hanımlar biliyormusunuz erkekler bizlerden daha art niyetsiz diye düşündüm bir an....
biz kadınların birbirimiz üzerinde kurduğu baskı yada hem cinslerimize yaptığımız yakıştırmalara pes dedim yorumları okurken....
herkes kendi yaşadığından sorumludur....önce bunu belirtmeliyim...sonra bazı arkadaşlar birlikte yaşadıktan sonra neden evlenilsinki demişler
cevabı çok basit herkes neden evleniyorsa ondan evleniyorlar....
ve ben şunu merak ettim herşeyi cinselliğe yönlendiren arkadaşlara soruyorum;sizler eşlerinizle hiç öpüşmeden hiç elele tutuşmadan mı evlendiniz....
hiç mi bir şey yaşamadınız???? sonra bi kısım arkadaş aynı yatakta uyuyup cinsellik yaşamayan erkekte sorun var demişler...bende o zaman diyorum ki
flört döneminde kız arkadaşıyla hiç bir şey yaşamayan erkekte de sorun vardır...
sonra o çok şöyle olmalı böyle olmalı diyenlerin tecrübeleri de ortada ki bu kadar net konuşabiliyorlar....
konu sahibinin sorusuna gelince biz üniv.2 yıl birlikte yaşadık 7/24 birlikteydik...9 yıldır evliyiz... 8 yaşında bir çocuğumuz var...ve sevgilimde bende en güzel
yıllarımızın okuldaki yıllar olduğunu hep konuşuruz....evlendik çünkü eşim evlenemiycez diye akla karayı seçti...üstelik biz aynı yatakta uyuyup bir süre sonrada birlikte olduk cinselliğide yaşadık....buna rağmen kocam evlenmek için elinden geleni yaptı yani aynı evde yaşadık her şeyi yaşadık ne gerek var demedi ....
ve hiiiççç pişman olmadımm olmadıkkk...üstelik o çok ahlaklı konuşan arkadaşlara sesleniyorumm ilk elimi tutan ilk öptüğüm adamdır kocammm....
yani bi kaç kişiyle flört edip onlarla bişey yaşamadımmm herşeyi kocamla yaşadımm...ay çok sinirlendimmm konu sahibinden özür dilerim... bu arada eşimle hala ilk tanıştığımız zamanki gibi bir ilişkimiz vardır...okuldan arkadaşlarımızda ilişkimizi bilenlerde aşkımıza hayrandır....eğer gerçek sevgi gerçek aşk varsa sorun olmaz...önemli olan doğru insan olması....
öncelikle yaptığın yorumu cok begendiğimi soylemek isterim

ben uni ye hazırlanırken eşim benim bulunduğum şehrin universitesinde 1.sınıftaydı..oss puanları acıklandığında tek düşüncemiz ya farklı bir yeri yazarsam ilşkimiz biter mi,zedelenir mi düşüncesiydi...(flört etmeye baslayalı 2 ay olmuştu) fakat ben liseye gider gibi ailemin bulunduğu şehirde uni okumak istemiyordum...son kararla onun okudugu fakultenin 1.ve 2. öğretimini yazıp baska tercih yapmadım..sonuçlar acıklandıgında artık ikimizde aynı okulda,aynı sehirde olacaktık....3 yılımız dolu dolu gecti.. sokakta elele yürüyemezdik çünkü yasadıgım şehir küçük ve akrabalar hep etraftaydı...bizi görenler hemen babama yetiştirirdi...hafta sonlarını iple çekerdik..cunku hafta sonları ailem arkadasımda kalmama izin verirdi..bense doğruuuu onun evine,onun yanına giderdim...kaçamak kaçamak 3 yıl boyunca onunla aynı evi paylaştım(hafta sonalrı da olsa) ....
ve gün geldi mezun oldu askım ..ben son sınıftaydım o ise artık askerde...okuldaki arkadaslarım o kadar cok sey soylemiştiki..bir daha gelmez...siz evlenemezsiniz diye..onlar dedikçe gülüp gecerdim eve gidince de hüngür hüngür ağlardım...
onun askerliği bitince benimde mazun olma zamanım gelmişti artık...
ve askım hemen yanıma geldi bir ev tuttuk ..15 gun kaldı..her fırsatta yanıma geldi...
aradan bir yıl sonra beni istemeye geldiler nişanlandık..
nişandan iki yıl sonra da evlendik....
şimdi ise 2,5 yıldır evliyiz...doğduğum,büyüdüğüm ve bilikte okudugumuz şehirde musmutlu bir yuvamız var....ve cokkkkk mutluyuz......
aile sohbetlerinde uni de yasadıklarımızı konusur güleriz...eve bilgisayarcı diye getirip babamla tanıştırmam,pazarda annemi görüp selam verip annemin kara kara düşünmesi nerden tanıdıgını,babamın köyüne gittiğimi agzımızdan kaçırmamız.....o kadar cok anımız varkiiiiii....
pişmanmıyım hiç değilim.....
yine olsa yine aynılarını yasamak isterim....