Evlenmeden önce eşiyle aynı evi paylaşan var mı?

Katılıyorum illa evlenmek için 1-2 sene içinde mi flörtü sonlandırmak lazım. Biz de 4. senemize girdik erkek arkdaşımla ama daha bu sene mezun olduk ben 22 o 25 yaşında askere gidicek düzgün bir işe girecek ben kpss'ye girip ondan sonra işe giricem ne yani hemen evlenmemiz mi lazım heyacan kaybolmasın diye ayrıca hiç de kaybolmadı o heyecan 4 sene boyunca.

Ben anlamıyorum bu zihniyetleri?:44:
Okul, askerlik, is, birikim yani insanlar sanki keyiften bekliyorlar..
Ayrılanlar da var, evlenenler de.Nasıl, flörtlerini kısa tutan insanlarda bosanma oluyorsa, 5-10 sene cıkan insanlarda da olması cok normal DEGİL Mİ?
Neden hemen gecmislerine uzun iliskilerine baglanıyor bana cok garip geliyor?
Sanki insanlar keyiflerinden bekliyor..
:53:

Son düzenleme:
2 ay birlikte yaşadık ve gerçekten yalnızlık sadece Allah'a mahsus..

öyle güzel ki bir evi paylaşmak, birlikte bişeyler yapmak, bir de geçen yıl ramazan ayına denk gelmişti ki değmeyin keyfine... sahurumuz iftarımız ortak, temizliğimiz ortak, alışverişimiz ortak, uykumuz ortak.. gece uyku tutmadığında kalkıp sinemaya gitmek.. regl döneminde evden çıkamayacak durumdayken tatlı krizine girdiğinizde koşup tüm özsüt'ü eve taşıması....

kesinlikle pişman değilim..

şunu da belirteyim ki aynı evi paylaşanlar cinsel ilişkiye girmek zorunda değildir.. dediğim gibi bizim sadece uykumuz ve hayatımız ortaktı.. evlendikten sonrasına aktarılması gereken özel değerler olması gerektiğine inandığımız için bişeyleri yaşamak için acele etmedik.. yaşayadabilirdik, yaşayanlara da sonsuz saygım var.. herkesin kendi hayatı ama bence yaşanması gereken bir deneyim aynı evi paylaşmak :69:

Aynı evde sevgilisi ile 2 ay kalan cinsellik talep etmeden yanyana uyuyan bir erkek :44:
Cidden çok şaşırdım...

bizde eşimle sözlendikten sonra beraber yaşadık.
ama sözden 3 ay sonra zaten resmi nikahımız oldu ondan 4 ay sonrada düğünümüz toplamda 7 ay beraber yaşadık.

bizim için artıları oldu eksisi olmadı. özellikle düğün hazırlıklarımız açısından oldukça iyiydi.

ben ve eşim pişman olmadık. bizim için çok da iyi oldu. :)

güven,saygı,sevgi varsa ne evlenince biter aşk nede evlenmeden önce biter. aynı evi paylaş yada paylaşma..
kaldıki güvenmediğin bi insanla berabersen zaten buda senin problemin. problem sende o zaman..(sen derken genelliyorum kızlar)

namus beyindedir... evli bi adamın kapatması değilsen eğer evlenmeden önce evleneceğin insanla aynı evi paylaşmak daha öncede söylediğim gibi tanımayı biraz daha pekiştiriyor. sen adama yıllarca flört döneminde farklı kadını oynamışsan, adamda sana farklı erkeği oynamışsa ee zaten onu hiçbi zaman tanıman mümkün değil.

Aynı evi paylaşmayan herkes yapay bir ilişki sonucu mu evleniyor.Sadece fiziksel yönleri mi önemli
yataktan kalktığı hali v.s.Pek ala aynı evin içindeyken de evlilik öncesi oynabilir daha toleranslı v.s.
Size katılmıyorum.Bu sadece yapılan şeye kılıf uydurmak olur.Haa evlilik öncesi beraber yaşamak
herkesin tercihi kesinlikle yargılamıyorum saygı duyarım.Ama benim düşünce tarzıma aldığım görgüye ters.

