- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Mantıklı aşk diyorum ben yine.. Asgaride de olsa aile, kariyer, para vs konularinda kafaya yatmali, sırf seviyorum diye kültürü, ailesi, görgüsü bilgisi uymayan biriyle de olmaz/olmamali..
Öte yandan, kör kütük olmasa da mutlaka duygu olmali, çekim ve heyecan olmali..
Tabii bunlar benim evlilikten beklentilerim.. Herkesin önceliği ve olmazsa olmazı farklıdır..
Ben tanışır tanışmaz hissetmiştim. Hem de bir hafta olmadan ben bununla evleneceğim dedim, aynısını o da hissetmiş, bir sene sonra da evlendik.Öyle şimşek çakması gibi değildi. Güven duygusu gibi daha çok. O olduğunu kesin olarak anlamıştım. Bu tarif edilemez bir his. Uzun uzadıya düşündüklerimden ya da mantıkla yaklaştıklarımdan ise hiç hayır gelmedi. Yani bu düşünülecek bir şey değil. Bir an geliyor ve oluyor. Bu arada ben de 24 yaşındaydım tanıştığımda. Yani eli kulağındadır belki üzülmeyin:)Kızlar merhaba . Bugüne kadar konuşup görüştüğüm kişiler oldu ama kısmet değilmiş . Bi şekilde anlaşamayıp görüşmeyi kestim hep.25 yaşındayım artik hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum . Görüşmek isteyenler de var ama sütten ağzım yandı benim de .Sadece 2 senedir arkadaş dediğim insan bugün duygularını açıkladı çok kafam karıştı benim de .Sadece mantık yeterli mi evlenmek için düzgün bi insansa .Evliler nasıl karar verdiniz ,tamam bu adamla omur geçer dediniz?
Aynen, bunları yazmaya gelmiştim ki yazmışsınız lavanta hanımcığım, imzamı atıp çıkarım :)
Çok şanslısınız ne mutlu size, iyi ki kalbininizin sesini dinlemişsiniz, mutluluğunuz daim olsunBen eşimle ne olursa olsun evlenmeliyim diyordun hep hep onunla sarılıp uyumanın hayalini kurardım ailesi çevrem bırak onu ayrıl ondan koca olmaz diyordu ama ben deli gibi istiyordum onunla olmayı bana dokunsun istiyordum mesela. Nikah masasında çevrem ve arkadaşlarımın gözümün içine baktığını biliyorum hayır de gidelim yakma kendini diye buna rağmen görüyordum bir şey vardı bu adamda hiç tereddüt etmedim evet derken aklımdan kalbimden yalnızca onunla aynı evde olmak geçiyordu. Şuan çevrem iyi ki evet demişsin diyor. Hayatımda başka adamla olamazmışım.
yok artıkkkEsimle ilk defa bulustuktan sonra ablami aramisdim ... abla ben simdi onu evlilige nasil ikna ede bilirim demisdim
İyi ki dinlemişim çevreyi dinlesem hayatımın hatası olacakmış. TeşekkürlerÇok şanslısınız ne mutlu size, iyi ki kalbininizin sesini dinlemişsiniz, mutluluğunuz daim olsun
Ben evlendiğim kişiyle ilk buluşmaya gittiğimde uzaktan beni beklerken gördüm içimden anlamsızca hayır yaa bu değil diye bir his geldi, yine de şans vermek istedim bize, o zamanlar ben de 25 yaşındaydım belki de yaşım geçiyor düşüncesi vardı bilinçaltında, sonra bir iki görüştük derken sevgili olduk ama ilk andan itibaren hep bende huzursuzluk vardı, içimde hep bir boşluk ve tam anlamıyla sevilmediğim duygusu vardı, herşeyiyle yük gibi olduğu zamanlar oldu, ailesi ailemle tanışmaya gelince annesinin tavırları çok kötüydü ama neden bilmiyorum tüm bu olumsuzluklara rağmen evlendim neyse uzatmayayım sonuç; boşandım. İçinizde bir boşluk varsa en küçük bir tereddüt, olmuyor oldurmaya çalışmayın...Kızlar çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?