına sahip bir inancın insanları miyiz ?ya da sen de haklısın ahlağın çivisi çıkmıştı değil minerden biliyorsunuz ki.. belki kadın alabileceği herşeyi alıyor sonra mıçına tekmeyi basıyordur..
Sizce öyle bir ahlak yapısına sahip bir inancın insanları miyiz ?ya da sen de haklısın ahlağın çivisi çıkmıştı değil mi
birbirini seven iki insanın birlikte yaşaması ahlaksızlık mı? günah deseniz gene anlıycamda ..
yahu bu konuda birlikte yaşadıklarını söyleyenler zaten ilan edip birlikte yaşayanlar değilki .. üni de aynı evde kalmak .. iki tarafında ailesinin haberi olduğunu sanmıyorum..
ha biri çıkıpta derse biz ailelerimize bu şekilde yaşamak istediğimizi söyledik ve birlikte eve çıkmaya karar verdik o birlikte yaşamaktır.. bizim kızlarımız birlikte kalıyor hepsi bu..
edit : bende dahil.
çok acı.. bu duruma üzülüyorum , ama hak da veriyorum. Herkes kendini o kadar güçlü hissetmeyebilir,maddi imkanları el vermeyebilir ... Kocası aldatsa,şiddet uygulasa bile her şeye rağmen kapıyı çekip çıkan kadını da ayakta alkışlarım :)
yahu bu konuda birlikte yaşadıklarını söyleyenler zaten ilan edip birlikte yaşayanlar değilki .. üni de aynı evde kalmak .. iki tarafında ailesinin haberi olduğunu sanmıyorum..
ha biri çıkıpta derse biz ailelerimize bu şekilde yaşamak istediğimizi söyledik ve birlikte eve çıkmaya karar verdik o birlikte yaşamaktır.. bizim kızlarımız birlikte kalıyor hepsi bu..
edit : bende dahil.
Eveeeet evlenmeden birlikte yaşıyorsunuz ona verebilecginiz herseyi veriyorsunuz ve sonra en ufak bir tartışmada nasıl olsa nikah yok diye kapının önüne koyuluyorsunuz
Teşekkürler
Bîz varız hem benim hem karşı tarafın ailesi iş arkadaşlarımız vs biliyordu
Hatta yıllar sonra bile benî birilerine anlatırken sevgilisi ile birlikte yaşamıştı diye referans yapmış bu durumu patronum
Sonuçta bayramda vs ailelere de gittik oturmaya sonra beni istemeye gittik sonra da düğün yapıp evlendik iş arkadaşları vs de geldi
Hatta benzer konuya yazdım patron tüm ofisi ve sevgililerimizi tatile bile götürdü
Özel tembih etti sevgiliniz mutlaka gelsin dîye
Bu arada ABD de değil bursa da yaşıyorum muhafazakar bursada oyların 50 den fazlası iktidara verilen
Neden bu kadar öfkelendin anlamadım ama bu dünya yalan dünya hatirlatmak isterim bu dünyanın nimeti herkese öbür dünyanın sadece günahı olmayanlara yine de senin de fikrine saygı duyarım sonuçta her koyun kendi bacağından asılır bu da benim fikrimEvlenmeden birlikte yaşamadık belki ama çok başbaşa tatile gittik sevgilimle, annem iş seyahatine gittiğinde de geldi bir ay benimle yaşadı merak etmeyin kimse kimseyi tekmeledi
. Kadın kendini sadece heves alınacak bir şeye indirgerse olur o.. Ben sadece ilk gece temiz olması (artık o neyse) gereken bir varlık değilim. Sevgilim de bunu iyi biliyordu.
Evlenmeseydik de kimse benim kıçıma tekme atmış olmazdı olmadı ayrıldık olurdu o emin olun. Herkes sizin kalıplarınızda yaşamıyor yani.
Çok şükür o üç senede doya doya seviştik gezdik eğlendik ve evlendik de... Bırakın pişmanlığı hepsini iyi ki yaptım diyorum. Anneler babalar bilmem neler girmeden o kaçamaklar, o heyecanların hepsi harikaydı. Evlenince kayınvalide kayınpeder ev sorumluğu oluyor biz o sorumluluktan önce de çok eğlendik. İyi ki kendimi erkeklerin sıkılabileceği bir canlı olarak gören, kadını çok basite indirgeyen biri değildim de doya doya yaşadık gençliğimizi de aşkımızı da..
Her erkeği çevrenizdeki tiplerle bir tutmayın lütfen ve her kadını da...
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?