Evlenmeden önce eşiyle aynı evi paylaşan var mı?

canım benimde ünideyken erkek arkadaşım gelirdi hafta sonu beraber kalırdık çok güzeldi o günler beraber bi kahvaltı gündüz dışarda gezmeler sonra filmler mutfakta hazırlıklar falan çok heyecanlı şeyler sarılıp kollarında uyumak çok başka şeyler o zamanlar hep evlenince bir ömür böyle olcaz derdik cinsel birliktelik hiç olmadı istemedik açıkçası ikimizde ilk gecemize bıraktık üni biteli 2 sene oldu şuan nişanlıyız 3 ay sonrada düğünümüz var hala o günleri nasıl arıyorum var ya hala birliktelik yaşamadık hep dediğimiz gibi evlenince yaşıcaz diye ama yaşayan o kadar arkadaşım vardıki o onların hayatı bu benim hayatım kapalılar bile vardı aralarında arkadaşlar demiş ya, ben gayet başım açık istediğim gibi giyenebiliyorum bu sadece tercih meselesi bizz böyle istedik halada böyle istiyoruz 3 ay sonra kısmetse evleniyoruz.:16::16:.... hiç kimse kimseyi yargılamasın herkesin hayatı kendine din dil ırk ayırmaksızın arkdaş sormuş sadece cvp vermek düşer muhalefet yapmak değil

nişanlanmadan önce bir süre aynı evde yaşadık. sonra evlendik. bence çok yerinde bir karardı. insanlar birbirlerini flört edip gezerken sadece dışarıya yansıttıkları yüzleriyle tanıyabiliyorlar. Aynı eve geçip ortak yaşam başladıktan sonra gerçek kişilikler ortaya çıkmaya başlıyor. Tabi böyle 'gerçek kişilk' yazınca sanki adam acayipmiş de sonradan anladım gibi oldu. gerçek derken, günlük hayat içinde ve özelinde nasıl olduğuna dair daha net fikir edinebiliyorsunuz alamında söylüyorum. yoksa insanlar 30 sene yüzyüze bakıp sonunda hem birbirlerini hem de kendilerini baya şaşırtabiliyorlar. kısaca evlenmeden önce mümkün olduğunca uzun zaman geçirmek ve aynı evde yaşamak doğru bir karar bence.

[yani doğru insanı bulana kadar her arkadaşınızla aynı evi paylaşacaksınız jartiyer baybdoll olayına gireceksiniz artık hangisi olursa pes doğrusu mideye:53::53::53::53::53: bak[/QUOTE]

Terbiyesizleşme! dicektim ama yazdıklarını okudum forumdakilere...
Cahil...Katil yanlısı...Aptal...v.s...
İnan aynı kulvarların insanları değiliz!
Sen en iyisimi ne yap biliyormusun bana cevap yazma!
Haddin değil çünkü!

herkesin inancı da günahı da kendine bayan :34:
sizin görüşlerinize uymuyorsa uymuyordur bu kadar basit
konunun başlığından anlaşılacağı üzere paylaşan var mı
dinen nasıl olur değil :34:

aa olurmu öyle şey..
bu tipler illaki ortalık karıştıracaklar,namus abideleri sıfatıyla dolaşıp kendi dünyalarında karıştırdıkları haltları örtbas etmeye çalışan böylelerini çok gördük..!
hadi bizlere laf atıyor hazımsızlık yaşıyor...peki Kafirun suresinden nasıl haberi yok bu arkadaşın acaba bunu da ayrı tartışmak lazım...söyledikleriyle çelişiyor,dinden imandan bahseden bu bayan!
herkesin Dini kendine..Sizin dininiz size, benim dinim bana ve Bin şükür Elhamdürillah Müslümanım...Ve hayatımı Rabbimden başka kimse SORGULAYAMAZ!
Kâfirun Sûresinin Anlamı (Manası) « De ki: Ey kafirler, ben sizin tapmakta olduğunuz putlara tapmam. Siz de benim mâ’buduma tapanlardan değilsiniz. Ve ben sizin taptıklarınıza asla tapıcı olmadım. Siz de benim mâ’buduma tapıcılardan değilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim bana. »

