evlenmeden evli gibi olmak,pişmanlıklar...

inancınız kısmına yorum yapmıycam saygı duyuyorum, fakat şunu da hatırlatmak isterim burda dinle ilgili konuşmak yasak.. Mantık kısmına gelince; sizi değerli kılan bi imza olabilir ama demekki beni ve bu şekilde yaşamış, yaşayan bi çok insanı değerli kılan basit bi imzadan çok daha tercih edilir özelliklerimizmiş ki sıkılmamışlar, kaçmamışlar, gitmemişler bi insanı birine bağlayacak olan şeyin bi imza olduğunu düşünecek kadar hayal dünyasında yaşayan bence sizsiniz.. saygılar :)

senin hayatın senin bedenin senin tercihin. kimi ilgilendirebilir ki senden başka? biraz güçlü olun güçlü. sonradan kaldıramayacağın şeyi de önceden yaşamazsın olur biter.

Siz kendi kendinizin düsmanisiniz aslinda. Ben bosanali bir seneyi gecti, bir sevgilimde oldu, ama herzaman kontrolü elimde tuttum öpüsmedim bile. Niye derseniz, niyetinin ne oldugunu görmem bilmem lazimdi. Erkekler okadar pis düsünceli ki, nasil olsa bosanmis gel keyfim gel mantiginda cogu. Bu durumda bizler kadin olarak onlardan üstünlügümüzü korumaliyiz. Onlar hislerine yenik düser bizler düsmemeliyiz. Kontrolü asla kaybetmemeliyiz. Su an nisanliyim, onunla da gayet mesafeli takiliyorum, ne yapayim? Devir kötü, kullanilmis olmayi hazmetmek zor olsa gerek.
Bence bu yaptiginiz hatadan kendinize ders cikarin, ayni hatayi bir daha asla tekrarlamayin.
Burda size assagilayici konusanlarada hic kulak asmayin, kendi seviyelerini belli ediyorlar, insaniz hata yapariz, önemli olan tekrarlamamaniz. Allah bile kulun ayibini yüzüne vurmaz, bunlara takilmayin. Elalem ne der diye degil, Allah ne der diye düsünün. Kalkin sirkelenin lütfen, kendinize yep yeni bir sayfa acin. O ergenide s..tir ediniz ayol, aaaa gerildim..!

Biz gercegi yasiyoruz hayali deil bence siz gercekleri ogrenmelisiniz baglayan sadece imza deil.bunu herkese duyurmak gururla evlendik diyebilmektir

Davulun sesi uzaktan hos gelir,belki bize yorum yapmak kolay.. size yasamasi zor ama,yas farkiniz da cok degilmis,tekrar deneseniz olamaz mi. Seviyorsaniz birbirinizi. Bosandiniz diye ve yine ask yasadiniz diye mi kendnize dusman kesildinz. Tamam hata olmus,saglama almadan herseyi yasamak etmek. Ama bence bunda da birseylerden birilerinden intikam alma istegi olmus olabilir icinzde. Ne bileym,onceki yasadiginiz hayattan intikam almak belki. O yuzden,sevince,dusunmeden yasamak bu defa...
Kendnize saygi duyun. O an dogru gelmis yapmssnz. Su an pismansinz. Bu cok normal.
Kendinizi iyi hissettirecek birseyler yapin.........

Evlendim ayrıldım kısmını okumasam ve yaşınızın 30 olduğunu öğrenmesem üniversite çağlarında belki de daha küçük bir konu sahibi olduğunuzu düşünürdüm. Komşuları -diğer bir deyişle elalemi- kafanıza takmamanız gerektiğini bilecek ve yaşadıklarınızın arkasında durabilecek olgun yaşa sahipsiniz. O zaman bu dert edişler neden ? Yahu bırakın kim ne düşünürse düşünsün. Komşularınız sütten çıkmış ak kaşıkmı ? Doğru yada yanlış yaşanmış herşey sizin seçiminizdir ve oturup acı çekmektense arkasında durmanız gerekir. Kendinizi bu kadar rahatsız hissediyorsanız taşının, kendinize yeni bir sayfa açın, olsun bitsin...