Helal haram dairesi diye birşey var.Helal dairesi çerçevesinde yapılan paylaşılan şeyler evlilikleri güçlendirir
birbirine bağlar ama haram dairesi içinde bunu yapıyorsanız ki evlenmeden önce sonuçta birbirinizin helali
değilsiniz,bu durumda tam tersi geçerli..

arkadaşım herkes senn gibi düşünmek zorunda mı..sen helal haram diye kızcağıza ahlak öğretmeye çalışacaksında kız evliliğe nasıl baktığını söylediinde kılıf uydurmak mı olacak bu...birkere aç oku anayasayı bu ülkede herkes aynı şeye inanmak aynı şeyi yapmak zorunda değil..cinsel yönden giderilemeyen duygularınızı ya sizin gibi olmayanların dedikodusunu yaparak ahlak öğretrek giderilemeyen ihtyaçlarınızla depresyonlu ev kızları olmaktan yada sokakta gördüğü kızlara sarkarak girdermeyi ne zaman bırakacaksınız ...?

Arkadaşın cümlelerini ve sizin cümlelerinizi incelediğimde açıkça görülüyor ki newjersey'in değil, sizin karşıdaki kişinin düşüncelerine saygınız yok..Newjersey kimseye saldırmamış aksine saygı duyduğunu belirtmiş, fakat siz resmen hakaret ediyorsunuz.

Yaklaşımınız ve özellikle son kurduğunuz cümleler hiç hoş değil..

Benim görüşümse herkes istediği hayatı yaşar..Beni hiçç ilgilendirmez, saygı duyarım..

herkes istediği hayatı yaşarken bunun ölüm ötesi de düşünülmeli ama kimsenin o taraklarda bezi yok.neden yaradanın emirleri arka plana atılıyor?bi bildiği olmalı dimi ' yapmayın ' diyorsa?herşey bu dünya için değil dimi?her zevki,istediğimiz her şeyi kafamıza göre burda yaşayalım,ahirette neyin mükafatını alacaz o zaman?dizginleyemediğimiz,söz geçiremediğimiz nefsimizin yaptıklarının karşılığını mı?evlenmeden beraberliğe karşıyım çünkü benim için toplumun ahlakı için bireyin ahlakı önemli.herkes kafasına estiği gibi yaşayıp kendi doğrusunu uygulayacak,kendinden başlayarak toplumdaki ahlaki yozlaşmaya katkıda(!) bulunacak,ortalık kandırılmış yıpranmış kadın/kızlardan geçilmeyecek,olan her zamanki gibi biz kadınlara olacak,sonra aklı başında olduğunu düşündüğüm bazılarınız bunu delicesine savunacak,sonra da ' herkesin kendi anlayışı,saygı duyun ' vs laf salatası yapılacak,biz de buna saygı duyacaz öyle mi??bu anlayışın hele hele kadınlar tarafından savunulması beni çok şaşırtıyor.bi kadın nasıl olur da bu kadar rahat olabilir.kendinizi kıskanın biraz.erkek kadın arasında bi mesafe yok.herkes salmış kendini.
eğer sizin bu anlayışınız doğruysa,mesela sizinle henüz helal bağı olmayan bi erkekle aynı evde yaşamakta bi sorun yok,haram filan da değil yani neticede cehennemde bi müddet yanmayı gerektirecek bi durum yok öyle mi? peki tersini düşünürsek ve tersi derken benim savunduğum şey doğruysa ki Allah açık açık söylemiş helal haram çizgisini, nolacak? yine de saygı mı duyalım?benim dayanağım ilahi emirken nefsiyle konuşan insanlara ben saygı duymam çünkü nefis de nefsin ortakları da benim düşmanımdır.sizce kıyameti yaklaştıran şeyler değil mi bunlar?eski köye yeni adetler getiriliyo ama o adetler malesef eskisinden beter oluyor.kimse helali haramı tınlamıyo.tınlayanların derdi ne,beklentileri ne ola ki Allahtan bu kadar korkuyorlar?sizce bu 2 grup arasındaki fark ne?işteee fark burda Allah herkesin gönlüne korkusunu vermiyo.daha doğrusu nefsiyle ortak olan kul hakkı saymaya saymaya yaşarken Allah da ' al bakalım kulum sen beni hep bi kenara atıyosun ben de seni atıyorum bakalım nerde düşüp kaldığında beni hatırlayacaksın,o zaman da ben seni görmicem ' diyecek,ondan sonra mutsuzum..!insanlar kendi elleriyle hem dünyalarını hem ahiretlerini hem de ahlak kaidelerimizi mahvediyolar ve diğerlerinden saygı bekliyolar(?) şimdi aynen yukarda benle aynı düşüncede olan insanlara yaptığınız gibi saldıracaksınız ama şunu söyliyim.ben konuşurken dayanağım Allah, sizinki ise kör nefis. fark bu... şimdi bana kitaptan sünnetten bihaber yaşayıp,bi tarafta bunları bilen ona göre yaşayan insanlar da varken hangi yüzle cennet talep edeceğinizi söyleyin?bana doğru diye yaptıklarınızın dini,ahlaki,etik vs her yönden doğruluğunu kanıtlayın kaynaklarıyla beraber,ben de size saygı duyayım.yoksa nefsinizin size söylettiği 'kime ne kim karışır herkesin kendi hayatı' lafları geçersiz benim gözümde. ha aranızda ateist vs varsa zaten onlar için hiçbişey problem değil ama ya bizim korktuklarımız doğruysa??????????????????????

