mantık önemli evet ama tek başına yetmez... duygu,ihtiras,saygıda lazım evlilik için. bir çekim olmalı ömür geçicek sonuçta bu adamla hayat paylaşılıcak...Kızlar merhaba . Bugüne kadar konuşup görüştüğüm kişiler oldu ama kısmet değilmiş . Bi şekilde anlaşamayıp görüşmeyi kestim hep.25 yaşındayım artik hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum . Görüşmek isteyenler de var ama sütten ağzım yandı benim de .Sadece 2 senedir arkadaş dediğim insan bugün duygularını açıkladı çok kafam karıştı benim de .Sadece mantık yeterli mi evlenmek için düzgün bi insansa .Evliler nasıl karar verdiniz ,tamam bu adamla omur geçer dediniz?
İlk görüşte evleneceğim adam bu demiştim ve 3.5 sene sevgili kaldık şimdide 1.5 senedir evliyim :)Kızlar merhaba . Bugüne kadar konuşup görüştüğüm kişiler oldu ama kısmet değilmiş . Bi şekilde anlaşamayıp görüşmeyi kestim hep.25 yaşındayım artik hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum . Görüşmek isteyenler de var ama sütten ağzım yandı benim de .Sadece 2 senedir arkadaş dediğim insan bugün duygularını açıkladı çok kafam karıştı benim de .Sadece mantık yeterli mi evlenmek için düzgün bi insansa .Evliler nasıl karar verdiniz ,tamam bu adamla omur geçer dediniz?
Kızlar merhaba . Bugüne kadar konuşup görüştüğüm kişiler oldu ama kısmet değilmiş . Bi şekilde anlaşamayıp görüşmeyi kestim hep.25 yaşındayım artik hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum . Görüşmek isteyenler de var ama sütten ağzım yandı benim de .Sadece 2 senedir arkadaş dediğim insan bugün duygularını açıkladı çok kafam karıştı benim de .Sadece mantık yeterli mi evlenmek için düzgün bi insansa .Evliler nasıl karar verdiniz ,tamam bu adamla omur geçer dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?