neden sasırıyorsunuz esı ıle o gece beraber olmak ısteyen erkek olamaz mı yanı. ozellıkle dındar erkekler beraber olmaz kesınlıkle cok buyuk gunah olacak dıye. ama boyle ozellıgı olmayan erkekler de bekleyebılır daha oncekı ılıskılerımde yasadım bundan sonrakı ılıskılerımde yasamayacam sadece evlenınce yasayacam dıger erkekler de var yanı.
Peki o dindar erkek beraber aynı yatağa girmenin yanında 3. kişi olmadan başbaşa kalmanın günah olduğunu bilmiyor mu? Madem istemiyor günaha girmek nikahtan sonra kalsın başbaşa.
işin eğlenceli kısmı o zaten,tanımadığım biriyle muhatap olmak..oldukça eğlenceli!
bak arkadaşım senin gerçekten sorunların var sanırım..:))vaybe böyle biriyle aynı fikirde olmak iğğ kendimden şüphe ettim biran
acaba hangi dinde evlenmeden beraber yaşayın birbirinizi tanıyın olursa evlenin olmazasa ayrılın düşüncesine yer vardır merak ettim söylesene bu dini
Bu arkadaş kendını tövbe haşa Allah zannedıyor olmalı o yargılayacak herhalde öte dünyada...
terbiye sınırı zorlanıyor yıne her zamanki gibi... tabi bir de sabır sınırı...
sanane kızım sen mı gıdeceksın cennete cehenneme milletin yerine sanane...
bak arkadaşım senin gerçekten sorunların var sanırım..:))
Atı alan üsküdarı geçmiş sen neyin derdindesin..
isteyen aynı evi paylaşır istemeyen paylaşmaz..
bu paylaşımın sonunda kazananlarda var kaybedenlerde..
birbirlerini iyi tanıyanlarda var,gerçekten nefret edip ayrılanlarda..
şimdi ben içlerinde en şanslılarındanım ve çok çok ama ççookk mutlu huzurlu bir evliliğim olduğu için tü kaka mı oluyorum?
dediğim gibi Atı alan Üsküdarı geçti!
off bu ne ya cıvık cıvık
herkes kötü sen mükemmelsin hadi rahatla tatlım hıhı öyle
fikrini merak etmiyorum,sadece insanların hayatlarına saygı göstermen gerektiğini anlatmaya çalışıyorum..eğer sadece fikrimi merak ediyorsan bana göre tü kaka oluyorsun
evet tabıkı bılıyor. ama sartlar onu gerektırıyordu. ve su da var. gunahın nekadar azından kurtulursanız okadar ıyıdır. cok dındar olup o kadınla aynı odada uyumayan da olur, sadece sarılıp uyuyan da olur, ya da kendını tutamaz beraber de olur. kımsenın dını nekadar dogru yasadıgı bılınmez elestırılemez de. nekadarını korursak nekadarına uyarsak o da bır basarıdır bence. dındar erkeklere dındar kadınlara öcu gıbı bakan, modern ınsanlarınız havalarında olan ınsanlara da ayrıca gıcık oluyorum. hersey dındarlık ıle de alakalı degıl. ben sadece ornek verdım dındar erkekler bıraz daha dıkkat edıyor sabır edıyor dedım. dugunumuzden once ımam nıkahımız kıyıldı dugunumuze bır ay vardı ama esım yıne beraber olmak ıcın bır adım atmadı. o gun olsun dedı senın ıcın ıstıyorum bunu sadece dedı.
ndd bana destek cıktıgın ıcın tsk ederım bu konuda.
fikrini merak etmiyorum,sadece insanların hayatlarına saygı göstermen gerektiğini anlatmaya çalışıyorum..
her koyun kendi bacağından asılacak haberin yokmu senin?
belki ben verdiğim en ufak bi zekat yüzünden,yolda tanımadığım birine ettiğim dua yüzünden,5 vakit olmasa da Cumadan Cumaya kıldığım namazım yüzünden cennete giricem,ama sen insanlara hakaret etmekten,saygısızlık etmekten,namuslarına ağır ithamlarda bulunmaktan cehenneme gidiceksin?
Kim Bilir?[/QUO
ozaman soru sorma merak etmiyorsan ayrıca ben fikrimi söyledim çıkıp atıp tutan mahkemeyle tehdit eden sensin.Hakedenlerin dışında kimseyede laf etmedim
eşinin yaklaşımını beğendim ve aynı düşüncedeyim seninle.. :)
bana bakozaman soru sorma merak etmiyorsan ayrıca ben fikrimi söyledim çıkıp atıp tutan mahkemeyle tehdit eden sensin.Hakedenlerin dışında kimseyede laf etmedim
nasıl olsa cevap yazmayacaksın istediğimi yazabilirim ozamanbana bak
[yani doğru insanı bulana kadar her arkadaşınızla aynı evi paylaşacaksınız jartiyer baybdoll olayına gireceksiniz artık hangisi olursa pes doğrusu mideyebak
mesajını sen bana yazdın dahada bu bahsi ilerletirsen pazartesi günü ilk işim gerçektende hakaret davası açmak..!
beni tanıyanlar iyi bilir bu sitede...
neler yapabileceğimide!
bence şansını fazla zorlama ve seni ilgilendirmeyen konuları uzatma..
herkes paşa paşa hikayesini yazmış,ters gelen adabıyla kimseye sataşmadan bana ters demiş,onaylayanda ben yaşadım güzel veya kötü bir deneyimdi demiş çıkmış..
Senden başka abuk subuk hakaret eden varmı?
etrafına biş baksana..
bu sana kesinlikle son mesajım,ne yazarsan yaz burada cevap vermeyeceğim,başka yollardan adli şekilde alacaksın cevabını!
özel hayata hakaret nasıl bişeymiş,sonuçları neler oluyormuş böylelikle görürsün..BU DÜNYADA!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?