Son düzenleme:
Şuan yurtta kalıyorum ve öğrenciler gittiği için ay sonunda kapanacak ve benim gidecek yerim yok.. Nişanlım özelde çalışıyordu işini gücnü bıraktı benim olduğum yere taşınacak burdan iş bakacak evi bile tuttuk.. Yurt açılana kadar aynı evi paylaşcaz onunla.. Yurt açıldıktan sonra döncem geri yurda.. Bu insanların özel hayatı ve kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok ! Aynı oranda hem çok istiyorum onunla kalmak hem istemiyorum.. Tüketmek istemiyorum evlenince yaşamak istiyorum bir çok şeyi.. Zaten yurt açılınca geçecem tekrar 2 ay falan kalırız brlikte, tabi o zamana kadar düğünümüzü yapmazsak.. Sizlerde dua edin bizim için bir an önce kursun işinide düğünümüzü yapalım :S Cinselliğe gelince sevdğine dokunmak, sarılıp uyumak , nefesini hissetmek çok mu kötüdür ! ileriye gitmeye bende karşıyım ama bunlar masumca duygularla olduğu sürece çok güzeldir diye düşünüyorum.. Aynı evi paylaşanlar tüketiyorda aynı evi paylaşmayanlar tüketmiyormu evlendikten sonra ? daha önce flört yaparak evlenip boşananların hepsi aynı evi mi paylaştı sanki ! Biz hayırlısını isteyelim ki Allahda bize hayırlı aklı başında iyi kalpli güzel ahlaklı eşler nasip etsin önemli olan bu gerisi boş ! Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bir ömür sürecek evlilikler nasip etsin ( AMİN )

[yani doğru insanı bulana kadar her arkadaşınızla aynı evi paylaşacaksınız jartiyer baybdoll olayına gireceksiniz artık hangisi olursa pes doğrusu mideye:53::53::53::53::53: bak

Terbiyesizleşme! dicektim ama yazdıklarını okudum forumdakilere...
Cahil...Katil yanlısı...Aptal...v.s...
İnan aynı kulvarların insanları değiliz!
Sen en iyisimi ne yap biliyormusun bana cevap yazma!
Haddin değil çünkü![/QUOTE]

haddimi senden öğrenmeyeceğim

aa olurmu öyle şey..
bu tipler illaki ortalık karıştıracaklar,namus abideleri sıfatıyla dolaşıp kendi dünyalarında karıştırdıkları haltları örtbas etmeye çalışan böylelerini çok gördük..!
hadi bizlere laf atıyor hazımsızlık yaşıyor...peki Kafirun suresinden nasıl haberi yok bu arkadaşın acaba bunu da ayrı tartışmak lazım...söyledikleriyle çelişiyor,dinden imandan bahseden bu bayan!
herkesin Dini kendine..Sizin dininiz size, benim dinim bana ve Bin şükür Elhamdürillah Müslümanım...Ve hayatımı Rabbimden başka kimse SORGULAYAMAZ!
Kâfirun Sûresinin Anlamı (Manası) « De ki: Ey kafirler, ben sizin tapmakta olduğunuz putlara tapmam. Siz de benim mâ’buduma tapanlardan değilsiniz. Ve ben sizin taptıklarınıza asla tapıcı olmadım. Siz de benim mâ’buduma tapıcılardan değilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim bana. »

yazabileceğiniz tek şey böyleleri böyleleri siz o böyle dediklerinizin tırnağı olamazsınız

bn evlenmeden önce birlikte yaşamadım böyle bi durum yoktu ortada yani yakın mahallelerde ailelerimize ait evlerimiz vardı ama belki iş gereği uzakta çalışıyor olsam okuyor olsam vs vs ordan birisi ile bişeyler olabilseydi aynı evde oturabiliridm çok kınamazdım bu durumu