Son düzenleme:
Dini içerikli yazılar,mesajlar tartışmaya neden olduğu için yasaktır.Uyarımı dikkate alırsınız umarım.

Ben anlamıyorum bu zihniyetleri?:44:
Okul, askerlik, is, birikim yani insanlar sanki keyiften bekliyorlar..
Ayrılanlar da var, evlenenler de.Nasıl, flörtlerini kısa tutan insanlarda bosanma oluyorsa, 5-10 sene cıkan insanlarda da olması cok normal DEGİL Mİ?
Neden hemen gecmislerine uzun iliskilerine baglanıyor bana cok garip geliyor?
Sanki insanlar keyiflerinden bekliyor..
:53:

katılıyorm arkadşım... ayrıca sevgili olduğu halde 5 10 yıl beraber durabilmek evli şeklde 10 20 yıl geçirmekten çoooook daha kıymetli bence... çünkü sevgilyken tek lafn istemiyorm der bitirirsn.. kimseye karşı sorunmluluğun olmaz. ortada çocuk olmaz.. onunla olmak için ondan ve onun aşkından başka bir nedenin olmaz..

konu sahibi arkadasım bir soru sormus herkes birbirine düşmüş :1: aynı evde yaşamak diyince direk akla gelen cinsellik olyur zaten bu sebeple karsı cıkanlar cıkıyor.evlenmeden önce sadece dısarıda bulusp yemek yediğiniz cay içtiğiniz adam evin içinde aynı olmuyor niye olsun ki zaten bizlerde aynı olmuyoruz .evim diye benimsiyorsun rahat davranıyorsun dısardaki gibi hareket edemiyorsun.aynı ev içinde yaşamak değilde beraber hayatı paylasmak o.beraber hayat paylaşılmaya başlandığı zaman farklı şeylerle karsılasabiliyor insan.üniversitedeyken bir kısım arkadaslarım sevgilileri ile 2 3 4 sene beraber yasadılar.noldu onlara derseniz bazısı evlendi bazısı yollarını ayırdı şimdi aynı evde yasamaktan su oldu bu oldu diye bir genelleme yapmak bu durumda ne kadar mantıklı olabilirki.evlenenler hayatlarından memnun ama ayrılanları sorarsanız benim fikrim zaten ayrılacakları belliydi cünkü gecen zaman içinde o kadar hayatlarını bir ettilerki birbirlerine mecbur hissetmeye basladılar kendilerini okul bitince hayatlar ayrılınca nefes aldıklarını fark ettiler sadece.aslında bu basından beri belliyken geciktrdiler.karsındakinden emin olduktan sonra hissettiklerinden emin olduktan sonra gerisi bos zaten.tek fark uzun süre beraber yasayanlar evlenince farklı bir durum gibi algılamıyorlar bunu hepsibu.neden fark olsun ki zaten bunun ahlaki değerlerle de bir ilgisi olamaz ahlak sadece iki bacak arası değil afedersiniz,bence genellemeler cok doğru değil herkes mutlu oldugu sekilde bildiği gibi yaşasın kimse kendini kasmasın bu kadar basit.aynı evde yasamanın ne kişiye nede etrafına bir zararı yok ilişkinizden emin oldugunuz müddetce.

