Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin bu yaptığın dinimize yakışıyormu dersin? hangi akla hizmet fetva vermeye çalışıyorsun ki...sen nerden biliyorsun cennete kim gidiyor kim gitmiyor,kim cehennemde yanıyor yada kim yanmıyor...kaç kere gittin geldin arkadaşım..
şimdi ben SANA GÖRE Ahlaksızmıyım eşimle birlikte evlenmeden yaşadım diye..!
Eğer öyle ise süper bu...aynı evde yaşadıktan sonra bastık nikahı düğünümüzde oldu derneğimizde hemde günlerce..
o zaman desene bu ahlaksızlığın ardından büyük sevap kazandım namusum kurtuldu senin mantığınla...
ya bu adam beni nikahına almasaydı nolucaktı...Eyvahhhh evde kalıcaktım,herkes bana kötü gözle bakıcaktı,adım çıkacaktı v.s... v.s........ bu tılar...... dılar hiç bitmez arkadaşım...
Allah insana kalp güzelliği versin,ruh güzelliği versin,merhamet versin vicdan versin...kul hakkı yememeyi,hırsızlık yapmamayı kin duymamayı kötü yola düşmemeyi versin...
sen biliyormusun benim 5 vakit namazımı kıldığımı,ama açık olduğumu...zekatımı fitremi verdiğimi orucumu tuttuğumu ama bazen canım istemeyince tutmadığımı...bu kimseyi ilgilendirmez kimsenin hakkı değil haddi değil hayatımı sorgulamak ahkam kesmek..!
en azından başımı örtüp türlü türlü dedikodular yapmıyorum,insanlara dini baskılar uygulamıyorum,insanların hayatlarını yargılamıyorum yarglayıp sen ahlaksızsın,sen cennete gidemezsin sen ne akla hizmet hangi yüzle cenneti isticeksin demiyorum...çok şükür Allahım bana 1 yüz vermiş onunla istiyorum cenneti...ve sana ilk ve son kez yazıyorum Sana hakkımı helal etmiyorum..!!! sırf bu yazdıkların yüzünden,ahlaksızlıkla nefse yenik düşmekle suçladığın için...ve diğer yazdıkların için...Sana HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !!!!!
Ve dip not: madem bu kadar dikkatlisin bu konuda o zaman internettede dolaşmıcaksın...bir sürü sitede kaslı vücutlu erkekler çıkıyor sen iste veya isteme ..abdestin bozulmuyormu günaha girmiyormusun?
neyse daha fazla yazmak istemiyorum sadece burada hayatımızı paylaşıp konu başlığına göre mesaj yazan arkadaşlarım,aynı evi paylaşıp mutlu olan HALA MUTLU olan arkadaşlarım adına yazmak istedim....
iğne ve çuvaldız olayını hafife almayın....
iyi forumlar...
ya arkadaşım yaşamam ben de geç. sana neden yaşamıosun diye soran oldumu?,
ne bu eleştiri ne bu fetva anlamadım yani. sanamı kaldı helal haramın fetvasını vermek.
hala vıdıvıdıvıdııvıd konusuosun.
susayım diyorumda zorla tahrik ediosun insanı.
yönetici sölemiş demi yazmayın diye. ne diye yazıp duruosunki hala
ne ayıp ya. islamiyet önce saygıyı ögretir bize. insana saygıyı.
canım burada bahsedilen cinsellik ilişkiye girmek.yani yüzeysel sevişmelerden bahsetmiyoruz.yoksa aynı yatakta yatan bir erkekte bir kadında birbirini öpmeden dokunmadan niye uyuyoki birbirini seviyorsa ve istiyorsa.problemin erkekle kadınla bir alakası yok.bazı çiftler beraber yasasada ilişkiye girmeyi evlilikten sonraya bırakmayı tercih ediyor.kastedilen odur sanıyorum hayatım3-4 ay aynı yatakta yanyana uyumak demiş bazı arkadşlar.. cinsellk talep etmedi hiç demişiniz ama.. o erkekte bir sorun vardır bence en ufak bir yaklaşımı olmamışsa... yani en azndn ayn ı yatakta yatıpta bişyler yaşamak istememesi hiç normal bir durum değil o erkeğin cinsellikle ilgili problemleri vardır bence. sonuçta kız kardeşi değilsinz...
canım burada bahsedilen cinsellik ilişkiye girmek.yani yüzeysel sevişmelerden bahsetmiyoruz.yoksa aynı yatakta yatan bir erkekte bir kadında birbirini öpmeden dokunmadan niye uyuyoki birbirini seviyorsa ve istiyorsa.problemin erkekle kadınla bir alakası yok.bazı çiftler beraber yasasada ilişkiye girmeyi evlilikten sonraya bırakmayı tercih ediyor.kastedilen odur sanıyorum hayatım
bu cevabı vereceğini biliyordum.bencede konu baska boyutlara tasınmasın.çünkü kimsenin sevgilisi yada nişanlısı ile eli elime değmedi durumları oldugunu sanmıyorumhmm.. o zaman konu başka bir boyuta taşınıyor.. cinsel ilişkiye girmek yada sevişmek çokmu farklı şeyler.. herşeyi yaşayıp, kız kalmanın manasını sorgulamak gerekiyor.. ama herkesn kendi tercihi tabii:) konuyu da değiştirmeyeyim.. tşkkr ederm cevbnz için.
Ben erkek olsam, zaten hali hazırda aynı evi paylaşıp da evlilik hayatı yaşadığım bir kadınla neden evleneyim.
Genel olarak şöyle düşünüyor kadınlar; hayatını paylaşacağın kişiyi önceden görüyorsun, tanıyorsun vs..
Hadi adamın evdeki hali umduğu gibi çıkmadı. Sonra ne olacak peki? Ayrılıp başka bi adamla yaşamaya başlayacak. O da umduğu gibi çıkmayınca, bi başkasıyla.. Sonra yine başkasıyla.. Sonra yine.. Taa ki "doğru insan"ı bulana dek.. Şöyle geriye dönüp de bakıldığında ne kadar da gurur duyulacak bi tablo(!)..
Bir de zaten böyle birlikteliklerde, evlilikten sonra erkekten sadakat beklememek lazım. Birliktelik için evlilik şartı aramıyorsa, evlendikten sonra başka kadınlara karşı da geçerli olacaktır bu. Kim kime dum duma yaşayan insanlarla dolu ortalık artık.
merak ediyorum evlenmeden önce eşinizle aynı evi paylaştınız mı?
yapılan evliliklerin çoğu boşanmayla sonuçlanıyor birbirlerini iyi tanımadıkları için
böyle bir deneyim yaşayanlar anlatabilirler mi?
sizce ilişkiye artısı mı olur eksisi mi ?