Evlenmeden önce eşiyle aynı evi paylaşan var mı?

Peki o dindar erkek beraber aynı yatağa girmenin yanında 3. kişi olmadan başbaşa kalmanın günah olduğunu bilmiyor mu? Madem istemiyor günaha girmek nikahtan sonra kalsın başbaşa.

Peki o dindar erkek beraber aynı yatağa girmenin yanında 3. kişi olmadan başbaşa kalmanın günah olduğunu bilmiyor mu? Madem istemiyor günaha girmek nikahtan sonra kalsın başbaşa.

evet tabıkı bılıyor. ama sartlar onu gerektırıyordu. ve su da var. gunahın nekadar azından kurtulursanız okadar ıyıdır. cok dındar olup o kadınla aynı odada uyumayan da olur, sadece sarılıp uyuyan da olur, ya da kendını tutamaz beraber de olur. kımsenın dını nekadar dogru yasadıgı bılınmez elestırılemez de. nekadarını korursak nekadarına uyarsak o da bır basarıdır bence. dındar erkeklere dındar kadınlara öcu gıbı bakan, modern ınsanlarınız havalarında olan ınsanlara da ayrıca gıcık oluyorum. hersey dındarlık ıle de alakalı degıl. ben sadece ornek verdım dındar erkekler bıraz daha dıkkat edıyor sabır edıyor dedım. dugunumuzden once ımam nıkahımız kıyıldı dugunumuze bır ay vardı ama esım yıne beraber olmak ıcın bır adım atmadı. o gun olsun dedı senın ıcın ıstıyorum bunu sadece dedı.

evlenmeden aynı evde yaşamaya sıcak bakmayan biriyim,bazı şeyleri bitirdiğini,erkenden tükettiğini düşünüyorum.bunu cinsel açıdan söylemiyorum,henüz sevgiliyken evli gibi yaşamanın,o sorumluluğu almanın manası yok bence.ama yaşayanlara da saygım sonuz,herkes kendi tercihlerini yaşar sonuçta.yalnız olayı dine,ahlaka dayandırıp gelip burada ahlak bekçiliği yapmasın kimse.sen öyle yaşamayabilirsin ama bu sana gelip de insanlara ağır ithamlar da bulunma yargılama hakkını vermez.

Son düzenleme:
vaybe böyle biriyle aynı fikirde olmak iğğ kendimden şüphe ettim biran
bak arkadaşım senin gerçekten sorunların var sanırım..:))
Atı alan üsküdarı geçmiş sen neyin derdindesin..
isteyen aynı evi paylaşır istemeyen paylaşmaz..
bu paylaşımın sonunda kazananlarda var kaybedenlerde..
birbirlerini iyi tanıyanlarda var,gerçekten nefret edip ayrılanlarda..
şimdi ben içlerinde en şanslılarındanım ve çok çok ama ççookk mutlu huzurlu bir evliliğim olduğu için tü kaka mı oluyorum?
dediğim gibi Atı alan Üsküdarı geçti!

acaba hangi dinde evlenmeden beraber yaşayın birbirinizi tanıyın olursa evlenin olmazasa ayrılın düşüncesine yer vardır merak ettim söylesene bu dini

Bu arkadaş kendını tövbe haşa Allah zannedıyor olmalı o yargılayacak herhalde öte dünyada...

terbiye sınırı zorlanıyor yıne her zamanki gibi... tabi bir de sabır sınırı...

sanane kızım sen mı gıdeceksın cennete cehenneme milletin yerine sanane...

Son düzenleme:

off bu ne ya cıvık cıvık

eğer sadece fikrimi merak ediyorsan bana göre tü kaka oluyorsun

eğer sadece fikrimi merak ediyorsan bana göre tü kaka oluyorsun
fikrini merak etmiyorum,sadece insanların hayatlarına saygı göstermen gerektiğini anlatmaya çalışıyorum..
her koyun kendi bacağından asılacak haberin yokmu senin?
belki ben verdiğim en ufak bi zekat yüzünden,yolda tanımadığım birine ettiğim dua yüzünden,5 vakit olmasa da Cumadan Cumaya kıldığım namazım yüzünden cennete giricem,ama sen insanlara hakaret etmekten,saygısızlık etmekten,namuslarına ağır ithamlarda bulunmaktan cehenneme gidiceksin?
Kim Bilir?