yani durum bunu gerektiriyosa yaşanır

2. söylemek istediğim şey beraber kalan arkadaşlar kaldık ama o işi yapmadık demeye getirmişler canlarım benim insanın yapmak isterse aynı evde yaşamasına gerek yok plaj kabininde bu işi yapanı bekaretini verenini duydumm

işte görünene bakmayacaksınız bayanlar aynı evde yaşadılar bu işi yapmışlar yaftasını yapıştırmayacaksınız kimin içinin ne olduğunu kimseler bilemezzzzz

ya herkes nekadar takmıs baskalarının beraber olmasına ya da olmamasına. ya bu herkesın kendını ılgılendırır. her fırsatı zorlamaya calısan sevgılınız de olabılır mınder de sızden ayrı uyuyan da. yasayayıp yasamamak da sıze kalan bırsey. evet dogrudur atesle barut yanyana durmaz. hıc olmadı bır opusme olur vs bırazcık da. hepsı yasanır ya da yasanmaz. karsınızdakı erkek hepsını yasamak ıstıyorsa ne sapğıktır ne serefsız ıstemıyorsa da kadınlardan uzak duran seks sorunu olan bır adam degıldır. aynı sekılde yasayan kotu kız yasamayan ıyı kız muamelesı de baska. her ılıskı farklı kendı ıcınde. aynı evde yasayıp yasanmayabılır arabada bıle beraber olup kızlıgını kaybeden de olur evde kaldı kız dıye erkek arkadası ıle beraber oldu dıyemez kımse. olsa da kımseyı ılgılendırmez aslında.

aynı evde yasamaya gelınce guzel bır tecrube ama yıne de evlenınce hem sız o hem o degısıyorsunuz daha kırılgan beklentılerı hayallerı daha yuksek bırı oluyorsunuz her gun evde oturalım dıyen sız, evlenınce dısarda da yesek bazen dıyebılırsınız. ama yıne de bır ınsanı tanımak ıcın ıyı bır yoldur ama yıne de yasadım beraber kaldık dıye o ınsanı tanıdıgınız onunla mukemmel bır evlılıgınız olacak anlamına gelmıyor. cok ornekler gordum. beraber kaldıgınız eve tek tek dugun esyalarını alıp getırmek, cumbur cemaat halde bunu herkes ıle beraber yapmaktan guzel ama cıkarken de aynı yatak aynı ev aynı pencere evlıyken de. bu sıkıntı olabılıyor ılk zamanlarınıza az heyecan katabılıyor cunku. en guzelı ayrı evler ve zaman zaman beraber kalmak ve evlenırken sıfır ev kurmak. hem bırbırınızle vakıt gecırıyorsunuz hem ozluyorsunuz heyecanınız fazla oluyor hem de evlendıgınızdekı ev ılk oluyor ozel oluyor. arkadaslara tavsıyem bu. ben yasadım zorunlu olarak kaldım esımle asla beraber de olmadık ama sımdı olsam kalmamak ıcın muhakkak bır cozum bulurdum.

Son düzenleme:
bizlerde senden ahlak dersi öğrenmeyeceğiz! karakterine uzak olan konularda Ahkam kesme!!!

diyorsun ve ben sana çok gülüyorum...:))))

terbiyesizlere ahlak dersi vermem imkansız o kafa yok alamazsınız . Allah korumuş iyiki basit insanlar gibi bir karakterim yok. ahkam kesmek buysa ohohoho

aaaa gülebiliyormuş:37::37::37::37::37::37::37:

arkadaşlar ben karşıyım aynı evde kalmaya çünkü erkekler belli olmaz bir baktın hevesini aldı sonra toz olmuş uçmuş

terbiyesizlere ahlak dersi vermem imkansız o kafa yok alamazsınız . Allah korumuş iyiki basit insanlar gibi bir karakterim yok. ahkam kesmek buysa ohohoho

aaaa gülebiliyormuş:37::37::37::37::37::37::37:
sen gitsene diyet rejim topiklerine,yağlarından kilolarından nasıl kurtulursun onu öğren..
belli hazımsızlığın var,kocanlada sorunlusun çok belli gelmişin burda millete sarıyorsun...psikolojik sorunlarını halletmelisin bak senin için çok zararlı..2008 de buraya üye olupta sadece 1 arkadaşının olması bile herşeyi anlatıyor!
bu arada sana bikaç jartiyer babydooll göndermek isterdim ama sana dar gelirler boşa kargo ödemek istemem.Değmez çünkü! :))))