muhalefet olmak istemem ama dayanamayıp yazıyorum..
herkesin dini kendine kimseyi ırgalamaz.
herkesin hayatıda kendine kimse karışamaz yargılayamaz.
isteyen evlenmeden yaşar isteyen evlendikten sonra.
kimse evlendikten sonra yaşayanlara birşey demiyorsa evlenmeden önce yaşayanlarada demesin..
fikriniz kendinize kalsın, dini boyutlarıda herkes bilir isteyen uygular isteyen uygulamaz.
konu sahibi soru sormuş fikrinizi yazın ama insanları yargılamayın.. neden hemen dini boyuta getiriliyor ki bu tarz konular? hiç anlamam. senin dinin sana benim dinim bana demiş ayette..
bence yaşadıysanız yazın yaşamadıysanız fetva vermeyin.
burda yazılanlarla ne insan dinden cıkar ne de dini yaamaya başlar.
cevabıma gelince yaşadım aynı evde 2 ay gibi birsüre ama yaşadıgım adamlar evlenmedim. bu kadar..

Evlenmeden önce aynı evde yaşamak?? Güzel soru!!
Bana göre isteyen istediği hayatı yaşar,herkesin dini,düşünceleri kendinedir.Kimse kimseyi kınamak,yadırgamak hakkına sahip değildir.Ben evlenmeden aynı evi paylaştım mı;Hayır.. Peki öyle bir durumum olsa paylaşırmıydım;Evet. En azından evlenmeden önce nasıl bir insanla evleneceğimi öğrenmiş olurdum:)

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.
Dinden bahsediliyor ya; herkesin aynı dinden olduğunu nereden biliyoruz? Birimizin dininde ters olur,birimizin de olmaz. Unutmayın ki,burada her bölgeden,her dinden bayan var...Ve kimse kimsenin fikrini vs uygulamak zorunda değil:)

ben yaşadım hatta henüz evlenmedik ama nişanlıyız maddi durumları toparladıktan sonra evlilik yapacağız ama acelemiz yok. iyiki birlikteliğimiz bu şekilde olmuş diyorum çünkü ilişkinin başında çok başka aynı evde evli durumda olunca çok başka oluyor erkekler hatta aynı şey bayanlar için de geçerli.
sonradan sen evlendikten sonra çok bozuldun diye birbirimizi suçlamak yerine o evreleri birlikte evimizde atlattık :)

bende aynı evde yaşadım bi süre.sürekli gelip kalıyordu bende.ama aynı evde yaşamak evliliğimizi toplum ve aile baskısı yüzünden çabuklaştırdı.keşke bir süre daha evlenmeseydik.insanların ne düşündükleriyle kafam o kadar meşgul olmuş ki herkese ayrı odalarda yattığımızı kanıtlamaya çalışıyordum salak gibi.o kdar sıkmışım ki uzak tutmuşum ki kendimi 1 yıldır evliyiz eşimle birleşemedik daha.:14::14:

herkes istediği hayatı yaşarken bunun ölüm ötesi de düşünülmeli ama kimsenin o taraklarda bezi yok.neden yaradanın emirleri arka plana atılıyor?bi bildiği olmalı dimi ' yapmayın ' diyorsa?herşey bu dünya için değil dimi?her zevki,istediğimiz her şeyi kafamıza göre burda yaşayalım,ahirette neyin mükafatını alacaz o zaman?dizginleyemediğimiz,söz geçiremediğimiz nefsimizin yaptıklarının karşılığını mı?evlenmeden beraberliğe karşıyım çünkü benim için toplumun ahlakı için bireyin ahlakı önemli.herkes kafasına estiği gibi yaşayıp kendi doğrusunu uygulayacak,kendinden başlayarak toplumdaki ahlaki yozlaşmaya katkıda(!) bulunacak,ortalık kandırılmış yıpranmış kadın/kızlardan geçilmeyecek,olan her zamanki gibi biz kadınlara olacak,sonra aklı başında olduğunu düşündüğüm bazılarınız bunu delicesine savunacak,sonra da ' herkesin kendi anlayışı,saygı duyun ' vs laf salatası yapılacak,biz de buna saygı duyacaz öyle mi??bu anlayışın hele hele kadınlar tarafından savunulması beni çok şaşırtıyor.bi kadın nasıl olur da bu kadar rahat olabilir.kendinizi kıskanın biraz.erkek kadın arasında bi mesafe yok.herkes salmış kendini.
eğer sizin bu anlayışınız doğruysa,mesela sizinle henüz helal bağı olmayan bi erkekle aynı evde yaşamakta bi sorun yok,haram filan da değil yani neticede cehennemde bi müddet yanmayı gerektirecek bi durum yok öyle mi? peki tersini düşünürsek ve tersi derken benim savunduğum şey doğruysa ki Allah açık açık söylemiş helal haram çizgisini, nolacak? yine de saygı mı duyalım?benim dayanağım ilahi emirken nefsiyle konuşan insanlara ben saygı duymam çünkü nefis de nefsin ortakları da benim düşmanımdır.sizce kıyameti yaklaştıran şeyler değil mi bunlar?eski köye yeni adetler getiriliyo ama o adetler malesef eskisinden beter oluyor.kimse helali haramı tınlamıyo.tınlayanların derdi ne,beklentileri ne ola ki Allahtan bu kadar korkuyorlar?sizce bu 2 grup arasındaki fark ne?işteee fark burda Allah herkesin gönlüne korkusunu vermiyo.daha doğrusu nefsiyle ortak olan kul hakkı saymaya saymaya yaşarken Allah da ' al bakalım kulum sen beni hep bi kenara atıyosun ben de seni atıyorum bakalım nerde düşüp kaldığında beni hatırlayacaksın,o zaman da ben seni görmicem ' diyecek,ondan sonra mutsuzum..!insanlar kendi elleriyle hem dünyalarını hem ahiretlerini hem de ahlak kaidelerimizi mahvediyolar ve diğerlerinden saygı bekliyolar(?) şimdi aynen yukarda benle aynı düşüncede olan insanlara yaptığınız gibi saldıracaksınız ama şunu söyliyim.ben konuşurken dayanağım Allah, sizinki ise kör nefis. fark bu... şimdi bana kitaptan sünnetten bihaber yaşayıp,bi tarafta bunları bilen ona göre yaşayan insanlar da varken hangi yüzle cennet talep edeceğinizi söyleyin?bana doğru diye yaptıklarınızın dini,ahlaki,etik vs her yönden doğruluğunu kanıtlayın kaynaklarıyla beraber,ben de size saygı duyayım.yoksa nefsinizin size söylettiği 'kime ne kim karışır herkesin kendi hayatı' lafları geçersiz benim gözümde. ha aranızda ateist vs varsa zaten onlar için hiçbişey problem değil ama ya bizim korktuklarımız doğruysa??????????????????????

senin bu yaptığın dinimize yakışıyormu dersin? hangi akla hizmet fetva vermeye çalışıyorsun ki...sen nerden biliyorsun cennete kim gidiyor kim gitmiyor,kim cehennemde yanıyor yada kim yanmıyor...kaç kere gittin geldin arkadaşım..
şimdi ben SANA GÖRE Ahlaksızmıyım eşimle birlikte evlenmeden yaşadım diye..!
Eğer öyle ise süper bu...aynı evde yaşadıktan sonra bastık nikahı düğünümüzde oldu derneğimizde hemde günlerce..
o zaman desene bu ahlaksızlığın ardından büyük sevap kazandım namusum kurtuldu senin mantığınla...
ya bu adam beni nikahına almasaydı nolucaktı...Eyvahhhh evde kalıcaktım,herkes bana kötü gözle bakıcaktı,adım çıkacaktı v.s... v.s........ bu tılar...... dılar hiç bitmez arkadaşım...
Allah insana kalp güzelliği versin,ruh güzelliği versin,merhamet versin vicdan versin...kul hakkı yememeyi,hırsızlık yapmamayı kin duymamayı kötü yola düşmemeyi versin...
sen biliyormusun benim 5 vakit namazımı kıldığımı,ama açık olduğumu...zekatımı fitremi verdiğimi orucumu tuttuğumu ama bazen canım istemeyince tutmadığımı...bu kimseyi ilgilendirmez kimsenin hakkı değil haddi değil hayatımı sorgulamak ahkam kesmek..!
en azından başımı örtüp türlü türlü dedikodular yapmıyorum,insanlara dini baskılar uygulamıyorum,insanların hayatlarını yargılamıyorum yarglayıp sen ahlaksızsın,sen cennete gidemezsin sen ne akla hizmet hangi yüzle cenneti isticeksin demiyorum...çok şükür Allahım bana 1 yüz vermiş onunla istiyorum cenneti...ve sana ilk ve son kez yazıyorum Sana hakkımı helal etmiyorum..!!! sırf bu yazdıkların yüzünden,ahlaksızlıkla nefse yenik düşmekle suçladığın için...ve diğer yazdıkların için...Sana HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !!!!!
Ve dip not: madem bu kadar dikkatlisin bu konuda o zaman internettede dolaşmıcaksın...bir sürü sitede kaslı vücutlu erkekler çıkıyor sen iste veya isteme ..abdestin bozulmuyormu günaha girmiyormusun?
neyse daha fazla yazmak istemiyorum sadece burada hayatımızı paylaşıp konu başlığına göre mesaj yazan arkadaşlarım,aynı evi paylaşıp mutlu olan HALA MUTLU olan arkadaşlarım adına yazmak istedim....
iğne ve çuvaldız olayını hafife almayın....
iyi forumlar...

