herkesin inancı da günahı da kendine bayan
sizin görüşlerinize uymuyorsa uymuyordur bu kadar basit
konunun başlığından anlaşılacağı üzere paylaşan var mı
dinen nasıl olur değil
[yani doğru insanı bulana kadar her arkadaşınızla aynı evi paylaşacaksınız jartiyer baybdoll olayına gireceksiniz artık hangisi olursa pes doğrusu mideyebak
aa olurmu öyle şey..
bu tipler illaki ortalık karıştıracaklar,namus abideleri sıfatıyla dolaşıp kendi dünyalarında karıştırdıkları haltları örtbas etmeye çalışan böylelerini çok gördük..!
hadi bizlere laf atıyor hazımsızlık yaşıyor...peki Kafirun suresinden nasıl haberi yok bu arkadaşın acaba bunu da ayrı tartışmak lazım...söyledikleriyle çelişiyor,dinden imandan bahseden bu bayan!
herkesin Dini kendine..Sizin dininiz size, benim dinim bana ve Bin şükür Elhamdürillah Müslümanım...Ve hayatımı Rabbimden başka kimse SORGULAYAMAZ!
Kâfirun Sûresinin Anlamı (Manası) « De ki: Ey kafirler, ben sizin tapmakta olduğunuz putlara tapmam. Siz de benim mâbuduma tapanlardan değilsiniz. Ve ben sizin taptıklarınıza asla tapıcı olmadım. Siz de benim mâbuduma tapıcılardan değilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim bana. »
bizlerde senden ahlak dersi öğrenmeyeceğiz! karakterine uzak olan konularda Ahkam kesme!!!haddimi senden öğrenmeyeceğim
diyorsun ve ben sana çok gülüyorum...:))))yazabileceğiniz tek şey böyleleri böyleleri siz o böyle dediklerinizin tırnağı olamazsınız
bizlerde senden ahlak dersi öğrenmeyeceğiz! karakterine uzak olan konularda Ahkam kesme!!!
diyorsun ve ben sana çok gülüyorum...:))))
sen gitsene diyet rejim topiklerine,yağlarından kilolarından nasıl kurtulursun onu öğren..terbiyesizlere ahlak dersi vermem imkansız o kafa yok alamazsınız . Allah korumuş iyiki basit insanlar gibi bir karakterim yok. ahkam kesmek buysa ohohoho
aaaa gülebiliyormuş
sen gitsene diyet rejim topiklerine,yağlarından kilolarından nasıl kurtulursun onu öğren..
belli hazımsızlığın var,kocanlada sorunlusun çok belli gelmişin burda millete sarıyorsun...psikolojik sorunlarını halletmelisin bak senin için çok zararlı..2008 de buraya üye olupta sadece 1 arkadaşının olması bile herşeyi anlatıyor!
bu arada sana bikaç jartiyer babydooll göndermek isterdim ama sana dar gelirler boşa kargo ödemek istemem.Değmez çünkü! :))))
bana bak geri....hayatımı erkek üzerine kurdum çünkü çççokk büyük aşk yaşadığım adamla evliyim!!!bukadar ucuz bedebiyat yapan insanlara gerçekten acıyorum.Yazık ya şu sözlere bak. Ucuz insan işte hayatını erkek üzerine kurmuş yazık. Bak okadar söz söylediğime üzüldüm şimdi
bana bak geri....hayatımı erkek üzerine kurdum çünkü çççokk büyük aşk yaşadığım adamla evliyim!!!
Kelimelerine dikkat et senlede uğraşmıyım istersen!!!
Hakaretten sana da dava açarım,buradan bir arkadaşımıza açtığım gibi,çok canın sıkılıyorsa kendinle oyna!!!
oooo sinirler baya bozuk galiba söylediklerinin tam tersi problemli olan sen görünüyorsun bak iyice üzdün beni
aksine çok keyifliyim,şu anda haftasonu kahvaltımızı hazırlıyor kocişim ve bende bu arada eğleniyorum senle
yazık adam kahvaltı hazırlarken neler düşünüyordur şimdi seninle ilgili olarak ama senin umrunda bile değil hiç tanımadığın biriyle laf yarıştırıyorsun bak ona da üzüldüm şimdi
Aynı evde sevgilisi ile 2 ay kalan cinsellik talep etmeden yanyana uyuyan bir erkek :44:
Cidden çok şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?