Evlenmek için doğru erkek olduğunu nasıl anladiniz ?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar merhaba . Bugüne kadar konuşup görüştüğüm kişiler oldu ama kısmet değilmiş . Bi şekilde anlaşamayıp görüşmeyi kestim hep.25 yaşındayım artik hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum . Görüşmek isteyenler de var ama sütten ağzım yandı benim de .Sadece 2 senedir arkadaş dediğim insan bugün duygularını açıkladı çok kafam karıştı benim de .Sadece mantık yeterli mi evlenmek için düzgün bi insansa .Evliler nasıl karar verdiniz ,tamam bu adamla omur geçer dediniz?

Reactions: Cac
mantık önemli evet ama tek başına yetmez... duygu,ihtiras,saygıda lazım evlilik için. bir çekim olmalı ömür geçicek sonuçta bu adamla hayat paylaşılıcak...
1/ hoşlanıyor ve etkiliyor mu seni? (şans vermeden bilemezsin tanıma aşamasında belli olur)
2/ kariyer önemli? evlenseniz kuracağınız yuvayı geçindirebilir mi senin maaşın olmadan? ( çalışma diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın bir kadının ayakları üstünde durması gerektiğine inananlardanım)
3/ vicdan,merhamet,ahlak .......... kısaca insani duygular bunların ne kadarına sahip?
bu sorulara evet dersen güzel bir evliliğin olabilir neden olmasın ki? birazda şans işi bazen bazı şeyler yaşanmadan çok bilinmiyor.
Not: En önemlisini unutmuşum en asabi zamanlarında seni güzel idare edip, alttan alabiliyorsa ,kavga çıkarmak yerine ''he he'' demeyi bilip seni sakinleştirebiliyorsa ne ala bu çok ama çok önemli....

Evli değilim ama o hissin kendiliğinden oluştuğunu düşünüyorum.Ben benim değer verdiğim şeyleri önemsemesinden anlamıştım mesela profilimde Fenerbahçe yazıyordu onu sildim diye ama neden sildim ki sen çok aşıksın diye dert edindi , bir gece huzursuz uyumuyorsun, yüzünde hep bi tebessüm oluyor ve güven hissi çok oturuyor hiç acaba demiyorsun. Her halini atabiliyorsun ve beğenilmemekten yada soğur diye korkmuyorsun aksine daha hayran olacağını düşünüyorsun.Ve en önemlisi sen istemeden senle ilgilenmesi bunu yapıyorsa , kendini dünyanın en özeli hissediyorsan o kişi doğrudur.

Kızlar teşekkür edeirm hepinize.bir hoslaanti var ama daha çok mantigima uyuyor

Kişiye göre çok değişen durumlar bunlar
Genel olarak bakarsak düzgün kişisel özellikleri olan uyumu yakaladığınız biri bakın gene genelde diyorum doğru tercih olabilir
Evlilikte kişisel özelliklerden çok uyum önemli eğer arkadaşım dediğiniz insanla uyumluysanız birde başka gözle bakmayı bir deneyin
Ha bunuda belirtmeden geçmeyeyim yaşının 25 olması senin için geç değil acele etmeyin

İyi bir insan olması çok önemli. Merhametli olsun. Yağmurlu bir günde eşimle eve girerken köpek görmüştük, eve çıkıp tavuk haşlayıp yemek götürmüştü köpeğe bir daha aşık oldum adama

He tabi heyecan, ten uyumu önemli eğer tabularınız yoksa deneyin herşeyi

Mantıkla olmaz o işler. Duygu da gerekli.
His, düşünce, duygu, karakter, kişilik, sevgi, hayat şartlarınız.
Mantıkla olacak iş değil. Hayır oturup adamın zekasıyla sevişecek değilsiniz elbette. Sevmek önemli.

İlk görüşte evleneceğim adam bu demiştim ve 3.5 sene sevgili kaldık şimdide 1.5 senedir evliyim :)

Sadece mantık yeterli değil bence de. İş görüşmesi değil ki bu bir insanla hayatı paylaşmaya karar veriyorsunuz. Yoğun duygu olmayan evliliklerin hep bir yanı eksik gibi geliyor bana mesela.
Sanki bir ayağı kısa masa olur yał altına kağıt parçası katlayıp koymak durumunda kalınır. O hissi veriyor bana.

Ben cikmamizda gözlerine bakınca anlamıştım. Çocuklardan bahsederken. Bence çocuklara çok düşkün erkekler doğru seçim.
İkincisi beni her halimle seviyor olması. Hamilelik döneminde 20 kilo aldım. Bir kere suran soyle demedi. karısının kilosuyla saciyla başıyla bir erkek cok ilgileniyorsa bence çok iyi değil çünkü, insanız, en ufak bir kötü dönemde(hamilelik vs) dönüp başka kadınlara gidiyorlar.
Yoldan Adriana Lima geçse dönüp bakmaz.
Para tip her şey bir yana içi çok temiz, çok saf olsun.
En yakın arkadaşım diyebiliyorsan evlen, çünkü evlilik bir ömür anlaşmak demek.

Kendini kaptirma derim ben, evlenmeyi mi istiyosun yoksa onunla mi evlenmeyi istiyosun iyi düşünmek lazim. Cunku bazen mantigina uyan kişiyi sana olan ilgisi sevgisi sebebiyle dogru kisi olarak nitelendirip kendi duygularini kesfetmeden bi iliskiye baslayabiliyosun. Kendini o kisiyle ayni evde hayal edebiliyorsan gercekten gozlerinse kaybolabiliyosan ikinizi ayni resm karesinde gorebiliyosan neden olmasin

Bir de , ben ve eşim 6 ayda evlenme kararı aldık. Çok oyalayan erkekten uzak dur. Max 2 sene.

Eşimle ilk sevgili olduğumuz zamandan benim ona güvenim vardı.hep çok rahattim niye bilmiyorum.en başından inanıyordum biz olacağımıza.bence siz de konuşmadan,tanımadan,hissetemeden bilemezsiniz.şans vermedikleriniz arasından çıkabilir sizi mutlu edecek insan.mantıken uyan kişilerle bir konuşun görüşün en azından.duygu da olursa karar verin.

Ben eşimle ne olursa olsun evlenmeliyim diyordun hep hep onunla sarılıp uyumanın hayalini kurardım ailesi çevrem bırak onu ayrıl ondan koca olmaz diyordu ama ben deli gibi istiyordum onunla olmayı bana dokunsun istiyordum mesela. Nikah masasında çevrem ve arkadaşlarımın gözümün içine baktığını biliyorum hayır de gidelim yakma kendini diye buna rağmen görüyordum bir şey vardı bu adamda hiç tereddüt etmedim evet derken aklımdan kalbimden yalnızca onunla aynı evde olmak geçiyordu. Şuan çevrem iyi ki evet demişsin diyor. Hayatımda başka adamla olamazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…