olayı din boyutuna getirmeyelim bence hanımlar.
zira bu ülkede imam nikahı adı altında nikahsız birliktelik yaşayıp, çocuk yapan bir sürü insan var.
ve bu aslında medeni kanuna göre suçtur.
ve evlilik dışı birlikteliktir.
sadece üniversitede okuyan özgür(!) gençlerin birlikte yaşadığını mı sanıyorsunuz.

Son düzenleme:
ilişkimiz başladığında ben izmir'de ailemin yanında üniversite okuyordum, eşim de antalya'da çalışıyordu. üniversite bittikten sonra antalya'ya atandım. evlilik hazırlıkları içerisinde olduğumuz için aynı şehirde iki ayrı eve kira vermeyelim kâr kârdır dedik 1 yıl kadar aynı evde yaşadık. tabi benim ailemin haberi yoktu :) ben de illa yaşanmalı veya kesinlikle yaşamayın diyemem. herkesin kendi tercihi..
eşimi yakından tanımak adına iyi bir fırsat oldu. çünkü yaklaşık 3 yıl ayrı şehirlerde ayakta tutmaya çalıştık ilişkimizi. hep uzaktık birbirimizden. birlikte yaşamaya başlayınca evine bağlılığıyla, mutfağa girip yemek yapışıyla, eline bez alıp cam silişiyle, her konuda destekçi tavırlarıyla, kadınını hizmetçi gibi değil hayat arkadaşı olarak görüşüyle, baştacı edişiyle daha çok aşık etti beni kendine. evlendikten sonra da değişmedi kocişim hala aynı.. ha hiç mi rahatsız eden yönleri yoktu. vardı.. benimde vardı. birbirimizin hassas olduğu konuları gördük kendimizi azıcık yontuk :) şimdi her şey çok güzel.. Rabbime hergün şükrederim onu bana yolladığı için.. en iyi dostum, hayat arkadaşım, her şeyim.. :nazar::69:

aynı evde uzun süre yaşamışlığım yok ama gidipr birkaç gün kalmışlığım var. bence huyunu suyunu biraz olsun anlama açısından etkisi var. örneğin adam aşırı titiz çıktı. ordan burdan saçımı topluyor (ailesine yakalanma gibi bir durum yok, yalnız yaşıyor), yıkadığım bulaşıkları kontrol ediyor. çamaşırlarını ipe asmıştım "bunlar böyle asılmaz çok kırışır" dedi baştan astı hepsini.. çekilecek dert değilmiş onu anladım:1:

senin bu yaptığın dinimize yakışıyormu dersin? hangi akla hizmet fetva vermeye çalışıyorsun ki...sen nerden biliyorsun cennete kim gidiyor kim gitmiyor,kim cehennemde yanıyor yada kim yanmıyor...kaç kere gittin geldin arkadaşım..
şimdi ben SANA GÖRE Ahlaksızmıyım eşimle birlikte evlenmeden yaşadım diye..!
Eğer öyle ise süper bu...aynı evde yaşadıktan sonra bastık nikahı düğünümüzde oldu derneğimizde hemde günlerce..
o zaman desene bu ahlaksızlığın ardından büyük sevap kazandım namusum kurtuldu senin mantığınla...
ya bu adam beni nikahına almasaydı nolucaktı...Eyvahhhh evde kalıcaktım,herkes bana kötü gözle bakıcaktı,adım çıkacaktı v.s... v.s........ bu tılar...... dılar hiç bitmez arkadaşım...
Allah insana kalp güzelliği versin,ruh güzelliği versin,merhamet versin vicdan versin...kul hakkı yememeyi,hırsızlık yapmamayı kin duymamayı kötü yola düşmemeyi versin...
sen biliyormusun benim 5 vakit namazımı kıldığımı,ama açık olduğumu...zekatımı fitremi verdiğimi orucumu tuttuğumu ama bazen canım istemeyince tutmadığımı...bu kimseyi ilgilendirmez kimsenin hakkı değil haddi değil hayatımı sorgulamak ahkam kesmek..!
en azından başımı örtüp türlü türlü dedikodular yapmıyorum,insanlara dini baskılar uygulamıyorum,insanların hayatlarını yargılamıyorum yarglayıp sen ahlaksızsın,sen cennete gidemezsin sen ne akla hizmet hangi yüzle cenneti isticeksin demiyorum...çok şükür Allahım bana 1 yüz vermiş onunla istiyorum cenneti...ve sana ilk ve son kez yazıyorum Sana hakkımı helal etmiyorum..!!! sırf bu yazdıkların yüzünden,ahlaksızlıkla nefse yenik düşmekle suçladığın için...ve diğer yazdıkların için...Sana HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !!!!!
Ve dip not: madem bu kadar dikkatlisin bu konuda o zaman internettede dolaşmıcaksın...bir sürü sitede kaslı vücutlu erkekler çıkıyor sen iste veya isteme ..abdestin bozulmuyormu günaha girmiyormusun?
neyse daha fazla yazmak istemiyorum sadece burada hayatımızı paylaşıp konu başlığına göre mesaj yazan arkadaşlarım,aynı evi paylaşıp mutlu olan HALA MUTLU olan arkadaşlarım adına yazmak istedim....
iğne ve çuvaldız olayını hafife almayın....
iyi forumlar...

başını örtüp dedikodu yapan da aynısı canım.başını örtmeyip namaz kılan da .yani bişileri yaparken bişileri yapmıyoruz hep keyfi.ben sana hakkımı her türlü helal ediyorum ama bana bunun ne kadar ahlaka yakışır olduğunu kanıtla arkadaşım?benle derdin ne?benim senle sorunum yok. helal-haram nedir öğrenip işimize geldiği gibi değil de neyse o şekilde uygulasak nasıl olur?ayrıca ben size cennete gidemezsiniz demedim.gitmenin yolu Allah ne diyosa onu yapmak dedim.siz bana Allahın dediği değil de canım nasıl isterse öyle diyosunuz.ayrıca evlenmeden birlikte yaşadığınız adamla evlenin ya da evlenmeyin nikahı basın ya da basmayın bu değil mesele.evlenmeden mahremin olmayan bi erkekle(istersen aşkından ölll) aynı mekanda bulunmak.2 kişinin 3.sü şeytandır bu kadar basit(cinselliği kasdetmiyorum) NOKTA

bende aynı evde yaşadım bi süre.sürekli gelip kalıyordu bende.ama aynı evde yaşamak evliliğimizi toplum ve aile baskısı yüzünden çabuklaştırdı.keşke bir süre daha evlenmeseydik.insanların ne düşündükleriyle kafam o kadar meşgul olmuş ki herkese ayrı odalarda yattığımızı kanıtlamaya çalışıyordum salak gibi.o kdar sıkmışım ki uzak tutmuşum ki kendimi 1 yıldır evliyiz eşimle birleşemedik daha.:14::14:

evetbeyinartık böyle proglamnınca sanki o işşi yapmak imkansız oluyor uzun ilişki yaşayan ve evlendikten sonra ilişki yaşayamayan çok çift varsana tavsiyem vajinismusu yenelim topiğine gelmen orda sana yardımcı olurlar bende dahiil

Back
X