Son düzenleme:

ndd bana destek cıktıgın ıcın tsk ederım bu konuda.

eşinin yaklaşımını beğendim ve aynı düşüncedeyim seninle.. :)

ya ben bunu anlamıyorum ıste. yasayan da benı ılgılendırmez yasamayan da ve su da var durum oyle bırsey olmuskı daha dındar bayanlar, yasamıs bayanlara kaltak muamelesı yapıyor. herkesı dınını bılıyor belkı az bılıyor belkı cok bılıyor belkı bılıyor da uygulamıyor evet dınımızce gunah bu ama gunah o kısının gunahı benı ne ılgılendırır ben arkadaslıgına ınsanlıgına bakarım o ınsan benım arkadasım akrabagamsa. onun cınsel yasamı tercıhı bana ne yanı. yasamayıp, sabreden ınsanların sabrına hayran kalmalı. ama yasayana da kotu gozle bakmamak lazım. sevmısi karar vermıs goze almıs yasamıs bızene banane sanane hesabı bır sey bu. modern bayanız dıye kendını gosteren bayanların da daha dındar bayanların kendı goruslerını dıle getırmesıne kızıyor olmalarına kızıyorum arkadaslar kımsenın kımseye dıyecek bır lafı yok. erkeklıgınden suphe ederım demısler. erkekler bır kadının ustune cıkabılme basarı degıl hastayken onun ayagını yıkayabılen tırnagını kesebılen erkektır cunku sevdıgıne sahıp cıkmıstır. erkeklık penıs ıle, kadınlık da vajına ıle anılmamalı olculmemelı bu hayattakı her konuda yanı.

ozaman soru sorma merak etmiyorsan ayrıca ben fikrimi söyledim çıkıp atıp tutan mahkemeyle tehdit eden sensin.Hakedenlerin dışında kimseyede laf etmedim
bana bak
[yani doğru insanı bulana kadar her arkadaşınızla aynı evi paylaşacaksınız jartiyer baybdoll olayına gireceksiniz artık hangisi olursa pes doğrusu mideye bak

mesajını sen bana yazdın dahada bu bahsi ilerletirsen pazartesi günü ilk işim gerçektende hakaret davası açmak..!
beni tanıyanlar iyi bilir bu sitede...
neler yapabileceğimide!
bence şansını fazla zorlama ve seni ilgilendirmeyen konuları uzatma..
herkes paşa paşa hikayesini yazmış,ters gelen adabıyla kimseye sataşmadan bana ters demiş,onaylayanda ben yaşadım güzel veya kötü bir deneyimdi demiş çıkmış..
Senden başka abuk subuk hakaret eden varmı?
etrafına bi baksana..
bu sana kesinlikle son mesajım,ne yazarsan yaz burada cevap vermeyeceğim,başka yollardan adli şekilde alacaksın cevabını!
özel hayata hakaret nasıl bişeymiş,sonuçları neler oluyormuş böylelikle görürsün..BU DÜNYADA!

Son düzenleme:
arkadaslar, ne yasıyorsak yasayalım sunu unutmayalım bence ! bırını ayıplıyorsanız hor goruyorsanız emın olun aynı sey bırgun basınıza gelıyor. erkek arkadasının evınde kalmıs dıye, ya da daha lısedeyken bır erkek ıle beraber olmus dıye ayıpsadıgım ınsanlar oldu. ama erkek arkadasımının evınde kaldım, bır erkekle beraber de olabılırdım kılpayı döndum bundan. oyuzden dogru bulmayabılırız bunu soyleyebılıyoruz bu hepımızın en dogal hakkı. ama yermeden ayıplamadan hor gormeden. aman ha dıkkat edelım. hele kı bızler bır gun anne olacagız. baskalarının cocuklarını elestırecegız boyle ve bırgun cocuklarımız da aynısını yapıyor olacak kımbılır.

kızlar bu KIbrıs'ta adet biliyor musunuz?evlenmeyi düşünen çiftler 6 ay kadar aynı evde yaşıyorlar,birbirilerini her açıdan tanıyorlar böylece.aileler de müsade ediyorlar bu duruma,yararlı buluyorlar.

nasıl olsa cevap yazmayacaksın istediğimi yazabilirim ozaman

zine

herkesin fikri kendine sen yaşamayabilirsin bende kocamla aynı evi paylaşmadım

ama kalıpta beraber yaşamış bi insan için pes valla mideye bak diyemezsin

bu hakkı nereden buluyorsun

kalp kırmak hakaret etmek bu kadar basit olmamalı sayfalarca dinle ilgili bilgiler verilmiş bunu bilmiyor musun yoksa

gerçekten ayıp yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…