Biz gercegi yasiyoruz hayali deil bence siz gercekleri ogrenmelisiniz baglayan sadece imza deil.bunu herkese duyurmak gururla evlendik diyebilmektir
Ben gerçekleri yaşayarak öğrendim.. Gerçek olan aşktır ilişkilerde.. Tekrar ediyorum basit bi imza değil..tanımadan evlenip 2 ay sonra boşananlar da gördüm.. İmzasına güvenip kendini salıverdiği anda aldatılanlar da terkedilenler de gördüm.. Şu anda 2 yıl beraber yaşadığım insanla evliyim.. ama evli olmakla ilan etmekle falan değil.. Birbirimize olan aşkımızla gurur duyuyorum.. aslolan aşktır..Tekrar saygılar

O evden taşın olanları unut önüne bak bu kadar yipratma kendini bence

Dusuncenize saygi duyuyorum tabi aşk ta onemlidir ama ya evlenmeseydiniz sizin icin kesinlikle iyi olmazdi bir cok insan bu hatalardan dolayi magdur oluyor bu konu sahibi gibi her kes sizin gibi sansli olmayabilir ben evlilik disi iliskiye karsiyim iyi gunler

Ben katılmıyorum size.. Mağdur olmak sadece evlenip evlenmemekle olmuyo onu demek istiyorum.. Bu benim ikinci evliliğim.. ilk evliliğim sadece 8 ay sürdü.. 9 yıldır tanıdığımı sandığım insan aynı eve girince bambaşka bi insan oldu.. Asıl mağduriyet buydu işte.. Evlendikten sonra ayrılmaktansa, beraber yaşadıktan sonra ayrılmayı tercih ederdim.. Eğer evlenmeseydik de mağdur olmaz hakkımda hayırlısı buymuş derdim.. Ömür boyu mutsuz olucağım bi insanla mecburi bi hayat sürmek yerine, kendi yoluma bakıp mutluluğu aramaya devam ederdim.. O yüzden konu sahibi arkadaşa da tavsiyem şu ki kendi yoluna bakmalı.. aşk güzel şey ama bu kadar acı çekmeye de kimse değmez bence..

Helal daire nedir anlamadım. Ezik olma bence. Sen o şekilde yaşamayı tercih ettin ve yaşadın. Senin yaşamına kim karışır allah aşkına. Senin evinin kirasını ya da su elektrik faturasını komşun mu ödüyor. Senin karnını komşun mu doyuruyor. Kime ne senin evine kim gelmiş kim gitmiş. Bu devirde helali haramı mı kaldı. Artık insanların çoğu evlenmeden en az birkaç kez aynı ortamda kalıyorlar emin ol. Namus da böyle bir şey değil merak etme. Ben de erkek arkadasımla aynı evde yaşadım benim de komşularım gördü biri çıkıp birşey desin alnını karışlarım. Sen sevgiline üzülüyorsan üzül ama "evime geldi gitti, komşular, cart curt" deme.

Yaptığınızda çok abartılacak birşey yok. Kendinizi bu kadar üzmeyin. Etrafın ne dediğini kafanıza takıyorsanız evinizi değiştirin olsun bitsin. Hem yeni bir ev size de iyi gelir.

Profilinde bi gezindim de ben de küçük çaplı bir depresyona girdim sudamlasi. Bir de 24 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsun. Iliskinin başladığında 22 yaşındaymış. Ve ben de çoğu yoruma katılıyorum. Yaparken yapmış zevkini almışsın simdi yine gelse barisalim dese bilmem kacinci kez, yine yapacaksın. Seninki pişmanlık değil. Terkedilip kabullenememe. Bu kadar arabeske gerek yok.

Herkesin küçük büyük pişmanlıkları var hayatta.
Çok büyütme, gerekirse taşın, eşyaları değiştir.
Hayatını baştan kur ama bu kadar üzme kendini.
Hatalarından ders alıp tekrarlamamak önemli olan.

güvenmeden de olmuyo ki, bu sefer karşı taraf illa ki güvensizliğini seziyor, güvenmediğin için sen haksız duruma düşüyosun.. yani malsef güvenmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…