sen gitsene diyet rejim topiklerine,yağlarından kilolarından nasıl kurtulursun onu öğren..
belli hazımsızlığın var,kocanlada sorunlusun çok belli gelmişin burda millete sarıyorsun...psikolojik sorunlarını halletmelisin bak senin için çok zararlı..2008 de buraya üye olupta sadece 1 arkadaşının olması bile herşeyi anlatıyor!
bu arada sana bikaç jartiyer babydooll göndermek isterdim ama sana dar gelirler boşa kargo ödemek istemem.Değmez çünkü! :))))

bukadar ucuz bedebiyat yapan insanlara gerçekten acıyorum.Yazık ya şu sözlere bak. Ucuz insan işte hayatını erkek üzerine kurmuş yazık. Bak okadar söz söylediğime üzüldüm şimdi :43::43::43::43:

bukadar ucuz bedebiyat yapan insanlara gerçekten acıyorum.Yazık ya şu sözlere bak. Ucuz insan işte hayatını erkek üzerine kurmuş yazık. Bak okadar söz söylediğime üzüldüm şimdi :43::43::43::43:
bana bak geri....hayatımı erkek üzerine kurdum çünkü çççokk büyük aşk yaşadığım adamla evliyim!!!
Kelimelerine dikkat et senlede uğraşmıyım istersen!!!
Hakaretten sana da dava açarım,buradan bir arkadaşımıza açtığım gibi,çok canın sıkılıyorsa kendinle oyna!!!

bana bak geri....hayatımı erkek üzerine kurdum çünkü çççokk büyük aşk yaşadığım adamla evliyim!!!
Kelimelerine dikkat et senlede uğraşmıyım istersen!!!
Hakaretten sana da dava açarım,buradan bir arkadaşımıza açtığım gibi,çok canın sıkılıyorsa kendinle oyna!!!

oooo sinirler baya bozuk galiba söylediklerinin tam tersi problemli olan sen görünüyorsun bak iyice üzdün beni

oooo sinirler baya bozuk galiba söylediklerinin tam tersi problemli olan sen görünüyorsun bak iyice üzdün beni

aksine çok keyifliyim,şu anda haftasonu kahvaltımızı hazırlıyor kocişim ve bende bu arada eğleniyorum senle:1::52::52:

aksine çok keyifliyim,şu anda haftasonu kahvaltımızı hazırlıyor kocişim ve bende bu arada eğleniyorum senle:1::52::52:

yazık adam kahvaltı hazırlarken neler düşünüyordur şimdi seninle ilgili olarak ama senin umrunda bile değil hiç tanımadığın biriyle laf yarıştırıyorsun bak ona da üzüldüm şimdi:5::5::5::5::5::5::5::5:

yazık adam kahvaltı hazırlarken neler düşünüyordur şimdi seninle ilgili olarak ama senin umrunda bile değil hiç tanımadığın biriyle laf yarıştırıyorsun bak ona da üzüldüm şimdi:5::5::5::5::5::5::5::5:

işin eğlenceli kısmı o zaten,tanımadığım biriyle muhatap olmak..oldukça eğlenceli!

Aynı evde sevgilisi ile 2 ay kalan cinsellik talep etmeden yanyana uyuyan bir erkek :44:
Cidden çok şaşırdım...

neden sasırıyorsunuz esı ıle o gece beraber olmak ısteyen erkek olamaz mı yanı. ozellıkle dındar erkekler beraber olmaz kesınlıkle cok buyuk gunah olacak dıye. ama boyle ozellıgı olmayan erkekler de bekleyebılır daha oncekı ılıskılerımde yasadım bundan sonrakı ılıskılerımde yasamayacam sadece evlenınce yasayacam dıger erkekler de var yanı.

Back
X